Sayfa 487/488 İlkİlk ... 387437477485486487488 SonSon
Arama sonucu : 3899 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fuma Yazıyı Oku
    Geçen sene Leyla Hanım'ın bir gün aniden blok özel emirle hisse satışı 112 tl ye ve ertesi gün aniden şirketin geri alımı açıklaması ciddi bir moraldi ama zaman geçince anladım ki blok satış sanki aldatmaca gibi olmuş. Holding geri alım açıklayınca piyasaya moral ve güven vermiş malı usul usul 90 tl lere kadar aylarca vere vere tahtanın içinden geçmişlerdi.Geçen seneki satış ortalaması ortalama 95 TL bile olsa 1 yılda faizle o fiyat 130-135 TL ye tekabül eder bugün hisse 88 civarı ortada ciddi bir kar var.
    Pekiii bu sene geri alım açıklayıp 1 haftada 5-6 milyon almaları alel acele neyin göstergesi anlayamadım.Ucuzdan kapma desem.Peki son 15 gündür alışlar neden kesildi.Düşüyor ve alım gelmedi.Bir de patronlar geri alım yapacak türk borsasının içinden geçilmiş İmamoğlu hapise atılmış borsa çökmüş neden spek hisseyi 105 lere çekti.Bas anasını satayım 65-70 ye gebert.Niye alıyon 100TL den.Aldın aldın sonra niye gene 86 lara basıyon.Baskı desen baskı değil.Baskı kuracaksan bas 70 e aylarca yatay yaptır, fonlar patır kütür dökülsün pişman olup.Şirket 11 milyon lot mal alıyor 96 ortalamayla yaklaşık, şimdi neden almıyor.Bi dün mü ne aldı.Çok bilinmeyenli denklem bu pokeri çözen yazsın lütfen.
    Ağam bunu sen çözemediysen kimse çözemez ama almıyorlar deme . 25 mart tan beri
    10.237.639
    lot mal aldılar.

Hani bi laf var ya : Zenginin işine fakirin ...... akıl sır ermez.
    Du bakalım ne olacak ?
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

2. Fiyata bakılırsa, akşam beklenti altı bilanço gelecek. İnşaallah süpriz yapar. Göreceğiz.
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

3. Almasına alıyorlar.Ama son 10 gündür hisse düşerken BOFA verirken ortada yoklar.Garip, bir anda ölüm sessizliği oldu.GARİPLİK VAR

Son düzenleme : loruhlano; Dün saat: 17:38.
    ...

5.  Alıntı Originally Posted by fuma Yazıyı Oku
    Almasına alıyorlar.Ama son 10 gündür hisse düşerken BOFA verirken ortada yoklar.Garip, bir anda ölüm sessizliği oldu.GARİPLİK VAR
    Bu olayların tamamı yönetim rezilliği....Maalesef...

-Alsim satış? Fiyasko
    -Alcar hisse satış için açıklama vs? 3 ay sonra yapılıyor ...fiyasko
    -Enflasyon muhasebesi: hiçbirşeyi öngöremiyorlar...sözde hesap uzmanları ...rezillik
    -Otel yatırımı? Rezillik
    -Batarya yatırımı? rezillik...sözde 2025 mart sonu üretim olacaktı..
    -Gıda kurutma, uçak alımı, gübre fabrikası açılışı... hiçbiri için kap yok....
    -Ortaklar hisse satışı: tam bir kepazelik...
    -Bilanço insider ile 2 taban...kepazelik
    -100 TL den hisse geri alımı sonra 87 de sessizlik... herkes aptal yönetim akıllı 10 milyon lot yani %2,5 kadar hisse alınırken düşmeyi başaran, ortalama alımı şu anki fiyatın %10 üzerinde olan...

sayalım mı daha?

Şimdi sizce borsanın %1.2 artıda olduğu gün zarar açıklarsa...ve bunu bilenler sabahtan sattıysa....
    Bunlar dalavereci....Maalesef Aliveli haklı çıktı...

6. Alarko Holding A.Ş. hisse haberleri
    Alarko için şimdiye kadar 3 kurum kâr/zarar tahminlerini açıkladı. İşte aracı kurumların Alarko 2025 1. çeyrek / 1Ç25 bilanço beklentisi…

Alarko Holding (ALARK) 2024 2. çeyrek bilanço beklentisi! HABERLER, Bilanço Haberleri, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa
    Halka açık şirket haberleri
    ForInvest Haber tarafından hazırlanan ForInvest Haber Anketi’ne göre; Alarko için ilk çeyrekte ortalama çeyreklik kâr beklentisi 564.300.000 TL, medyan beklenti ise 580.500.000 TL oldu. Ankete 3 kurum katılım sağladı.

https://rotaborsa.com/alarko-holding...co-beklentisi/

---------------------------------------------------------------------------------------------
    581 gelirse ne olacak ? iyi mi kötü mü ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,927
    sn bridger
    ALSİM, Enflasyon muhasebesi, kap gönderilmeyişi ( ki sanırım burada yatırımcı ilişkilerinin büyük ayıbı veya artık ben büyüdüm tavrı var ve kepazelik), ortaklar hisse satımı hususlarında size kesinlikle katılıyorum...
    ALCAR da acaba aralarındaki protokolde bir husus var mıdır diye olumlu düşünmeye çalışıyorum...
    OTEL yatırımında Bodrum için taşması muhtemel idi bunu da geçen yıl sanırım ifade etmişlerdi... ama Maldivler vs için oyalama gibi görünse de ayaklarının yere basması güzel bence...
    Batarya yatırımı için bunların yatırımı nasıl olacak bilmiyorum. başlangıç için bir 15 -20 milyon dolar diye hatırlıyorum ama geçen günlerde bir başka şirketin yatırımının 400 milyon dolar olduğunu duyduğumda teenni edilmesi iyi olmuş diye düşündüm...

şimdilerde para bulmak kolay olsa da maalesef bu parayı kullandığında pek de olumlu şeyler olmayacak diye düşünmeye başladım...hem ülkemizde hem dünyada yatırım yapmak cesaret istemeye başladı. bu yüzden hem bataryada hem de otelde sakinleşmeleri iyi oldu. varsın bazı şirketler önden gitsin, sanırım pek de olumlu olmuyor enerji alanındaki yatırımlar.. tarımda aynı şey olmaz diye dua ediyorum. bildiğim bir şey var köylümüz aşırı ilaç kullandığından kalıntılar geri dönüşleri artıracak ve hasta bir toplum haline geleceğiz. çünkü o ürünleri maalesef iç pazarda tüketiyoruz, ama dubai çikolotası diye, ama ihraç fazlası diye.

başka salaklıkları da var... yıllarca tepemizde boza pişirdiler, karbon salınımı da karbon salınımı diye... ama geçtiğimiz günlerde bir haber :

https://yesilhaber.net/alarko-afyon-...rn-sera-tarim/
    "Alarko Tarım Grubu, Afyonkarahisar’da açtığı 180 dekarlık modern sera ile jeotermal enerji ve dijital tarımı birleştirerek sürdürülebilir üretime öncülük ediyor."
    hber güzel olmaya güzel de kendi adıma aylarca sordum ve hep havada kalmıştı. haberde çat pat değinilmiş, yeşil endeks falan diye; hani biz her şeyi çok biliyoruz ya bu durum karbon salınımında ne kadar puan kazandıracak yazıverseniz ne olur "grup, yeşil ekonomi kriterlerine yakınlaşan bir model sergiliyor.
    Yeşil Endeks çizgisine yaklaşan BIST şirketi" demek çok aydınlatıcı çoook...

geri alım hikayesini sn fuma çözemedi ise benim gibi garibanların çözmesi mümkün değil...bu yüzden artık kafa yoramıyorum. tek açıklama aç gözlü bir alım olur mu düşüncesi...

son not. bu ali veli türü insanlar bence düşüşte epey pay sahibi. bu durum ya birilerinin işine geliyor ya da kendi adamları...

Holding, Esas sözleşme tadilatları geldi....Bir çok maddeyi çıkartma, düzeltme ve yeni eklemeler var..Bir şeyler olacak sonunda ama bakalım neler olacak...Bu kadar fiyata baskı boşuna olmasa gerek.....

...

Sayfa 487/488 İlkİlk ... 387437477485486487488 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •