Şişkinlik için famodin iyi gelir. ( faizleri 200 baz puan artırınca gazı gider )
Şişkinlik için famodin iyi gelir. ( faizleri 200 baz puan artırınca gazı gider )
Eğer söylediğiniz gibi olsa dünya tek devlet olurdu.Elbette tek dünya devleti ideali olan bu saydığınız ülkelere hakim olmaya çalışan güçler vardır ancak yine bu ülkelerin hepsinde o güce karşı olan güçler de vardır.Kardeş olsalar,anlaşıp tek dünya devletini çoktan kurmuşlardı.Kaydettikleri ilerleme ise pamuk ipliğine bağlıdır,2. dünya savaşı bir anda rüzgarın ters dönmesi ile birlikte neler olabileceğini göstermiştir.59.14 de bildirildiği gibi kendi aralarındaki çekişme bitmez.
ABD Savunma Bakanlığı tarafından Suriye ile ilgili yapılan açıklamada, "İçinde YPG'nin de bulunduğu Suriye Demokratik Güçleri (SDG) ile işbirliğini sürdüreceğiz. SDG'ye verilen silahlar sınırlı. Kürt ortaklarımıza askeri destek gözden geçiriliyor" denildi.
Sam Amca show devam ediyor
Dikkat edin Kürt ortaklarımız
Türkiye müttefikimiz
Bu arada habertürk manşetten verdiği bu haberi kaldırdı
Bu ruh hastalarını kesinlikle anlamıyorum,sorunun varsa insan gibi anlat heyecan arıyorsan doğa sporu yap..nedir yahu mala zarar vermek?hayır gerçekten anlamıyorum,hayatım boyunca sevmediğim tartıştığım insanlar oldu ama asla kimsenin arabasını çizmek gibi ezik davranışlara girmedim,belkide bulmamanız daha hayırlı olmuştur,başınız belaya girebilirdi geçmiş olsun...not:bundan 25 yıl evvel bir lise arkadaşım balkonda otururken arabasının lastiklerini bıçakla delen birinin peşine takılmış ve şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü,sonuç: katil paranoyak-şizofren olduğu için bir kaç ay sonra serbest kalmıştı aman dikkat.
Arabanızın içine kaydedicili pilli basit geniş açılı kamera koyun. Park ettikten sonra açın. sabah kapatın. Mutlaka bir şekilde kaydeder.
Taksilere Dolmuşlara Otobüslere koydular çok faydalı oldu.
Ben eve bile 2 tane kamera koydum. Internete de bağladım. Arada bir cepten bağlanıp bakıyorum. Çok faydası oluyor.
Yer İmleri