Sayfa 473/506 İlkİlk ... 373423463471472473474475483 ... SonSon
Arama sonucu : 4041 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    bugün yine- dünyadaki en fazla düşen borsa oluruz sanırım..
    az bile düştü......özellikle bazı hisseler.....sonuçta komşumuz.....oradaki karışıklık direk ülkemizi etkileyecek......Allah iran halkına kuvvet versin bu siyonlara karşı......

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    10582................ortalama ile 21 adet Şorttttt.....açtım....real time.....
    Naptın tohatlı dayucuğum, şortları kapattın mı

Son günlerde yine yeniden mikemmel ötesi oynuyorsun
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    WSJ: İsrail'in Arrow hava savunma sisteminde kullandığı füzeleri azalıyor

ABD merkezli Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, İsrail'in İran'dan gelen balistik füzelerini durdurmak için kullandığı Arrow hava savunma sistemindeki füzelerin tükenmek üzere olduğunu belirtti.

WSJ'nin konu hakkında bilgi sahibi ABD'li bir yetkiliye dayandırdığı haberine göre, İsrail'in Arrow balistik füze savunma sisteminde kullandığı füzeleri tükeniyor.

Yetkili, ABD'nin bu durumun farkında olduğunu ve bu nedenle İsrail'in savunmasını karadan, denizden ve havadan gelecek saldırılara karşı güçlendirmeye yönelik adımlar attığını söyledi.

ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) İsrail'in İran'a yönelik saldırılarının başlamasından bu yana ülkeye savunma sistemleri sevk ettiğini belirten yetkili, ABD envanterindeki önleyici füzelerin de tükenme riskiyle karşı karşıya olduğunu kaydetti.

- Arrow

İsrail'in Hava Savunma Sistemi mimarisi, Demir Kubbe (4-70 kilometre), Davut Sapanı (40-300 kilometre), Arrow 2 (500 kilometre) ve Arrow 3 (2 bin 400 kilometre) olmak üzere 4 katmana ayrılıyor.

İran'dan gelen balistik füzelerin çoğunun Arrow 2 ve Arrow 3 hava savunma sistemleriyle engelleniyor.

Atmosfer içi füzeleri engellemek için tasarlanan Arrow 2 sistemi 2000 yılında hizmete girerken, atmosfer dışı balistik füzeleri için geliştirilen Arrow 3, 2017'de kullanılmaya başlanmıştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

kabul edelim İran büyük şeytanla savaşıyor..
    ....resmi olarqak bugün açıklarlar iranı vuracaz diye....kimse kendini avutmasın...iran a diğer ülkelerden yardım gelmezsse yerle bir edecekler tıpkı libya suriye ve ırak ta yaptıkları gibi.......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Naptın tohatlı dayucuğum, şortları kapattın mı

Son günlerde yine yeniden mikemmel ötesi oynuyorsun
    gece kapatmamıştır.
    sabah yükselseydi
    gece son saniyede kapatırdı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    az bile düştü......özellikle bazı hisseler.....sonuçta komşumuz.....oradaki karışıklık direk ülkemizi etkileyecek......Allah iran halkına kuvvet versin bu siyonlara karşı......
    Allahı karıştırma.!!!

Bu dünyadaki kanlı olaylarla ilgilenmiyor.!!!
    Bilim ve teknikte ileri olan kazanır.!!!
    Bilim ve teknikte.!!!
    Maşallah inşallahın yeri yok.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. kabul edelim bugün yeryüzünde Kuran a göre davranan İslam ülkesi yok...Bilimi bırakmışlar boş işlerle din diye halka empoze etmişler ve zorlamışlar.....sonuç mu bugünkü durum orataya çıkmış......

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    eğer bugün AK YATIRIM'ı durduramazlarsa ; borsa bi tavan olur devre keser... açıldıktan sonra bi tavan daha

en sevdiği işlem tipi

1-2 gün öncesinde herkes trilyonlarca liralık mal alıp-sattıktan sonra, tahtalarda kalan son satış kırıntılarını alıp

borsaya tavan çektürerek

AKEPE İKTİDARI'na destek olmak.

NOT: 3 KASIM 2002'den bu yana SABANCI'ların ne kadar vergi borcu silindiğini bulup, toplayıp gelebilürsünüz... bence en az bi gsmh vardır
    örneğin: bu pasta ne diyor ?

baba kurumlar 59,50 fiyattan 13 milyon lot satarak... ''bu trend bu fiyattan bitti, aşağı bir tur dolanalım bakalım '' diyor

ama bizim ak yatırım... 58,25 açmış kağıdı, 2,5 milyon lot alarak tekrar 59,50 üstüne oturtmaya çalışıyor... hemde 59 ortalama ile

bıraksa tahtayı akşama kadar 58,50'den istediği kadar mal bulur... ama gidip % 1 yukarıdan alıyor

NEDEN ?

ama amaç mal almak değil... mal zaten elinde milyonlarca lot var

amaç... FİYAT YÜKSELTMEK... düşmesine müsade etmemek

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gece kapatmamıştır.
    sabah yükselseydi
    gece son saniyede kapatırdı
    Alemsin başganım yaw, bu alemde Ayasofya abiden sonra en iyi yevmiyeyi tohatlı dayucuğum alıyor, gıskanmıyalım lütfen
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 473/506 İlkİlk ... 373423463471472473474475483 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •