Sayfa 473/1000 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Dolar almayın beyler, dolar kötüdür. Amerika batacak zaten az kaldı, sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Ben de almazdım ama bir arkadaşa yardım olsun diye dolar topluyorum , fabrikası battı çok müşkül durumda . Yoksa lanet olsun , eşekler kovalasın doları.

2. Dolara yatırım yapan yaya kalır,üstü 4.9 altı 4.2 olan kadayıfa 6,7 falan derseniz kadayıf kızarmaz,köpük olur köpük hem doların işi bitti,yerli oto ,ucak hepsi yapıldı,çok büyük petrol rezervleri bulundu 2023de cıkarılacak,bor madenlerini daha hiç hesaba katmadım..
    Uzun lafın kısası ülkemiz bolluģun eşiğinde,az daha donsuzda olsa idare eden yaşarken makarna ahirette cennette hurilerle, reca ediyorum bağyanlar sıkıştırmasın nerede nuriler diye...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

Eninde sonunda gerçeklerle yüzleşir piyasalar...

Valla ne yalan söyleyeyim BORA.. Bu sözünü çok beğendim.. Atasözü gibi olmuş..

Ama imzanı pek tutmadım..

Ne demek "benim hırsızım iyi değildir.." .

Senin hırsızın iyi değilse, şikayetlenme.. değiştir kardeşim.. başka hırsız mı yok ..

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bankalara talimat verilip makası mesela 60 kuruşta tutacaksınız denilse talep düşmezmi?
    Belki de bu da olacak.
    Bir günde %5 değişen bir ortamda makas tutmaz daha kötüsü o makasta insanlar almaya hazırsa ne yapacaksınız. Unutmayın bu millet 7 lirayı gördü.
    Piyasaya güven verin gerisini piyasa çözer.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Spk :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Spk :

Birileri şikayet etmiş ise BBDK'nın dikkate almama imkanı yok.İnceleme başlatılması ceza verilecek anlamını taşımadığından sonuçta birşey çıkmama ihtimali de var.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Birileri şikayet etmiş ise BBDK'nın dikkate almama imkanı yok.İnceleme başlatılması ceza verilecek anlamını taşımadığından sonuçta birşey çıkmama ihtimali de var.
    BDDK ve SPK’ya gelen her şikayete böyle açıklama yaptıklarını düşünmüyorsunuz sanırım Bu ciddi bir durum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Yarın bu tarz dolar alsak mı yükselirmi muhabbeti edenleri fetöcü ilan etmesinler..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 473/1000 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •