Sayfa 488/946 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Bakırköy'de MÜSİAD 25. Olağan Genel Kurulu'nda konuşuyor. Erdoğan İstanbul seçimleriyle ilgili "Usulsüzlüğün ve yolsuzluğun olduğu ortada." dedi.
    Turkce meali

Sali gunu YSK secimleri iptal edecek

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Bir soru var.
    Seçim yenilenme sürecine girildiği taktirde de doların baskılanması istenmeyecek mi?
    Farz edin Haziran'da..
    1 ay daha tutulmak istenmez mi?
    Yüksek kurla seçime girmek mantıklı değil...
    Çok güzel bir soru da neyle baskılanacak ? 15 milyar DOLARA düşmüş MB rezervleriylemi yoksa MB başkanının dediği gibi önemli olan ülkenin rezervleridir yani ha insanların bankadaki Dolar mevduatları ha MB dövizi :..

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Çok güzel bir soru da neyle baskılanacak ? 15 milyar DOLARA düşmüş MB rezervleriylemi yoksa MB başkanının dediği gibi önemli olan ülkenin rezervleridir yani ha insanların bankadaki Dolar mevduatları ha MB dövizi :..
    Ben de düşündüm neyle olabilir diye üstad.
    Elinde kalan son rezervler, TCMB'den GLP kullanımı.
    Biraz daha mevduat faizlerinde artışlar.
    Zaten bu son hamleler 23.75'e kadar mevduatlar bu durumlara yönelik olabilir.
    6 Mayıs tarihinde başlatılacak olan altın swapı da bu iş için kullanılabilir mi...

5. Erdoğan:Hiçbir zaman milletin iradesinin üzerinde bir irade tanımadık tanımayacağız. Çabamız,yolsuzluklarla, hukuksuzluklarla 31 Mart'ı kurban etmek istemiyorum.Ana muhalefetin birkaç temsilcisi ne diyorlar? Kime diyorlar? YSK'ya. "Kızılay'a çıkamazsın" diyorlar. Tehdit ediyorlar
    Erdoğan: Ben bugüne kadar konuşmadım, hep sustum. Vurun abalıya dediler vurdular. Ama artık yetti. Burada bir şaibe var, yolsuzluk var, açık ortada. Gidelim millete, milli irade nasıl bir karar veriyorsa başımız gözümüz deriz kabulleniriz
    Erdoğan: Vatandaşım bana soruyor bu seçim yenilenmeli. Dünyanın her yerinde yarım puan 1 puanla olan yerlerde bile seçimler yenilenmiştir. 1970'lerde buna benzer bir YSK bu tür karar almıştır. Kaldı ki burası bir kasaba değil İstanbui
    Ne zaman onu da söyle bari..
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ben grafigi anlamadim

29 mart tan sonra kamu bankalari neden dolar aldigi halde hala dolar artiyor?
    Bende satınca neden düşüyor onu anlayamıyorum.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Bende satınca neden düşüyor onu anlayamıyorum.
    yazimi sildim kusura bakmayin

Sayfa 488/946 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •