Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 476/1014 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Zonguldak’ta belediyenin işlettiği mavi bayraklı Kapuz Plajı’nda bira içen iki doktora polis tarafından, Kabahatler Kanunu’nun ’Çevreye rahatsızlık verme’ maddesini ihlal ettikleri gerekçesiyle 109’ar lira idari para cezası uygulandı.

Plajda bira içen iki doktora para cezası

http://www.hurriyet.com.tr/plajda-bi...ezasi-40577967

kardeşim neden satışı serbest ki ozaman ? yabancı bu ülkeye neden gelsin ???

oldu olacak plajda bakın plajda diyorum .. bikiniyle dolaşmayıda yasakla.

mantık ne anlamıyorum ki.
    Bunun tartismasini TR de cok yaptim akrabalarla

Halka acik yerlerde alkol tuketimi yasak olmali

Cocuk var bebek var alkol sevmeyen var, varoglu var

Git alkolunu istedigin heryerde ic naaaparsan yap halka acik olan yerlerde haric

Ben yobaz falan degilim ve ABD de bu yasaktir. Turkiye asiri ozgur bir ulke daha yeni yeni normallesiyor.

Gecen hafta Urla Demirci koyundaydim. Bi ara yuzmekten sikildim arkada bir tepe vardi ciktim deniz manzarasi super falan issiz sessiz. Tam icimi huzur kapladi bi baktim calilarin arasinda millet bira iciyor. bir degil iki degil baya cok adam vardi bunu yapan. Yerler bira siseleri dolu posetler pet siseler heryerde. Dag basinda bu kadar pislik ve cop gormek insanin moralini bozuyor. Neyse bunun konuyla alakasi yok

Halka acik yerde alkol yasaklanmali. Karsi gelenin beyninde bir sorun vardir.

2. inşaat sektörü 2.çeyrekte yüzde 20 büyümüş
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...uyume-40577106

3. Emlak vergilerimiz nereye gidiyor ?

Deprem Çalışmamız Devam Ediyor.
    ETİLER'den CANLI YAYINDAYIZ.
    Beşiktaş Belediyesi Afet Planları İçerisinde Varolduğu Söylenilen Nisbetiye caddesi Venüs Pastahanesi Önündeki 136 Numaralı Deprem Konteynerini Arıyoruz.
    137 Nolu Ulus / Akmerkez arkasındaki deprem konteyneri
    127 nolu Adnan Saygun cad Ulus Taksi yanındaki deprem konteynerlerini de ARIYORUZ.
    SONUÇ : HİÇ BİRİ YERİNDE YOK!
    Nisbetiye caddesi Venüs Pastahanesi Önündeki 136 Numaralı Deprem Konteyneri
    137 Nolu Ulus / Akmerkez arkasındaki deprem konteyneri
    127 nolu Adnan Saygun cad Ulus Taksi yanındaki deprem konteynerilerinin toplamda olduğu iddia edilen 20 konteynerden 5'inin yerinde olmadığını tespit ettik.
    ÇALIŞMALARIMIZ Devam Edecek.
    Her mecrada TAKİPÇİSİYİZ...
    BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ'TIR
    "Beşiktaş Beşiktaşlı'larındır"
    Beşiktaş Kent Derneği Başkanı
    SERDAR ASLAN

https://www.facebook.com/KentDernegi...5088438798042/

https://www.facebook.com/KentDernegi...StF9-krgLeQ&ft[tn]=kC-R-R&ft[qid]=6465305633703889974&ft[mf_story_key]=-8934337789106180464&ft[is_sponsored]=1&ft[ei]=AI%40dd96d7563eaebd6b79498137d1a5b476&ft[top_level_post_id]=1715018038805082&ft[page_id]=1644608245846062&ft[fbfeed_location]=1&ft[insertion_position]=1&__md__=1
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bunun tartismasini TR de cok yaptim akrabalarla

Halka acik yerlerde alkol tuketimi yasak olmali

Cocuk var bebek var alkol sevmeyen var, varoglu var

Git alkolunu istedigin heryerde ic naaaparsan yap halka acik olan yerlerde haric

Ben yobaz falan degilim ve ABD de bu yasaktir. Turkiye asiri ozgur bir ulke daha yeni yeni normallesiyor.

Gecen hafta Urla Demirci koyundaydim. Bi ara yuzmekten sikildim arkada bir tepe vardi ciktim deniz manzarasi super falan issiz sessiz. Tam icimi huzur kapladi bi baktim calilarin arasinda millet bira iciyor. bir degil iki degil baya cok adam vardi bunu yapan. Yerler bira siseleri dolu posetler pet siseler heryerde. Dag basinda bu kadar pislik ve cop gormek insanin moralini bozuyor. Neyse bunun konuyla alakasi yok

Halka acik yerde alkol yasaklanmali. Karsi gelenin beyninde bir sorun vardir.
    yasaklarsan olacağı bu işte

içecek adam içer. mıçarım böyle yasağa der şişeyide ordan sallar tepene.

sokakta içilmesine bende karşıyım. sahilde yasak olmamalı.

turist zaten içmeye mıçmaya geliyor tatile. sen diyorsun git kendi memletinde iç.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yasaklarsan olacağı bu işte

içecek adam içer. mıçarım böyle yasağa der şişeyide ordan sallar tepene.

sokakta içilmesine bende karşıyım. sahilde yasak olmamalı.

turist zaten içmeye mıçmaya geliyor tatile. sen diyorsun git kendi memletinde iç.
    istedigin yerde ic kardesim kimse karismamali

yeterki halka acik yer olmasin

bati medeniyeti bu. Turkiyedeki ise orman kurallari

Yaninda cocuk var 18 yas alti var sen orada alkollusun. Alkollu beyin neler yapar nasil dusunur nasil hareket eder?

Daha alkolun zararlarina gelmedim bile

Egitim.....

otobüste karına kızına fortcu denk gelirse alkolsüz kafayıda görürsün .

beyin..............

7.  Alıntı Originally Posted by WellsFargo Yazıyı Oku
    Metrolopollerde fiyatlar dehşet uçmuş durumda. Londra da merkezde ingiliz kalmadı neredeyse hepsi araplara hintlililer çinlilere ruslara sattı şehir dışına çıktı. Paris Londra NewYork fiyatlar uçuk orada da kira çarpanı çalışmıyor. Dünyanın kolay kazanılan kara parası akıyor oraya. Amerikada batı yakası San Fransisco bu silikon vadisi etkisiyle çok yükseldi. Geçen bir haber okumuştum. Karı koca beraber yılda bir milyon dolar kazanan çiftler San fransisco da güzel bir yerde mortgage ile zar zor ev alabilir hale gemişler diye.

İstanbul da bu metropollerdeki ev fiyatları şişmesi sebebiyle şişmiş durumda diye düşünüyorum. Tahranda bana bir daireler gösterdiler bir şeye benzemyor ama hepsi milyon dolarmış... Mumbai Tahran İstanbul hep aynı damardan besleniyor... merkez bankalarının karşılıksız bastığı paralar.. Bütün merkez bankalarının toplam bastığı paralar 20 trilyon doları geçti diye duydum.

Almanyada emeklilik fonları faizler eksiye düştü diye deli devamlı gayrımenkul almaya başladılar. Emeklilik fonu tahvl alır ne işi olur ev ile. Zaten kendileri de diyor biz gayrımenkulu nasıl yöneteceğiz bu apayrı bir uzmanlık diye ama almak zorundalar çünkü faize yatırsa parası azalacak ama ev alıp kirasını toplasa gene %3-4 bir getiri kazanıyor.. zaten emlak fiyatlarını her yerde uçuran bu getirisizlik... para su gibi yolunu bulup getiriye akıyor.
    ..
    güzel analiz sn wellsfargo.. küresel faizler düşük kaldıkça gayrimenkul talebi artar, bu nerdeyse matematik bir kesinlik.. ama nerede artacak, hangi tip gayrimenkulde artacak ? şu ana kadar olan; büyük metropoller londra- paris- newyork vd .. ve cins olarak- güvenilir kira geliri olan ticari gayrimenkuller .. istanbul da benzeri bir büyük şehir ve bundan sonraki gelişme potansiyeli diğer metropollerden çok daha fazla, istanbul'da doğru lokasyonda doğru ticari gayrimenkul uzun vadede en büyük getiri potansiyelini vadediyor, bu bence matematiksel bir kesinlik

bank of int'l settlements (bis) off-shore vergi cennetlerindeki finansal varlıkların tutarını ilk defa milliyetlerine göre açıkladı.. off-shore hesap sahipleri her zaman kremanın kreması tabir edilen en yüksek para sahipleridir (%1 de değil, onbinde-1 grubu, bu grup nakit parasının %30- 40 kısmını off-shore hesaplarda tutuyor).. nber off-shore bankalarda tutulan paranın 6-7 trilyon dolar açıkladı

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    National Bureau of Economic Research (nber.org) off-shore bankalarında yer alan mevduatların ülkelere göre dağılımını açıklamış.. türklerin 160 milyar doları varmış..

8. eksi - sıfır faiz gm balonu oluşturmuştur sonucu çıkar !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 476/1014 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •