[QUOTE=EGEDUK;5728737]Mansur Yavaşâ€™ın en uygun SOPA kulübü adayı olacağını düşünüyorum.
Sn. egeduk , sizi Türkiye sopa federasyonu başkanı seçmek istiyorum. Adaylığınızı açıklamanızı bekliyorum. Şeyi sopalamaktan serseri ettiniz. Bir türlü yolunu bulamaz hale getirdiniz.![]()
İnsanlar hayat pahallılığından bunaldılar, gelen zamlar , alınan zamdan fazla olduğundan önümüzdeki aylardan itibaren bu bunalım daha ağırlaşacak...Bende ta tersi BIM çalışanından çok sert eleştiri duymuştum...
Daha önce de yazdığım bigi CHP üst yönetimde tabanda inanın halkı tanımıyor, belediye seçimlerinde başarı sonrası halkı tanımaya çalışıyorlar...AKP ye oy veren birçok seçmen şimdi a.q diyebiliyor...Halk tencereye bakıyor , onun hayattan anladığı bu ..tencere de et yerine makarna pişmeye başlamışsa babasını bile satar....
Dere geçilirken at değişilmez. Kılıçdaroğlu şu an muhalefetin en güçlü kişisidir. 10 yıldır üzerinde ne bir çamur ne de çamur izi yok. Varsa yoksa SSK yı nasıl batırdı. İmajını kim nasıl bitirmiş ben görmedim duymadım. Hele Mansurun yüzde 70 alacağını söyleyene gerçi cevap yazmasak da olurdu ama hepimiz aynı gemide yaşıyoruz diyerek yine de yazmayı uygun gördüm.
Muhtemelen öyle olur abi)) Ben hep derim. Bir yerde 20 yıldır kesintisiz bir iktidar var ise, ya o iktidar çok başarılı olmalı ya da muhalefet çok başarısız olmalı. İlk seçenek ile alakalı şüpheler malum
Ülkenin şu durumunda dahi, aday, yapar-yapamaz, gibi konuları tartışmamız muhalefet açısından negatif.
Ufak bir ışık lazım. Asla dönmeyecek bir kitle var. Her zaman vardı. 2002 seçiminde de bir önceki iktidar partileri yüzde 15 e yakın bir oy aldı. 20 yıllık bir iktidar sonucu mevcutta kemik kitlenin yüzde 25 e çıkmış olması doğal.
Geri kalan 75 in 35-40 ını net alırsın. O da senin kemik kitlen. Da ortada duran da bir 35-40 var. Bu kesimi ikna etmen lazım.
Görmüyorlar mı ülkenin halini demekle olmuyor demekki. Görmeyen de var, ışık görmek ikna olmak isteyen de var.
[QUOTE=ressam;5728747]Türkiye, profesyonel bir beyzbol ligi olmamasına rağmen dünyada en çok beyzbol sopası satılan ülkeler arasında. Spor ürünleri satan mağaza yetkilileri Türkiye'de beyzbol sahasının olmadığını hatırlatarak, "Türkiye’de neredeyse herkes beyzbol sopası alıyor. Oyun oynamak için almadıkları kesin. Hatta bazı müşteriler beyzbol sopası bile demiyor; haydar, cabbar, şimşir, kas gevşetici gibi lakaplar takarak bizden o şekilde talep ediyorlar" dediler.
Beyzbol topu satışları ise yok denecek kadar az.
Yer İmleri