Sayfa 472/1044 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

50 haftalık ortalama çalışıyor gözükmekte. Şuan kırmızı trend de, altına sarkarsa ortalama ve düşen trend çizgisi takip edilebilir.
    Bir hafta opsiyonu ile.
    Eline sağlık Üstad...

Bizim hisse PKART ile ilgili bayağı doküman toplamışsın...

Görünen kısım bu şekilde, bir de görünmeyen kısmı var ve orası çok karanlık, kimse göremiyor...

Ufacık bir aralık oluşur da içeriye ışık sızarsa, o vakit Hanya da, Konya da anlaşılacaktır. Bekliyoruz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Sende olduğunu bildiğim için katkı olsun diye ekledim üstad.
    İnşallah herşey gönlünüze göre olur. sabır ve sebat etmek gerekir.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    endex i biraz irdeleyelim, ekleme yapmak isteyen olursa buyursun. Yukarıdaki grafik 1.5 ay önceki hali.

Şuan ki görüntü bu şekilde, endex bankalarında katılımı ile bir kanal katlamayı gerçekleştirmiş görünüyor. Resme göre.
    Kısa vadede, söylemlerin her gün değiştiği ve risklerin yüksek olduğu bir ortamda yorum yapmak zor.
    Orta ve uzun vadede:
    Yüksek enflasyonun olduğu bir ortamda, şirketlerin ürettiği mal ve hizmetlerin fiyatlarının sürekli artacak olması, şirket değerlemelerini de arttıracaktır diyebilirmiyiz.
    Banka değerlemelerinin artacağını varsaya bilirmiyiz.
    Döviz fiyatlarındaki seyir ( yukarı veya aşağı yönlü ) etkileri ne oranda olabilir.
    Harekete katılmayan yan tahtaların etkileri ne kadar olacaktır.

Jeopolitik risklerin ne yöne evrileceği, Fed faiz arttırımlarının gelişmekte olan Ülkelere etkileri,
    Yüksek enflasyon sebebi ile alım gücü düşen hane halklarının tasarrufa yönelmesi, işsizliğin artaması gibi risklerin de göz önünde bulundurulması gerekir diye düşünmekte faydalar vardır.

Bir haftadır üzerinde çalışıyordum ama bir türlü sistemi oturtamıyordum. Haftaya yetiştirmek için hafta sonu soluksuz çalıştım. Çok şükür nihâyet az önce bitirmeyi başardım...

Aşağıdaki grafikte bu defa da tüm zaman dilimlerini aynı ekran üzerinde görmeyi amaçladım ve görüntü aşağıdaki gibidir. Bu bize aynı anda tüm zaman dilimlerindeki görüntüyü verecek ve bizim de muhakeme yapmamızı kolaylaştıracaktır...

Grafik Saatlikten, Çeyrekliğe doğru çizildi. Üzerlerinde yazıyor ve çizgi kalınlıklarından da anlayabiliyoruz büyük zaman dilimlerini...

- Görüldüğü üzere endeks çok güçlü ve güçlü bölgede bulunuyor...

- Günlük ve haftalığın yönünü aşağıya çevirmiş olmaları biraz endişe oluşturuyor...

- Eğer günlük aşağıya ve sola devam ederse, ister istemez önce haftalığı, sonra da aylığı etkileyecektir...

Şu anda saatlik görüntü yukarıyı işaret ediyor. Saatliğin döngüsünü tamamlamasından sonra günlüğün durumuna odaklanmak lâzım. Düşmeye devam ederse sıkıntı büyür...

Şimdilik temkinli devam diyebiliriz...

Bu grafik çalışmasını referans aldığım yabancı kaynağın kullandığı parametreler ile görüntüsü de aşağıdaki gibidir...

Bu biraz daha yumuşatılmış ve yavaşlatılmış şekildedir...

Hangisi daha faydalı bunu zaman içerisinde anlayabileceğiz...?

6. Takip edelim bunları üstad.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    EMEKLERİNİZE SAĞLIK AĞALAR
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bir haftadır üzerinde çalışıyordum ama bir türlü sistemi oturtamıyordum. Haftaya yetiştirmek için hafta sonu soluksuz çalıştım. Çok şükür nihâyet az önce bitirmeyi başardım...

Aşağıdaki grafikte bu defa da tüm zaman dilimlerini aynı ekran üzerinde görmeyi amaçladım ve görüntü aşağıdaki gibidir. Bu bize aynı anda tüm zaman dilimlerindeki görüntüyü verecek ve bizim de muhakeme yapmamızı kolaylaştıracaktır...

Grafik Saatlikten, Çeyrekliğe doğru çizildi. Üzerlerinde yazıyor ve çizgi kalınlıklarından da anlayabiliyoruz büyük zaman dilimlerini...

- Görüldüğü üzere endeks çok güçlü ve güçlü bölgede bulunuyor...

- Günlük ve haftalığın yönünü aşağıya çevirmiş olmaları biraz endişe oluşturuyor...

- Eğer günlük aşağıya ve sola devam ederse, ister istemez önce haftalığı, sonra da aylığı etkileyecektir...

Şu anda saatlik görüntü yukarıyı işaret ediyor. Saatliğin döngüsünü tamamlamasından sonra günlüğün durumuna odaklanmak lâzım. Düşmeye devam ederse sıkıntı büyür...

Şimdilik temkinli devam diyebiliriz...

Dostum Aylıkta iyi bölgede riskli seviyede olsada , bir önceki yeşil sarı yeşil geçişleri , yeşil bölgede kalarak sürecin devam edeceği yönünde bir izlenim uyandırdı bende.
    Sanki aylıklar daha fazla güçlenecek. ( Ay içinde volatilite oluşsada bar bitisleri aynı bölgede kalmasını sağlayacak gibi.
    Saygılar.

XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hakuna matara....memento mori.

Sayfa 472/1044 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •