Sayfa 474/881 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon
Arama sonucu : 7047 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    bu adamlar vade kapatacak diye her iki ayda bir borsanın ağzına sıçılıyor,...bir hafta önden 1 hafta sondan, 2 hafta borsa kendine gelemiyor,...kapatılsın bu vadeli işlemler,...vadeli işlem kalksın, sanki spotun üstünde faiz yokmuş gibi, spotun USD ederi yokmuş gibi, bir de vadeli işlem,
    maksat kaldıraç ise spota kaldıraç konsun,...dönem filan olmasın,..

bu defa iyice eşşeğin amna su kaçırdılar, tam 19 gündür yayık ayranı poz ayarlama ve cukka peşindeler,..
    coinler gibi açarsın her hissenin futuresini, orada kim 7/24 ne hali varsa görsün, bu ne ya,...sıktı artık bu saadet zinciri,...
    adam akbankı aşağı basıyor, ykb yi yukarıya ne o vade kapatacak,...otöbüste bekleyelim bari belki aynı duraktan o da geçiyordur,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. haniyyenin peşi sıra olası İran misillemesini bahane edip aşağı bastılar,...ortada ne zamandır ne misilleme var ne bir şey,...
    ama bunlar aşağıda tam 19 gündür, niye geçmiş short maliyetleri var çünkü, o damara indiler bahaneyle,..

böyle iş mi olur yav, kapatılsın bu vadeli, aynı adam spot taraftada olunca, kuş uçurtmuyor, babasını tanımıyor parayı alana kadar,...

3. yemişim vadesinide kapatmasınıda,...işin gücün yok, 1 hafta kala bunlara kilitlen,...artık ky de kalmadı ellerinde birbirini kapatıp duruyor lavuklar

4. endex vadeliye bir de pay vadeli eklenince hepten tüplere geldik bloke oldu borsa,...

5. voborsada celibon vardı bir zamnlar,...tanışırdık vesile ile, ha bire forex te ons altın alıp satıyor, bir gün dedim ne diye endex 30 vadeli yapmıyorsun, EW yapardı, iyi EW ciy di, sonuçta onuda analiz ediyorsun dedim, hiç unutmam bir keresinde 26 gün bekledim çıkacaklar biliyorum ama bu bekleyiş 26 gün sürdü dedi, o zaman bir daha tövbe ettim demişti,..adamı forex çi yapmışlar yani,....

6. şunu unutuyorlar bakın, hepsi aynı bokun laciverti, yani kaçırırlar ellerinden herkesi, kurda kuşa yem ederler,...yeni kuşak zaten başka yerlerde fingirdiyor,...ben parasını alacak diye bu adamımı bekleyecem ya,..piysa dediğin dinamik olmalı,..ne yani şimdi 19 gündür her şey stabilmi bu ülkede amk, öyle ya 19 gündür ne düşüyor ne çıkıyorsun

7. haniyyeyi bahane et düş amk, 19 gündür düştüğün yerde yayık yap, e bunu sen biliyorsun yatayı,..büyük el de sensin benim hükmüm yok, vade kapatma tarihide belli, iki hisseye bastın aşağı, iki hisseyi aldın yukarı, piyasayı durdurdun, araya girenleride çırpıp duruyorsun yatayda,..on dan sonra geriye vade tarihinin dolması kalıyor, böyle iş mi olur ya,...pay vadeli de eklenince her yer donuyor,..

8. bir de üstüne insider yaptıysan ki o da tüm çıplaklığıyla bir gerçek, gel keyfim gel,..

Sayfa 474/881 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •