Sayfa 477/566 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bizim tarafin olayi niye uzatip durdugunu anlamak mumkun degil. Nedir bunun amaci?

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bizim tarafin olayi niye uzatip durdugunu anlamak mumkun degil. Nedir bunun amaci?
    normalde yazmayacaktım kardeşim sırf senin hatırına ve şu insanlara şuradan o kadar bilgi paylaştığın için o kadar tahtanın durumunu paylaştığın için yazayım dedim. öncelikle paranı kurtarmana sevindim.

bizim insanımız eğitimsiz cahil. eline para geçincede cahilce kullanıyor. ne dense inanıyor çünkü oradan besleniyor.
    alakasız gibi görünsede çiftlik bankta bana göre aynı bu konuda aynı.
    birileri birşey diyince hemen inanmayı ve hareket etmeyi seviyor.
    cahillik ülke yönetiminden başlıyor neden 2013ten beri yabancılar elini ayağını çekti.
    Gezi Parkı bir diriliş ruhudur. Belki bazı kesimler hala anlamadı. istanbul seçimindeki gibi birşeyler oldu ama biz anlayamadık dedi.
    işte yabancıların elini ayağını çektiği borsanın döviz bazında zirvesinin kırıldığı andır.
    ülkeden bireysel rejime dönüştür yabancı basına göre bizden daha iyi biliyorsun yazılanları dışarıdaki.

TH'ın düşüncelerine karşı çıktığım zamanlarda yazdığım yazılara bak. haklı olduğum için demiyorum.
    Yıllarca nasıl düşündüklerini davrandıklarını gözlemlediğim için söyleyebiliyorum.
    insan hatalı olduğu şeyi kabul etmezse onu çözmek yerine kapatmaya çalışırsa o hata günün birinde başına daha büyük işler açar.
    Buradaki durumda aynı şekilde devam ediliyor.
    2022nin talep nedeni f35lerin parçalarını bizim hala 2022ye kadar üretmeye devam ediyor olmamız.
    Bizimkiler düşüncelerinde karşılık vererek yaşıyor ABDliler geleceği geçmişte tasarlamış geleceği şimdiden yaşatmaya çalışıyor.

"Davada belki 2 yıl daha sürecek o yüzden 4-8 arası gidip geleceği düşüncem hala değişmedi belki 2024 ten sonra.."
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...82#post4337482

Kimse konuyu vatan millet sakarya konusuna getirmesin olay tamamen gerçekleri konuşmadığımız zaman yok oluş başlar.
    Daha önce söylediğim gibi "Bu yüzden dünyayı liderler yönetmemeli bilim insanları yönetmeli ve tek devlet olmalıyız."

Alıntı Originally Posted by Burak84 Yazıyı Oku
    normalde yazmayacaktım kardeşim sırf senin hatırına ve şu insanlara şuradan o kadar bilgi paylaştığın için o kadar tahtanın durumunu paylaştığın için yazayım dedim. öncelikle paranı kurtarmana sevindim.
    Sagolasin. Yaz yine sen de.

Param geldi. Feto keto deyip el koymalarindan korkuyordum acikcasi. Isine gelmeyene hemen Feto diyorlar. Benim Feto ile bir alakam olabilir sanki. Ama kac senedir kotuluyoruz bu cirkefi. Benim yazdiklarimin yarsiini yazanlara dava acildi daha once 2018 dolar krizindeki bloomberg yazisina yorum yapanlara. Bir tanesinde adam "kendinizi kurtarin, bu isler duzelecege benezemiyor" demisti. Baska bir tanesi "bu dolar artik iflah olmaz" demisti. Yuh artik yani, zerre kadar dusunce ozgurlugu kalmamis. Medyaya dava edilmesi normal da dayanaksiz haber yapmissa, yorum yapanlari dava etmek nedir?

Hisse olarak biraz Halkim var. Yok saymisim, onemi yok zaten ustune konarlarsa konsunlar. TAV'in sahibi yabanci, ben onlardan hisselerimi her halukarda kurtaririm birsey olursa. O konuda derdim yok.

Kimse konuyu vatan millet sakarya konusuna getirmesin olay tamamen gerçekleri konuşmadığımız zaman yok oluş başlar.
    Tek hucreli protozoalarin bile fikir yurutebilecegi bir konu. Yavsak bir kelime hisse ile ilgili yazamaz, olay buna gelince hemen duygusal masturbasyona baslar. Benim butun sulalem asker. Zorunlu olarak degil yani, gonullu olarak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Oyle birseyin ihtimali yok Kar_Adam.
    Adamlar Trumpin, Guilliani'nin pesinde. Davadan Halk Bankasi lehine birsey cikamaz.
    Para cezasi seklindeki bir uzlasmayi nasil olumlu sunabilirler ki halka? ABD mahkemesi sana ceza vermis oluyor sonucunda.
    666 Ağabeyim;
    Amerika da başkanlık seçimi 2020.de..
    Trampet in tekrar kazanacağı ne malûm..??
    O tarihe kadar, köprünün altından çok sular akar..
    Uzlaşma ve Para cezasının,halka olumlu sunulması konusu ise,Türkiye de en kolay olan şey.. Suriye deki kendi toprağımız sayılan yerden, Süleyman şah'ın Kemikleri ni kaçırma (sahip çıkamamak) olayını bile başarı olarak gösterdiler...
    Dava konusu uzayıp, sulandırıldikca da yarın birgün unutturulur gider..

Bak,F 35 Uçaklarının ne gürültüsü var,ne de görüntüsü...Unutturuldu/yutturuldu bile..

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Uzlaşma ve Para cezasının,halka olumlu sunulması konusu ise,Türkiye de en kolay olan şey.. Suriye deki kendi toprağımız sayılan yerden, Süleyman şah'ın Kemikleri ni kaçırma (sahip çıkamamak) olayını bile başarı olarak gösterdiler...
    Anladim. Oyle ise bu dedigin mantikli olabilir. Ya da tahminim bizimkilerin secimde oldugu gibi hicbir plani yok. Ya tutarsa diye gole maya caliyorlar.

6.47 'den yüzde 50 verdim gitti kalanı bir atak olursa verip çıkacam

Haydaaa....

Abd savunma yetkililerinin beyanına göre Türkiye F-35 için parça üretmeye 2022 yılına kadar devam edecek. Daha önce bu takvim 2020 yılıydı. ABD ile ilişkimiz karı-koca gibi. Kavga etsekte gece aynı yatağa giriyoruz.

Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Haydaaa....

Abd savunma yetkililerinin beyanına göre Türkiye F-35 için parça üretmeye 2022 yılına kadar devam edecek. Daha önce bu takvim 2020 yılıydı. ABD ile ilişkimiz karı-koca gibi. Kavga etsekte gece aynı yatağa giriyoruz.
    Bu niye boyle oldu acaba. S400 ile ilgili baska gelismeler mi var ki?

Sayfa 477/566 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •