Sayfa 488/999 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

İş Bankası İş Portföy Para Piyasası Fonu için heveslenenlerin dikkatine:

İş Bankası İş Portföy Para Piyasası Fonu almak isteyenler alış işleminde çok dikkatli olmalı, kazık atacak bir sistem kurulmuş.

Bu sabah bir miktar alış işlemi yaparken işlem onayı ekranında yeterli fon varsa bugünkü fiyattan, yeterli fon yoksa yarınki fiyattan işlem yapılacaktır açıklaması görünüyor, yeterli fon olup olmadığını göstermiyor ve işlem onay tuşuna tıkladıktan sonra hesabınızı kontrol ettiğinizde bugünün fiyatından daha yüksek fiyata alım yapmış görünüyorsunuz.

Çakallıkta sınır tanımayanlara karşı dikkatli olunmalı.

BDDK'ya gerekli e-şikayet yapılmıştır.

2.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku

İş Bankası İş Portföy Para Piyasası Fonu almak isteyenler alış işleminde çok dikkatli olmalı, kazık atacak bir sistem kurulmuş.

Bu sabah bir miktar alış işlemi yaparken işlem onayı ekranında yeterli fon varsa bugünkü fiyattan, yeterli fon yoksa yarınki fiyattan işlem yapılacaktır açıklaması görünüyor, yeterli fon olup olmadığını göstermiyor ve işlem onay tuşuna tıkladıktan sonra hesabınızı kontrol ettiğinizde bugünün fiyatından daha yüksek fiyata alım yapmış görünüyorsunuz.

Merhaba

Yeterli fon yoksa İş Bankası, İş Portföy Para Piyasası Fonunu bir yatırımcı satmadan diğer bir yatırımcıya nasıl satacak?

Fonun doluluk oranına bakarsak daha etkin yorumda bulunabiliriz.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku

Mesai saatleri dışında alış-satış fiyatları değişiyor genelde. Genelde saat 18:00'den sonra ertisi günün fiyatı açıklanıyor. Almak isteyen ertesi günün fiyatından alıyor satmak isteyen o günün fiyatından satıyor. Normal mesai saatlerinde alış ve satış fiyatları aynı. Web şubeden alınabilecek fon gözüküyor. Sabah yaklaşık 250.000 adet fon alınabilir durumdaydı. Cep şubede bu gözükmüyor sanırım. Fon alımıyla ilgili bir aksaklık yaşamadım ben bu güne kadar. Geçen gün birisi daha yaşamıştı buna benzer bir problem. Cuma günü 17:00 den sonra alım yapamamıştı. Pazartesi günü gerçekleşmişti işlem.

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Mesai saatleri dışında alış-satış fiyatları değişiyor genelde. Genelde saat 18:00'den sonra ertisi günün fiyatı açıklanıyor. Almak isteyen ertesi günün fiyatından alıyor satmak isteyen o günün fiyatından satıyor. Normal mesai saatlerinde alış ve satış fiyatları aynı. Web şubeden alınabilecek fon gözüküyor. Sabah yaklaşık 250.000 adet fon alınabilir durumdaydı. Cep şubede bu gözükmüyor sanırım. Fon alımıyla ilgili bir aksaklık yaşamadım ben bu güne kadar. Geçen gün birisi daha yaşamıştı buna benzer bir problem. Cuma günü 17:00 den sonra alım yapamamıştı. Pazartesi günü gerçekleşmişti işlem.
    Saat 15 e kadar alım hakkımız var diye biliyorum.15 den sonra alım hakkı vermiyor .Ertesi gün almamız gerekiyor .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Bu İş Bankasının Fon Faiz oranını nerden görüyorsunuz 23.40 - 23.70 gibi oranlar yazılıyor ben öyle bir oran göremiyorum benim bildiğim sabit bir oran yok günlük değişen bir faiz oranı var yanılıyormuyum

6. 20 Şubat Çarşamba 14:34 TBB: S&P'NİN TÜRK BANKACILIK AÇIKLAMALARI TEMELSİZ

20 Şubat Çarşamba 14:33 TBB: (S&P DEĞERLENDİRMESİ) TÜRKİYE'NİN BANKACILIK SEKTÖRÜ TECRÜBESİNİ YANSITMIYOR

7.  Alıntı Originally Posted by suludere Yazıyı Oku
    Bu İş Bankasının Fon Faiz oranını nerden görüyorsunuz 23.40 - 23.70 gibi oranlar yazılıyor ben öyle bir oran göremiyorum benim bildiğim sabit bir oran yok günlük değişen bir faiz oranı var yanılıyormuyum
    İş bankası sitesinden yatırım fonları ve altına gir,iki tarih arası değerlerine bakıyoruz,buradan %10 gelir vergisinide içine katarak hesaplıyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Saat 15 e kadar alım hakkımız var diye biliyorum.15 den sonra alım hakkı vermiyor .Ertesi gün almamız gerekiyor .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Saat 16:17 kontrol ettim. 48.104 adet alınabilir adet gözüküyor ve alış-satış fiyatı bugünkü fiyattan. Alınabilir fon kalmazsa sanırım böyle bir durum oluşuyor. Bu durumda paraya bloke koyar alım gerçekleşmez bunuda alım esnasında belirtir zaten 18:00'den sonra belirleniyor ertesi günün fiyatı çünkü.

Sayfa 488/999 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •