Sayfa 482/1001 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582982 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: Viop - XIV

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Son dakika¦ İçişleri Bakanı Soylu: Fabrikalarına el koymaktan çekinmeyiz

Gidiyoruz kıyamete...mülk hakkı,kişilik hakları bu durumda olduğu için,zihniyet bu halde oldugundan yabancı kaçıyor tr den.

Değil 5 500 trilyon dolar bassalar bir cent sokmazlar bu zihniyetin olduğu ülkeye.

Desene para cezasi yazarız, geçici faaliyet durdurma cezasi veririz, kınıyoruz vs. Yok el koyacak...illa vurulacak...illa kesilecek...
    Serbest piyasa denilen bok çukuru da #coronavirus nedeniyle tartışmaya açılmış durumda. #Amerikada New York valisi; tıbbi malzeme üreten bütün özel şirketlerin kamulaştırmasını istedi. "70 cent olan maskeyi 7$ a satıyorlar. Biz almazsak başka ülkeye veriyorlar diyor!!!

https://twitter.com/GrigorySivkov/st...39579981807617

2.  Alıntı Originally Posted by alihaydar Yazıyı Oku
    Son 24 saatte suudi arabistanda 72 turk umreci corona pozitif cikmis. Bize giren kac kisiydi umreden.. vallahi bu durumun sebebi kesinlikle bu umreciler.
    Umre ye gidenlerin büyük bir kısmının kontrolsüz bir şekilde yurda girişlerinin olduğu doğrudur ve büyük bir yanlış yapılmıştır.Bu hastalık ortaya çıkmışken ya hiç gönderilmeyeceklerdi ya da dönüşlerinde kontrol altına alınacaklardı.Ama sadece onlardan kaynaklandı demek sadece bir kesimi suçlamak doğru değil. Bilmem ne youtuber( birisinin eski karısı) yeni italyan manitası gelir gelmez gecelere akmış...Yurt dışından kaçarcasına o pek sevmedikleri hatta nefret ettikleri ülkeye gelenler(ha bir de kurtarın beni burdan diyenler var italya da onlara ne oldu meşhul) karantinayı dinlemeyip bebek sahillerinde yürüyüşe çıkmış ....hepsi aynı sorumsuzluk ve yanlış.Bir kesim vardırdır ki eğitimli,dürüst,ahlaklı,ülkesini,milletini seven empati kuran diğer bir kesim de var ki iki ayaklı hayvan.Bu hayvanlardan her cenahta var maalesef. Velhasılkelam Mevl*****n dediği gibi ''Kalp herkeste var yürek denen başka bir şey.'YÜREKLİ İNSANLARA SELAM OLSUN

3. Borsa sadece hisse senedi borsası değildir... Bunun doları var, eurosu var, altını var, petrolu var.. vs vs vs... Bunlar her gun alınıp satılıyor, alışverişi yapılıyor ve bunun için bir fiyat oluşması lazım. Bu fiyatın oluştuğu yere de borsa deniyor. Bunlar da sadece spot piyasada değil vadeli piyasalarda da alınıp satılıyorlar; aradan seçmece birini kapatıp diğerini açık bırakmak mumkun değil. Hepsi birbiriyle ilintili. Alışveriş devam ettiği sürece borsalar açık kalır...

Velhasıl kapanmaz borsa... Hele hisse senetleri düşüyor diye hiç kapanmaz
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Kovid-19 hastalarında koku ve tat alma kaybı da görülebiliyor -AA

LONDRA (AA) - Koku ve tat duyusu kaybının yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) semptomları arasında yer alabildiği belirtildi.

İngiltere'de önde gelen kulak burun boğaz (KBB) uzmanlarından olan Profesör Nirmal Kumar, Sky News'e yaptığı açıklamada, ateş ve öksürük gibi daha yaygın semptomlar görülmeyen bazı Kovid-19 hastalarının koku ve tat alma duyularını kaybettiğini söyledi.

Bu semptomları yaşayanlardan kendilerini izole etmelerini isteyen Kumar, "Genç hastalarda öksürük ve ateş gibi önemli semptomlar bulunmayabilir, ancak sadece koku ve tat alma duyusu kaybı olabilir, bu da bu virüsün burunda tutunduğunu gösteriyor. dedi.

11 Mart'ta Kovid-19 testi pozitif çıkan İngiltere Hasta Güvenliğinden Sorumlu Devlet Bakanı Nadine Dorries, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, büyük ölçüde iyileştiğini ancak hala koku ve tat duyularının geri gelmediğini ifade etmişti.

Kovid-19 testi pozitif çıkan Utah Jazz forması giyen NBA oyuncusu Rudy Gobert, Twitter hesabından, "Koku ve tat kaybı kesinlikle belirtilerden biri. Son 4 gündür hiçbir şey koklayamıyorum. Aynı şeyi yaşayan var mı?" diye sormuştu.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by oyuncu7276 Yazıyı Oku
    Yarin cogu kisi düşüşe oynuyor gibi..yarınki olaylar geçen haftada vardı.. Virüsün yayılacağı ve ölümler....iyi yani tedbirler daha Sıkı oluyor...tedaviler daha etkili...ölüm oranları azalıyor..Abd yeni para basıyor..Yaza doğru gidiyoruz...yayılma hızı azalıyor bu sayede de...Aşılarda ilerleme var...Dünya bir bütün halinde..Endeks 80 bini gordu ilerde 70 olsa ne yazar...ama olmazsa buralar da fazla durmaz gibi..Borsa her şeyi önceden satım alan bir yer....2008 krizden bile simdi ucuz isek..Abd batmazsa dünya batmaz....Y.t d...
    Abi niye long...neyin ısrarı...sihirli değnekle iş düzeldi deseler %15 -20 yukarıdan yakalasan yine servet yaparsın düzgün pozisyonla.ille dibi bulacağım...

Fırtınanın biteceğini her kaptan bilir ama hiçbiri fırtınada gemisini açığa sürmez...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanı Soylu: Bazı maske üreticileri maskeleri depolarında tutup bakanlığa satmıyolar. Bu sabah 08:00 de eş zamanlı baskın yaptık ve bakanlıkla anlaşma yapmaları için onları uyardık. Yarına kadar süreleri var yoksa fabrikalarına el koymaktan çekinmeyiz.

https://twitter.com/Lothbrok29/statu...31945232879617

Haberleri çarptırmayalım.
    Ahan da bir tane daha.yani neyin carpitmasi.yazilanlari gözünüzle okuyun.malina el koyarım ayrı ceza veririm,kapatırım aynı.

Bunu bile anlamaktan aciz insanlara cevap yazmak zorunda kalıyoruz
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    KMX'i biliyorum Arman Afrashi...çok iyi yabancı takas analizleri vardı...DEVİR'in söylediklerini evet hatırladım gibi...paranın para etmeyeceği pul olacağı bir dönemden bahsediyordu...hatta takastan bahsediyordu...barter....hepimiz sadece hayatta kalmak için mücadele edeceğiz diyordu survior kelimesini kullanmıştı hatta hatırlıyorum...ama o öncesinde 150-200 bin bist100 bekliyordu sonrasında çöküş bekliyordu...bilemiyorum...

ama şu bir gerçek EW itkiler 5 dalgadır...ve eninde sonunda imkb nin tarihsel 5 dalgalık çıkışı bitecek ve buna 1 diyeceğiz ve 2 için düşülecek...ama şimdi ama sonra....yılların yükselişi düzeltilecek yani...belkide başlamıştır kim bilir...

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Arşivi bulamadım.. Belki yiyecek bile bulamayacağımızı başka gezegenlere gitmekten bahsediyo... Bu süreçte forumda KMX VARDI.. Eskilerden güneysu, reha abi bilir.. 2019 mayısta izmir işçievlerinde (kulak, burun boğaz doktorudur) muayene gittim.. Dolar sakladığını söyledi.. Doktorluğu bıraktı.. Bostanlıda denk geldi 2 ay önce dokunma dedi.. Bu adam borsada anatrendler kitabının yazarı.. 10 bin endekste en az 60 bin görülür diyen insanlar ve herşeyi biliyolar.. Ortada yoklar

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Ahan da bir tane daha.yani neyin carpitmasi.yazilanlari gözünüzle okuyun.malina el koyarım ayrı ceza veririm,kapatırım aynı.

Bunu bile anlamaktan aciz insanlara cevap yazmak zorunda kalıyoruz
    Kararı sn FORUM üyelerine ve okuyucularına bırakıyorum..!!!

Sayfa 482/1001 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •