Sayfa 486/997 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Seviyeyi düşürmeyelim Üstad, amacım tartışmak değil; bir yanlışı düzeltmekti. Bir daha söylüyorum: O mt. Burgan da değil Teb de. Çünkü onunla telefon irtibatım var. Burada yanlış bilgi paylaşılması hoş değil. Dediğim gibi yanlışa dayanmadım yazdım. Dün de Ankara/Kızılay Şb.ndeydiniz. Doğru bilgi paylaşımı yapalım lütfen...
    Bak kardeşim, belli ki bazı saplantıların var. Benim ne zaman nerede olduğum seni ilgilendirmez. Oran doğru mu ? Ayrıca Ayşe hanım desem bir tane mi Ayşe hanım var. Uzatma .. Kendini de forumu da beni de germe.. Senin gibiler yüzünden Chuky ve arda27 gibi arkadaşlar küstü gittiler. Onlar zaten işi bilenler. Yazmam olur biter. Ama zaten senin faydalanmak gibi derdin yok. Bırak ta insanlar okusun , yararlansın. Sana yaramıyorsa banla geç.

2. Burda oran paylaşıyoruz.Önceliğimiz bu olmalı.Oranlar kaynasında ne olursa olsun gibi bir algı oluyor topiği takip ederken.Birileri oran paylaşımından rahatsız.Az laf çok iş.Aldığınız oran varsa paylaşın herkes faydalansın.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Kibarca, efendice yazdım, anlamamakta direniyorsun. Yalan söylemekten yakalanmanın saldırganlığını yaşıyorsun seviyen çok düşük. Hiç ama hiç sevmediğim özellik yalan söylemenmesi ve insanların yanıltılmasıdır. Yeter artık sözkonusu Şb.nin de Tel'ini veriyorum :0.232 363 7879 dir.

4. [QUOTE=KARA BORA;1189621]
     Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Seninle muhatap olmadım. Hakaret vari kronik anlatım bozukluğu zirve yapmış bir tip olsan da edepsizlik yapma. Sevgili ressamın senin savunmana ihtiyacı olmadığını zannediyorum.
    Aga naaptın yaa.. O mesaj sana değildi ki.. Senin yazdıkların üzerinden foruma sonradan gelip her şey çok iyi algısı yaratmaya çalışanlara ve yüksek bir oran paylaşımı görünce hemen o öyle değil algısı yaratmaya çalışanlara.. Biz aynı taraftayız.. benim hakkımda fikirlerini paylaştığın için de ayrıca teşekkür ederim

5. Arkadaşlar hükümet dahil,banka,borsa herkesin gözü mevduatta.Elbette rakam büyük olunca her türlü saptırma ve yanıltma olacak.Zaten yemiyoruz.Sorun yemediğimizden çıkıyor zaten.Para mevduat olarak bizde.Düzen kapitalizm.Kral para ve Güç bizde.Boş tenekelere karşılık vererek onlara çalışılmış olunuyor.Bunlar herşeyi kullanır elinizdeki imkanları elde etmek için.Boşverin.Biz sağlam kazanca devam ediyoruz ve kendimizi yedirmiyoruz.Bunda da başarılı olduğumuz tartışma hararetinden belli zaten.Rahat olmak lazım.
    Be relax plase..

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Psikanaliz olarak hisselerde yaşanmış sayısız yaşanmışlara istinaden ne zaman bir kavga benzeri bir şey olsa oradan iyi ekmek çıkardı demek ki sıra mevduat ta

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7. [QUOTE=ekmekparası;1190757]
     Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku

Aga naaptın yaa.. O mesaj sana değildi ki.. Senin yazdıkların üzerinden foruma sonradan gelip her şey çok iyi algısı yaratmaya çalışanlara ve yüksek bir oran paylaşımı görünce hemen o öyle değil algısı yaratmaya çalışanlara.. Biz aynı taraftayız.. benim hakkımda fikirlerini paylaştığın için de ayrıca teşekkür ederim
    Sn.ekmekparası ironi yoksa, ifadelerin samimiyeti için teşekkürler, bir yanlışlık varsa da affola. Benim bu platforma ihtiyacım yok. (iki yeğenim Anadolu yakasında kamu bankalarında şube müdürü, özel bankalarda da üst düzey yönetici kardeşlerim var, sağ olsunlar onlardan bilgi alıyorum) Bu platformda hep gerçek oranları paylaştım. Sevgilerimle...

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Nurolbank bono , mevduat karşılığı 15,50 ile bugün , 200k bağlandı. Risk sevenlere bilgi.
    Merhaba aktifbank Nolay bono ile aradaki farkı nedir ?
    ve sitesinde göremedim adres varmı detaylı bono ile ilgili

Sayfa 486/997 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •