Sayfa 487/1002 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Turist deyince dün bir arkadaş İngiltereden geldi...Diyor ki abi inşallah ben dönene kadar TR kırmızı listeden çıkar aksi halde 1800 sterlin ceza ödemem ve 15 gün otelde kalmam gerekecek...bu şartlarda turist gelmez...Belki Rusya kırmızı listeden çıkarabilir...Aksi halde bu yılda tursitsiz geçecek....

Neyse şerro 8.7xx de gezinirken manavda meyve ler 10-20 tl den satışa devam...Tuik bir yolunu bulup enflasyonu düşük çıkarır...
    Neyse
    Dibin dibindeki insanlar hala mevcut sistemi savunacak mı?? Onu da seçim döneminde görürürz...
    “Doların fiyatını yükselttiği" ve paylaşımının sonununa üç nokta eklediği için ifade vermeye çağrılan oyuncu Levent Üzümcü, “Beni sürekli adliyeye, emniyete çağırıp yıldıracaklarını zannediyorlarsa yanılıyorlar†dedi.

https://t24.com.tr/haber/dolarin-fiy...iyorlar,960287

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Turist deyince dün bir arkadaş İngiltereden geldi...Diyor ki abi inşallah ben dönene kadar TR kırmızı listeden çıkar aksi halde 1800 sterlin ceza ödemem ve 15 gün otelde kalmam gerekecek...bu şartlarda turist gelmez...Belki Rusya kırmızı listeden çıkarabilir...Aksi halde bu yılda tursitsiz geçecek....

Neyse şerro 8.7xx de gezinirken manavda meyve ler 10-20 tl den satışa devam...Tuik bir yolunu bulup enflasyonu düşük çıkarır...
    Neyse
    Dibin dibindeki insanlar hala mevcut sistemi savunacak mı?? Onu da seçim döneminde görürürz...
    1800 sterlin nedir yahu ? Zaten ortalama bir İngiliz turist, ülkede ne kadar harcama yapıyor ki? Konaklama- yeme/içme- ufak tefek alışveriş vs... Sterlin ~ 12 lira

3.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    sezgin baran korkmaz ın görüştüğü , mehmet ağar ın davasının da hakimi olmuş yargıtsy hakiminin sbk ile fotoları cıkmış.Millet tavacı recep usta iyi yerdir diye yorum yapıyor. Evet herşeyde bu usta recepler çok iyi test edilip , onaylanıyor hergün.
    bütün ağır abiler de tavacı recep de görüşüyor ne hikmetse

4.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    1800 sterlin nedir yahu ? Zaten ortalama bir İngiliz turist, ülkede ne kadar harcama yapıyor ki? Konaklama- yeme/içme- ufak tefek alışveriş vs... Sterlin ~ 12 lira
    Ceza dediğin böyle caydırıcı olacak. İngiliz vatandaş cezayı ödemek yerine güzel uzun bir tatil yapar o parayla

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bütün ağır abiler de tavacı recep de görüşüyor ne hikmetse
    Ben Diyarbakır da görev yaparken,Dağkapı,Surdibi n de mütevazi bir dükkanı vardı,ayda 1-2 kez giderdik,2 kişi gidene aynı 2 kişilik tava verilirdi,bir gün 2 arkadaş ayrı masalara oturduk ama garson cin gibi;abi ben sizi tanıyram,siz arkadaşsınız demişti ve yine 2 kişilik tava getirmişti,hey gidi günler hey...memur maaşıyla gidilen işletme big-bang gibi büyüdü,siyasetçilerin uğrak yeri oldu Ankara da....

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ceza dediğin böyle caydırıcı olacak. İngiliz vatandaş cezayı ödemek yerine güzel uzun bir tatil yapar o parayla
    Bizimkilerde bir ara maskesiz gezene ceza kesiyordu. Doğru dürüst makul cezalar kesseler, merkezi yönetim bütçesi denk gelirdi. Ama nerde....

7.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bizimkilerde bir ara maskesiz gezene ceza kesiyordu. Doğru dürüst makul cezalar kesseler, merkezi yönetim bütçesi denk gelirdi. Ama nerde....
    Ceza işi bize uygun değil.

Canından, yaşamaktan bezmiş adama 3000 tl daha kitlemeye kalkarsan isyan çıkar.

İngiliz adam için 1800 gbp yine büyük para ama adamın yaşadığı hayatın kalitesi o yasağa uymasını sağlıyor çünkü elindekini kaybetmek istemiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ben Diyarbakır da görev yaparken,Dağkapı,Surdibi n de mütevazi bir dükkanı vardı,ayda 1-2 kez giderdik,2 kişi gidene aynı 2 kişilik tava verilirdi,bir gün 2 arkadaş ayrı masalara oturduk ama garson cin gibi;abi ben sizi tanıyram,siz arkadaşsınız demişti ve yine 2 kişilik tava getirmişti,hey gidi günler hey...memur maaşıyla gidilen işletme big-bang gibi büyüdü,siyasetçilerin uğrak yeri oldu Ankara da....
    diyarbakırdaki yeri büyüttü istanbul'da güzel bir yer açmış denize nazır eeee fitne fücur işleri istanbul da çok.

Sayfa 487/1002 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •