Sayfa 484/1003 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    AFAD, Konya'nın Meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. -AA-

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Bir yerlere bir deprep oldu. Allah korusun

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Teb in spotta yüklü alım yapması ne demektir? Senelerdir taşıdığı yüz binlerce kontratı spot mala çevirip öyle mi kapatacak? Kapatmaya kalksa karşısında longcu bulamam en iyisi malı kokleyip uzlasayim mi diyor nedir ustadlar bilen eden var mı?

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    TEB in spottaki alımı ile vadelinin çok alakası olmadığını düşünüyorum...
    TEB spotta mal aldı mı özellikle ciddi fonların alımı olur...
    Bugünkü alımda ICM alımı gibi duruyor, belirli büyük tahtalarda net alımlar...

3. Henüz leş tahtalarda pek bir olay yok. O ekip kriptoda, eski borsacilar kazanıyor şimdilik.

Onlar damlasında berberin kulağına gider, siz de bize söyleyin olur mu o ekip girince genelde sert satışa çok yaklaşmış oluyoruz.
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Benim berber arayıp hisse sorana kadar longda devam

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Henüz leş tahtalarda pek bir olay yok. O ekip kriptoda, eski borsacilar kazanıyor şimdilik.

Onlar damlasında berberin kulağına gider, siz de bize söyleyin olur mu o ekip girince genelde sert satışa çok yaklaşmış oluyoruz.

Onların bir bölümü ceza evinde , piyasada o tahtalarda hacim yapan kişiler.
    fazla birşey yazmaya gerek yok bu konuda.
    kolay gelsin.

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by kiraz Yazıyı Oku
    VİOP XU30 NİSAN VADE'de alım/satım yapanların dikkat etmesi gereken bir durum var...

Endeks 30'da yeralan şirketlerin çoğu NİSAN vade içinde TEMETTÜ dağıtmış geçtiğimiz yıllar...
    (eregli / tupras/ tcell /ttkom froto /arcelik /garanti /işc/ ykb /akbank/kochol/sahol)

bu sene karların yüksek olacağı dikkate alınırsa , XU30 NİSAN VADE'yi 50-60 puan etkileyebilir...

(geçtiğimiz birkaç yıl, 40 puan civarı etki yaratmıştı....)

sadece öngörüdür, henüz 2021 bitmedi, karlar belli değil, temettü hiç belli değil...

hatırlatma.....
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by kiraz Yazıyı Oku
    VİOP XU30 NİSAN VADE'de alım/satım yapanların dikkat etmesi gereken bir durum var...

Endeks 30'da yeralan şirketlerin çoğu NİSAN vade içinde TEMETTÜ dağıtmış geçtiğimiz yıllar...
    (eregli / tupras/ tcell /ttkom froto /arcelik /garanti /işc/ ykb /akbank/kochol/sahol)

bu sene karların yüksek olacağı dikkate alınırsa , XU30 NİSAN VADE'yi 50-60 puan etkileyebilir...

(geçtiğimiz birkaç yıl, 40 puan civarı etki yaratmıştı....)

sadece öngörüdür, henüz 2021 bitmedi, karlar belli değil, temettü hiç belli değil...

XU30 NİSAN VADE ; % 20 SHORT ... MALİYET 182.000 (gün içi)

uzun bir aradan sonra VİOP endeks pozisyon alındı...

Yükselişin devamı halinde, xu100 170 civarı SHORT pozisyon % 50 olacak...
    Düzeltme halinde ; xu100 150 civarında , ARALIK ve SUBAT vadelerde LONG karşı pozisyon açılacak...
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Hala 680 bin açık poz var. Pes etmek bir yana, konulan para büyüyor. Acaba bugün spotta alım yapan TEB ve vadelide poz taşıyan TEB aynı grup mu? Vadelide en çok poz kapayan kurumun TEB olması, bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

(Tabii ki kurumlarda pek çok işlem yapan kişi/kurum/grup var. Ama çok baskın bir kurum değilse, TEB örneğinde olduğu gibi, yüklü net pozisyonların ilgili grupla ilişkilendirilmesi mantıklı olur bence).
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    İnanılmaz bi kazanç, bence yoktur.

Batıp 10 milyon yapan tanıdık var ama battım dediği halinde 500 600 bini vardır kesin.

Burada parasını idareli ve iradeli kullananlar batmaz. Batanlar hırs yapanlardır.

22-22 Mart 2021 millet ne yazmış merak ediyorum. Yazdıklarımı bulmak istiyorum.

Sayfa 484/1003 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •