Ha bu arada güneş sigortadayım kağıt yüzde 10 düştü.Diğer kağıdım işyatda yüzde 6 düştü devre kesici uygulandı.Bugünkü total zararım 28 bin tl.
Ha bu arada güneş sigortadayım kağıt yüzde 10 düştü.Diğer kağıdım işyatda yüzde 6 düştü devre kesici uygulandı.Bugünkü total zararım 28 bin tl.
forumdaki kimsenin yaşını bilmiyorum, birkaç arkadaş dışında...bu nedenle tavırlarımda yaş kriteri yok...kim olursa olsun tavrım böyle olacaktı...size özel bir durum değil yani.
yine de anlayışınız için teşekkürler...başlıkta verilmek istenen bir ana fikir var, ve bunu anlıyor ve katılıyor çoğunluk..fikren size uymayan bir ana fikir altında yazmanın da bir anlamı olmaması gerekir.
benim uzun vadeden anladığım bu tür günlerde dahi 5-10 sene sonrası için yatırım yapabilmek...yeterince döviz pozisyonum ve gram altınım var...bu nedenle toplamda üzülecek bir durumum yok...zaten portföyüm hisselerden ibaret değil.
bu tür zamanları güzel eğitim fırsatları olarak görmek lazım...her faniye nasip olmaz...benim gibi yeterince deneyimi olan arkadaşlar bu borsanın taban olduğunu da gördü...%10 düşüşleri görmüş birisi için %3 lük düşüşler çok da şok edici değil.
Son olarak şunu da yazayım...benim risk anlayışımda, borsanın bir gün kapanıp belki birkaç ay, belki de hiç açılmama durumu bile hesaplar dahilinde...ucunda ölüm olmaz, hayat devam ediyor diyip, bir şekilde mücadelemizi sürdürürüz.
ülke için üzülürüz o ayrı tabi,
Tekraren yazıyorum puslu havayı seven kurt benzetmesi hiç yakışmadı.Siz bu başlığı insanlar düşüncelerini yazsın amacı ile açtınız yaşım sizden gençde olabilirdi, o benzetme gene yakışmazdı.Bugün ben de zarar ettim.Kendime kızıyorum kriz beklentim olduğu halde gereğinden çok para borsaya soktuğum için.Bu adabımı bozmama neden değil.Sizden de bunu beklerdim.Neyse herkese bol kazançlar.
Borsa da deneyime gelince 20 yıldır izlerim borsayı.2008 de arçelik aldım 10 lardan 1.5 a düştü ,kriz elbette beni de yıkmaz.O kadar aklımız oldu çok şükür.Neticede yazarken insan sinirlerine hakim olabilmeli.Sayın cautıonary herkese yeri geldiğinde puslu havayı seven kurt falan derseniz severek okuduğum forumun seviyesini siz düşürmüş olursunuz.Tekraren söylüyorum size yakışmadı.
Neyse herkese saygılar bol kazançlar.Umarım herkes çok kazanır.
Yer İmleri