Sayfa 474/1044 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Petrol fiyatlarının yukarı gitmesi buna yarar mı.

2. Selim cevap ver, ses ver.

3. Grafik haftalık brent yeşil kanal üstünde şuan, iki haftalık kapanış yaparsa üst gri trend 93-94 usd civarı.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bir haftadır üzerinde çalışıyordum ama bir türlü sistemi oturtamıyordum. Haftaya yetiştirmek için hafta sonu soluksuz çalıştım. Çok şükür nihâyet az önce bitirmeyi başardım...

Aşağıdaki grafikte bu defa da tüm zaman dilimlerini aynı ekran üzerinde görmeyi amaçladım ve görüntü aşağıdaki gibidir. Bu bize aynı anda tüm zaman dilimlerindeki görüntüyü verecek ve bizim de muhakeme yapmamızı kolaylaştıracaktır...

Grafik Saatlikten, Çeyrekliğe doğru çizildi. Üzerlerinde yazıyor ve çizgi kalınlıklarından da anlayabiliyoruz büyük zaman dilimlerini...

- Görüldüğü üzere endeks çok güçlü ve güçlü bölgede bulunuyor...

- Günlük ve haftalığın yönünü aşağıya çevirmiş olmaları biraz endişe oluşturuyor...

- Eğer günlük aşağıya ve sola devam ederse, ister istemez önce haftalığı, sonra da aylığı etkileyecektir...

Şu anda saatlik görüntü yukarıyı işaret ediyor. Saatliğin döngüsünü tamamlamasından sonra günlüğün durumuna odaklanmak lâzım. Düşmeye devam ederse sıkıntı büyür...

Şimdilik temkinli devam diyebiliriz...

XU100 grafiğinin son hâli...

Haftalık çok sıkıntılı idi. O nedenle artık dayanamadı ve koptu...!

Eğer aylık da eşlik ederse sıkıntı büyür... Şimdilik sıkıntı yok...

Saatlik dün kapanışa doğru işaret vermişti...

İlk grafik yumuşatılmış görüntü...

Hızlı olan da 2. grafikte güncel olarak görülebilir...

NOT: Sürekli üzerinde iyileştirmeler yaptığım için grafikler arasında ufak tefek farklılıklar olabilir...

Son düzenleme : T/A; 18-01-2022 saat: 23:33.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Selim cevap ver, ses ver.
    Selamlaaaaar. Abi bende bişi yok.
    Borsa dışında işlerle ilgileniyorum. Olumsuz bi durum yok çok şükür.
    Havalar çok kötü. Kış kışlığını yapıyor. Az önce seyrettim Antep te yoğun kar yağışı varmış üstadım aman dikkat edin. Rabbim evi bacası tütmeyene yardim etsin hakikaten çok zor.
    Bu soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarını da ihmal etmemek lazım. Evlerimizin önünde bir kap su bı kap mama bırakalım. Ben sabahları işyeri önüne bı kaç avuç bulgur atıyorum. Kuşlar alıştı. Her sabah işyeri önündeki ağaçta bekliyor garipler.
    Selamlar sevgiler saygılar....

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Havalar çok kötü. Kış kışlığını yapıyor. Az önce seyrettim Antep te yoğun kar yağışı varmış üstadım aman dikkat edin. Rabbim evi bacası tütmeyene yardim etsin hakikaten çok zor.
    Bu soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarını da ihmal etmemek lazım. Evlerimizin önünde bir kap su bı kap mama bırakalım. Ben sabahları işyeri önüne bı kaç avuç bulgur atıyorum. Kuşlar alıştı. Her sabah işyeri önündeki ağaçta bekliyor garipler.

Eyvallah Selim...

İyi olduğuna sevindik...

Bizim burada şu anda yıllardır ilk defa bu kadar kar yağıyor. Bugün yapılacak işleri halledip kendimi eve attım. Hastası olan her an tedirgin. O nedenle inşaAllah bir sorun olmazsa birkaç gün evdeyim...

Az önce biz de balkona kuşlar için bir şeyler bıraktık. Kediler için de yarına inşaAllah...

7.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku

İyi olmana sevindim hayvanlara yemek koyuyorum kapı önüne kap içerisinde su var zaten.
    Sende arada bir uğra topiğe ses ver merak ettirme fazla bizi.

XU100...

Günlük 'den Çeyrekliğe kadarki MTF grafiğimiz...

Her ne kadar bugün güzel kapanış yapsak da görüntü hâlen düzelmedi. Temkinli olmakta fayda var...!!!

Sayfa 474/1044 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •