Sayfa 478/997 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Tam tersi kur un artışını biraz dindirmez mi faiz artışı

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi
    dolarda olan enflasyonu falan düşünmez olaya bilimsel bakmaz reel faiz hesabına hiç bakmaz kendi kazancına bakar o yüzden faizlerin artması işine gelmez faiz doların panzehiridir !

2.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Ornegin 1 hafta sonra donusum var ve 14.50 den aşağı bağlamak istemiyorum. Ama o oranı bulamayıp mevduat baglayamazsam ne yapicam mesela

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi
    Şimdi herkesin kaygısı dolara karşı değer kaybetmesini geçtik artık enflasyona yenilmemek ..akşam üzeri bloomda biri vardı. Şöyle diyordu ...bugün 2 yıllık tahvil kaç 13
    50 2 yıl sonraki enflasyon beklentisi kaç ? 8.50 o da diyor ki bu beklentiye göre 4.5 reel faiz var ..artık önemli olan enflasyon herkesin beklediği gibi bu yılı geçtikte acaba 2018 ilk 3 ayda tek haneye düşecekmi ..düşerse TL ci en azından enflasyon üzeri getiriye sahip olur. ..

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Olması gereken zamanda powerpc ortamda yok, hayırdır zorunlu tatile mi çıkartıldı,yoksa dolar zirveleri yoklamaya başlayınca keyiften seychelles (Şeysell) adalarına tatile mi gitti?

4.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Neden hata ettiğinizi düşündünüz? Yıl sonu muhabbetinden dolayı mı?
    hem ondan,hem de kısa bir süre sonra mb faiz artıracağını düşünüyorum mevduata doğrudan yansır sanıyorum,süre biraz uzun geldi(60 gün)

5.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    hem ondan,hem de kısa bir süre sonra mb faiz artıracağını düşünüyorum mevduata doğrudan yansır sanıyorum,süre biraz uzun geldi(60 gün)
    Bu durumda, gecelikte mi kalmayı düşünüyorsunuz?

6.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Bu durumda, gecelikte mi kalmayı düşünüyorsunuz?
    13.75 gecelikteydi turuncuda,şekerbankın geceliğine geçtim 14.25 ama orda üst limite takıldım kalan miktara da işte 14.10 teklif ettiler,ok dedim,bilmiyorum şu an karar vermedim hala belki de bozmayacağım ama bozarsam günlük tabi.

7. Aralığın son haftası bankalar mevduata doymuş olabilir üçüncü haftanın ilk günleri mevduat rekabeti daha fazla olur.

8. Sayın Empyrium sizin sorunuza cevaben yazdım alıntılayamadım sorunuzu..

Sayfa 478/997 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •