Sayfa 484/1002 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ttkom ve tcell temettü beklentisi vardı, ama temettüler deprem bağışına gidince- hayalkırıklığı
    vakbn ise temettü beklentisi yoktu, deprem bağışı bi sıkıntı yaratmadı

hisse vadeliler ve dahi endeks vadeli spotun altına kaydı, demek ki muazzam bi short açma talebi var, hisse vadelileri anlarım çünkü tahtada açığa satış yasaklandı ama endeks vadelide oluşan ekis makas enteresan.. akşama yüklü bir aps artışı göreceğiz demektir, haftaya sıkıştırılacak çok pozisyon oluştu..

b-senaryo, birileri bizim bilmediğimiz bi şey biliyor, haftasonu boktan bi haber akışı olacak, short açan onlar
    Vadeli 30 Endeksi satarken spot 30 u ağırlıklandırılmış şekilde dağıtarak alıyor. Yoksa bu kadar makas biraz fazla gibi..

2.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Nereyi geçerse stop olursun? Tek ilgimi çeken kısım bu... Gerisi zırva...
    Kutuma gidecem derse bilki bi daldırıp poz. kapatır, ah bu abka yokmu arefeyi göstertip bayramı göstermeyip bi de seni yarıyolda birakır dımdızlak kalırsın caho
    Dikkat et
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Sorduğunuz BES fonları ise belli. Yalnız bugün aldıklarını Pazartesi görebiliriz.

https://www.tefas.gov.tr/TarihselVeriler.aspx

Burada sağ üstten "Emeklilik Fonları" seçin.

Sağ üstteki "Fon Türü"nden, "Devlet Katkısı Fonu" seçin.

Solda Genel Bilgiler - Portföy Dağılımı var, oradan Portföy Dağılımına tıklayın..

Çoğunda oranlar 20 ve üzeri..
    %30 a tamamlayacaklarsa daha gideri var.

şu değerli madenlerin peşinde olmasalardı eyiydi.
    yabancı yurtdışı dolayısıyla gergin bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ZİRAAT YATIRIM Olmadan sadece BANK OF-A nın ALIMLARI bile ENDEKSİ Uçururdu kaçırdığımız bişi mi var ?

Diğer kısım fazla satıyor, evet alış yapan kurumlar iyi almışlar ama piyasa satmaya fazlasıyla niyetli görünüyor o yüzden toparlanma gerçekleşmedi, ama satışlar da biterse o yüzden yukarı hareket başlayacaktır, bence!

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    tüm internet çalkalanıyor bu haberle...

bişeyler ders aldıkmı almadıkmı en güzel örneği...

Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesine depremden sonra İlahiyat Fakültesi mezunu Muhittin Kapanşahin dekan olarak atandı.

"Yani ben mimarlık eğitimi almış ve mimar gibi bir bilgiye sahip bir kişi değilim."

https://twitter.com/abcgazete/status...780617731?s=20
    rektörün şoförü de safranbolu myo na sekreter atanmış
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ziraat deki makina başındaki abi çişe gitti sanırım. Kısa süre 5000 altına indik.
    Aceleden pantalona damlatmadı inşallah....
    Puhahaha. Bi an gözümde canlandirdim da ....
    Emrah koş 5000 ı s.......

7. endeks bugün nalı düşmüş uyuz eşşek gibi maşallah.
    izlerken hiç zevk almıyor insan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kutuma gidecem derse bilki bi daldırıp poz. kapatır, ah bu abka yokmu arefeyi göstertip bayramı göstermeyip bi de seni yarıyolda birakır dımdızlak kalırsın caho
    Dikkat et
    24 ocakta poz. aldığımda,gerçekten de kutuma gidecektim...ama 1.000 puan kar oluşunca ve bıst100 de; 4600 lerde kuv. destek-talep olunca ve çekiç mum oluşunca....neden poz. kapatmayayım ki?

Netekim,viob, 5200 den poz. kapattım.üstelik bunu aynı anda ifade ettim..çarşamba günü viob, 4700 gördük ama alınan tedbirlerle 6.048 gördük...yani bıst100 de 5300-400 arası..

Burası borsa ,canlıdır,esnektir..Kararlı olabilirsin ama inatçı olursan zarar edersin...

FİKİRLERİMİN SAHİBİYİM ,KÖLESİ DEĞİL...(ünlü yatırımcı-ekonomist-kıdemli analist vs..tüm ünvanlar sahibi CAHO)

Dün aldığım poz. için 1.500 puan veya kutu hangisi gelirse...Tamam çok iddialı oldu...Bu da 1.200 puan olsun...seni üzecegime 300 puanı üzerim.

Sayfa 484/1002 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •