Sayfa 489/1000 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Satmıştım düzeltmeyi bekledim ama sattığımın üzerinden aldım yine, gerçi arada ppf ten açığı kapattım

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevduat faizleri biraz daha düşerse ppflerin bir tık daha üzerinde getiren okt ve İst gibi fonlar kaç getirir acaba ?

3.  Alıntı Originally Posted by Mel1005 Yazıyı Oku
    Satmıştım düzeltmeyi bekledim ama sattığımın üzerinden aldım yine, gerçi arada ppf ten açığı kapattım

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İyi güzel sattığınızın miktar olarak aşağı yukarı 1 kat üzerinde yeniden alabilmek büyük cesaret yoksa cesaret edilemez biz bıstı takip edebildiğimiz için az çok tahmin etmeye çalışıyoruz

Dünkü deprem sizin şansınıza denk gelmiş demek kısmet yoksa en az yüzde 1 yukarıda olacaktı fon değeri yüzde 1 yakın aşağı olacağına her şey nasip

Bıst bugün yaptığı hareketi deprem olmasa panik dün yapacaktı normalde sabah seansı 104050 kapandı % 2 + ana kağıtlar % 3-6 primli

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Mevduat faizleri biraz daha düşerse ppflerin bir tık daha üzerinde getiren okt ve İst gibi fonlar kaç getirir acaba ?
    Mevduat faizlerinin üzerinde getirmeye devam edeceklerdir diye düşünüyorum. Genelde mevduat üzeri performans gösteriyor bu tür fonlar içerdikleri ÖST'ler nedeniyle.

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    YSU fonu da iyi gidiyor.
    Büyük miktarda devlet tahvili içeriyor
    Faiz düşüşü olumlu etkilemiş
    Ama düşüş durunca bu fonda durur bence

6.  Alıntı Originally Posted by aLLoFFs Yazıyı Oku
    IAR 6 aylık getiride TCD yi geçmiş.
    Hoşgeldiniz.

Sizi bu başlıkta görünce şaşırdım doğrusu aLLoFFs hocam. Portföyünüzde fon varsa, hangileri var paylaşabilir misiniz ?

7. Merhaba,

Teşekkür ederim. Paylaşmamayı tercih ederim.

Bol kazançlar.

8. Akşam bist kapanınca Eral bey klasik açıklamasını yapar ve 1-0 olsun bizim olsun tahmini getiri % 0.18 der diye düşünüyorum

Sayfa 489/1000 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •