Sayfa 483/1004 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Başkan bende cuma uğraştım bir dakikalık ta inan yoruyor değmez..
    Long kapattım cuma bu gün o longu da verdim kafam rahat..
    Bu gün 1 dk de bile işlem zordu..
    1640 üstü long denenirdi yemedi
     Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Yukarı aşağı long short artık iyice psikolojimi zorlamaya başladı. Zarar yok ama kar da stresin yanında güdük kalıyor. Uzun bi müddet mevduat faizimi çatır çatır afiyetle yemek üzere ayrılıyorum. Hiçbir şekilde riske değmez kendi kendilerine oynasınlar. Piyasa saglam düşünce tekrar pozisyon alırım. Kolay gelsin.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

vadelide hisseler oyuncak ya....adamlar fiyatlamayı kafalarına göre uyduruyorlar...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Ne kadar satır o kadar yanılgı hocam bana göre..
    Siz 1650 den alırsınız bende1652 den çok fork yok.. çok satır matrikste sıkıntı.. dediğiniz bir bakıma doğru matriks bana göre algo çalıştırılmayacak bir platform ama bende asıl sistem trading wievde..
    Şu aracı kurumlar bir anlaşamadı bunlarla..
    Java çöp...
    Html5 bana göre en iyisi..
    Allah tan trading var

vobda hisselerde işlem yapıyor musun hocam....düşüncelerini almak istrim...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4. Bugün herkes kazandı shortçusu longçusu

Pala tüm kesimleri kucaklıyor

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    https://youtu.be/7gpea529O-I
    Bu adam sensin demi abi biliyordum....
    [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

oyunagelen abi sen eskiden topikte yoktun, bikaç aydır buralarda görüyorum. Eski nickin ne
    ayrıca sen geldin piyasa döndü, trendi değiştirdin yaa lönk diye diye
    elin ayağın uğurlu geldi, iyi ki varsın
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    xu030 dısında satan yok, daha da alıyor mıllet... xu30'da da sanayılerde satıs yok, hala alıyorlar... altıncılar hala gıdıyor... dusen bır bankacılık var bır de havacılık; onlar da zaten dıgerlerı kadar prımlı degıldı yanı dusse dusse nereye dusecek... genel bır artıs olsa rısk algısında, ulkeden yabancı cıkısı olsa dolar artar, orda da bır hareket yok... halıyle sentıment hala boga...

dow 30 bının altına ınecek, dolar 7.6 fılan ustune cıkacak, butun endeks kagıtlarına satıs gelıp xu100 150 bını kıracak kı short24'un ıstedıgı selale gelsın... bunlar olmadan su halıyle butun hıkaye bofa'nın gunluk adam carpma tıyatrosundan ıbaret...
    çok mantıklı şeyler yazıyorsun..ama piyasaarda mantık diye bir şey kalmadı son bir yıldır.

sadece bizde değil, esas şaklabanlık abd borsalarında dönüyor...batık şirketlere saldırıp, shortlayanları batırmakla meşgul robinhood cular.

ben de bir ara akılla, mantıkla piyasa yorumluyordum...geçti o devirler yani...bu tiyatro sonlanınca, tüm dünyada güzel bir crash yaşanacak...yok devam eder böyle diyorsan, sen bilirsin...yani çılgınlık yerel değil, global..çöküşte oradan gelecek, gelirse tabi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. Anlaşıldı, o zorlu bölgeyi sabaha gap atarak kıracağız, az daha yanaşırsa bu iş tamamdır

Bu bitcoin de iyice bizim endeks dışı hisselere benzedi, volatilite inanılmaz
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 483/1004 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •