Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
liralaşmaya devam denmiş..yabancı malı boşaltınca böyle bir formul buldular sanırım..Originally Posted by B9
kendin çal kendin oyna piyasasına döndü iş iyice..tabii nereye kadar...
ytd..
çok liralaştık ama bu kadarı fazla diyen yok tabii![]()
ytd..
hortum formasyonu çalışırsa 16,31
sonrasında şemsiye formasyonunun çalışmasını beklerim onun içinde hedefi zamanı gelince paylaşırım
tabi bunların sonucunda akaryakıtta da pompala behçet formasyonu çalışır
teknik analizim yatırım tavsiyesi değildirkaynağımın üstünde oturuyorum bunu da anlamayan dipten luna alsın dicem ciddiye falan alır diye korkuyorum.
Kerim Rota
@kerimrota
KKM'ye ödenen 4.5 Milyar TL sonrasında Nisan bütçe açığı 50 Milyar TL.
Botaş'a son 1 yılda aktarılan kaynak 132 Milyar TL'ye ulaştı.
@Burumcekci
Bütçede ilk 3 ay TCMB kârı ile gelen yalancı bahar sona ermiş görünüyor.
Cari açık, bütçe açığı ve itibar açığı. Üçüz açık dönemi.
Tercümesi!!!!
Moratoryum çok yakındır.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Luna 10 dolardan fazla alınmaz,zaten en azı 10 dolardan başlıyor,10 dolar diye düşünmeyin,çift sıfır olursa iyi getiri demek,1 dolar zaten hikaye 250.000 falan yapıyor,o değilde milyon dolar yatıranların halini düşünemiyorum varlıkları 100 doların altına inmiş,koreli 1 taş atmış ne vurmuş bilinmiyor,sıfır değerden bir sanal para nasıl 120 dolar üstüne atar,düşündürücü,algoritma sistemi bu olsa gerek,bende aldım 20 dolarlık,şu sıralar değeri 3 mislinde 4 sıfırken aldıydım
,2010 yıllarında derinwepe takılrken bir arkadaşın teşviğiyle bitcoin adıydık 9 dolarlık 0.68 cent,kafa bu ya 1.25 dolardan okutmuştuk
![]()
Yer İmleri