Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 480/936 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Daha önce yazmıştım. Geçen yıl aldığım lego, giysi, tuvalet kağıdı,sabun vb. dayanıklı tüketim mallarından inanılmaz kar ettim

2. Ben 35 yıldır sabuna para vermiyorum .

Ninemden kalanları kullanıyorum hala

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Trump: Başkan yardımcısı Pence ve Dış işleri bakanım Pompeo Çarşamba Türkiye'yi ziyaret edecek..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Trump: Başkan yardımcısı Pence ve Dış işleri bakanım Pompeo Çarşamba Türkiye'yi ziyaret edecek..
    Niçin geldiklerini de ben ilave edeyim izninizle. Basından edinilen bilgilere göre ziyaretin amacı Kuzeydoğu Suriye'de ateşkes sağlamak ve bölgedeki sorunun görüşmeler yoluyla çözümü için gerekli zeminin oluşmasını sağlamak.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Trump ateşkes ilan edin dedi,asla ateşkes ilan etmeyeceğiz.

6.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Niçin geldiklerini de ben ilave edeyim izninizle. Basından edinilen bilgilere göre ziyaretin amacı Kuzeydoğu Suriye'de ateşkes sağlamak ve bölgedeki sorunun görüşmeler yoluyla çözümü için gerekli zeminin oluşmasını sağlamak.
    Gelmelerine sevindin mi?
    Kürtçü terörist leşlerinin 6 yüzden 6 bine çıkmasından mı endişeleniyorsun?
    Halk düşmanı bu katillerin sayısı ne kadar eksilirse o kadar iyi değil mi?
    Bir Kürt milliyetçisi olarak ne düşünüyorsun?

7.  Alıntı Originally Posted by ahsen2 Yazıyı Oku
    İşler yine b*ka sardı. Halkbank için yeniden dava açmışlar, VW yatırımını erteledi, Çin, Türkiye'yi uyardı. Ruslar, Esatla birlikte Münbiç'e girdi., BM 5 daimi üyesinin 5 ide bize karşı.. BM'de yakında oylama yapılacakmış. Bu durumda dolar için 5.88 artık taban oldu. Şu anda 5.92..
    Hakkımızda hayırlısı olsun..
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Gelmelerine sevindin mi?
    Kürtçü terörist leşlerinin 6 yüzden 6 bine çıkmasından mı endişeleniyorsun?
    Halk düşmanı bu katillerin sayısı ne kadar eksilirse o kadar iyi değil mi?
    Bir Kürt milliyetçisi olarak ne düşünüyorsun?
    Kürt değilim, milliyetçi değilim. Milliyetçiliğin bir çok felaketle karşı karşıya olan dünyamızın sorunlarına çare araması gereken insanlığın arasına nifak tohumları atarak durumu daha da kötüleştirdiğine inanıyorum. Atatürk, milliyetçiliği onuru kırılmış bir halkı ayağı kaldırmanın aracı olarak tasarlamışken ne yazık ki bugün milliyetçilik taşıdığı vasıfların yetersizliği nedeniyle uygar ve çağdaş insanlar arasında yer bulamayan zavallıların sığındığı bir alan haline gelmiştir.

Sn. Ahsen'in belirttiklerinin olacağını bu sayfalarda günlerce önce kimin söyleme cesareti gösterdiğini başlık sakinleri biliyor. Düşündüğüm tek şey de senin acil bir tedaviye ihtiyacın olduğundur.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Kürtçüler hiçbir isteklerini kabuletmeyen Esad'a teslim olmayı kabuletmişler Suriye'nin egemenliğini tanımışlar..

https://www.aydinlik.com.tr/ypg/sdg-...lari-ekim-2019
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Kürt değilim, milliyetçi değilim. Milliyetçiliğin bir çok felaketle karşı karşıya olan dünyamızın sorunlarına çare araması gereken insanlığın arasına nifak tohumları atarak durumu daha da kötüleştirdiğine inanıyorum. Atatürk, milliyetçiliği onuru kırılmış bir halkı ayağı kaldırmanın aracı olarak tasarlamışken ne yazık ki bugün milliyetçilik taşıdığı vasıfların yetersizliği nedeniyle uygar ve çağdaş insanlar arasında yer bulamayan zavallıların sığındığı bir alan haline gelmiştir.

Sn. Ahsen'in belirttiklerinin olacağını bu sayfalarda günlerce önce kimin söyleme cesareti gösterdiğini başlık sakinleri biliyor. Düşündüğüm tek şey de senin acil bir tedaviye ihtiyacın olduğundur.
    Biz Suriye rejimine teslim olan ve artık muhatabımızın Esad olduğu bu şartlardan memnun olan milliyetçileriz...

Bir de Menbiç'e giren rejim için katliamcı ve liderleri için katil diyerek Menbiç'e her ne suretle girip "fethetmek" isteyen milliyetçiler var...

Bu gladyo artığı milliyetçilikten senden daha fazla nefret ediyoruz ekfuture...

Her milliyetçiliği aynı kefeye koyan ve milliyeçiliğin içini boşaltmaya çalışan bu yaklaşımlarından da biz nefret ediyoruz.

Sayfa 480/936 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •