Sayfa 480/1002 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: Viop-XXXI

Klasik ay sonu hareketi , pala kendi çalıp kendi söylüyor gibi
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Geldi geldi 1630 max yaptı almadı..
    O sırada yan hisseler tavan çekiyordu..
    Piyasa alıcılı diye durduk..
    Haşlamış bizi suyun içinde..

Şimdi hem yan hisseler çözüldü hem dolar hareketlendi....

Ama dediğim gibi dönüp alırsa..Ki yapabilir biden 1.9 falan ayağına..
    Hakkatennnn...

Neysee..
    Kendine iyi bak dedim ya ..
    Hayat hoş gerisi boş

3. son dakika
    Dünya Sağlık Örgütü Nipah virüsü için uyardı!
    Nipah virüsü nedir, belirtileri nelerdir?
    Dünya Sağlık Örgütü DSÖ, “nipah virüsü yeni pandemi olabilir” uyarısında bulundu.
    Bu uyarının ardından nipah virüsü nedir, belirtileri nelerdir gibi pek çok sorunun yanıtı hakkında sorgulamalar başladı.

Bu virüsün yüzde 75 oranında ölüm riski taşımasından dolayı tehlikeli olduğu ifade edilirken DSÖ virüs için vatandaşları uyardı.

Henüz aşısı olmamakla birlikte insan ve hayvanlarda yüksek oranda ölüm riski taşıyan nipah virüsü hakkında merak edilenler!

https://www.sabah.com.tr/saglik/2021...su-icin-uyardi

bir kısım Fon analisti
    Globalede borsaların, Nipah virüsünün, Corona virüsten daha büyük salgın oluşturacağı
    aşısının ve ilacının olmaması sebebiyle
    Traderların ve Fon yöneticilerin satış yaptığı ya da satış yönünde açık yaptıklarını dile getiriyor.

4. şu grafiği hatırlıyalım...masaüstü resmi yaptım...

2020 ve 2021...

5. nuri sevgen dün düşüşten bayagı emin konuşuyordu...

6. son dakika
    Dünya Sağlık Örgütü Nipah virüsü için uyardı!
    Nipah virüsü nedir, belirtileri nelerdir?
    Dünya Sağlık Örgütü DSÖ, “nipah virüsü yeni pandemi olabilir” uyarısında bulundu.
    Bu uyarının ardından nipah virüsü nedir, belirtileri nelerdir gibi pek çok sorunun yanıtı hakkında sorgulamalar başladı.

Bu virüsün yüzde 75 oranında ölüm riski taşımasından dolayı tehlikeli olduğu ifade edilirken DSÖ virüs için vatandaşları uyardı.

Henüz aşısı olmamakla birlikte insan ve hayvanlarda yüksek oranda ölüm riski taşıyan nipah virüsü hakkında merak edilenler!

https://www.sabah.com.tr/saglik/2021...su-icin-uyardi

bir kısım Fon analisti
    Globalede borsaların, Nipah virüsünün, Corona virüsten daha büyük salgın oluşturacağı
    Nipah virüsün aşısının ve ilacının olmaması sebebiyle
    Traderların ve Fon yöneticilerin satış yaptığı ya da satış yönünde açık yaptıklarını dile getiriyor.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    21 den verdim, kısa günün kârı, ohhh mis mis her gün para dağıtıyorlar burda
    9.06 dan tekrar aldım yoncamı
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bugün başıma gelenler akıl alır gibi değil. Nisan vadede Short yerine yanlıslıkla al tusuna basıp beklemek piyasa 1000 puan düsünce pozisyonu kapamak isterken gene Yanlıslıkla subat vadeden short acmak. Nisanı zararla kapayıp subat vadede piyasa düşerken kar edip son anda kapanmak ve başa baş kalmak. Akabinde pay vadeliden short acıp o en basta alamadığım karı almak ve sıvısmak. Yarım saatte oldu tüm bunlar. Hayatımda böyle sey yasamadım büyülü beddualı mıyım nedir.

İki yakın vadeli kontratı aynı ekrana kesinlikle koymayın. Dalgınlıkla yanlıs poz acılabiliyor

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 480/1002 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •