Sayfa 489/534 İlkİlk ... 389439479487488489490491499 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

Sadece son 2 senesini affettirme fiyatı 13-14.-TL dir. Gerisi de gelmeli...
    ...

2. Günaydın üstadım Sayın Loruhlano değerli yorumlarınızı takip ediyorum.Morallerimiz bozuk tüm paydaşlara sabir diliyorum.

Alıntı Originally Posted by kafkaskartalı Yazıyı Oku
    Günaydın üstadım Sayın Loruhlano değerli yorumlarınızı takip ediyorum.Morallerimiz bozuk tüm paydaşlara sabir diliyorum.

Tünaydın, halka arz için, peruklu sabrediyorsa biz de sabredeceğiz, eli mecbur o arzı yapmaya, Zoren'in fiyatını da yukarı çekmeye, arzı geciktirirse Zoren de finansal çöküş başlar, borç az değil çünkü...Tahvil ihraç ede ede kolay değildir yıllardır borç içinde, faiz ödeye ödeye yaşamak
    ...

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Tünaydın, halka arz için, peruklu sabrediyorsa biz de sabredeceğiz, eli mecbur o arzı yapmaya, Zoren'in fiyatını da yukarı çekmeye, arzı geciktirirse Zoren de finansal çöküş başlar, borç az değil çünkü...Tahvil ihraç ede ede kolay değildir yıllardır borç içinde, faiz ödeye ödeye yaşamak
    Bu peruklu neye oynuyor hocam? Daha bugün yeni tahvil ihracı kapı attı Vestel de 300 milyarlık adamın tek yaptığı borçlanmak! Bu adam ne yapmaya çalışıyor Vesteli batırmak mı tek yaptığı tahvil ve borç kap haberi atmak!

5. küfür etmeye devam.AHLAKSIZ HIRSIZ...............
    çünkü paramı ve sağlığımı çaldı...........

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Bu peruklu neye oynuyor hocam? Daha bugün yeni tahvil ihracı kapı attı Vestel de 300 milyarlık adamın tek yaptığı borçlanmak! Bu adam ne yapmaya çalışıyor Vesteli batırmak mı tek yaptığı tahvil ve borç kap haberi atmak!

Şirketlerin iç içe birbirlerine borçları da çok fazla, Bu şekilde artık çok uzun süre de dayanamaz, bir şeyler yapmak zorunda ama, küçük yatırımcıların saflığına fazla güveniyor, yıllardır pek yanılmamış galiba, yoksa bu kadar rahat olamaz...Zoren de yaptığı 44 kat bedelli az bir oran değil...KY yi feci soymuş....Farklı farklı dönemlerde farklı KY gruplarına operasyonlarını devam ettirmiş, darbeyi alan aldığı darbeyle kalmış, kaçmış, gitmiş...maalesef..

Adamın, çok eskiden İzmir de yaşadığı apartman komşularına bile ulaştım, adamı normal bulan yok...o zaman da normal değilmiş..
    ...

En doğrusu her gün tahtaya bakmamak galiba ama, nasıl ?

8. teşekkürler hırsız ibn.böle iyi....

Sayfa 489/534 İlkİlk ... 389439479487488489490491499 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •