Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 489/538 İlkİlk ... 389439479487488489490491499 ... SonSon
Arama sonucu : 4353 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Maximum Yazıyı Oku
    Egeduk

teşekkürler konuyu detaylandırdığınız için.

ben çalışmaları gördüm çukurun kapatılacağını tahmin etmemiştim. Devasa temelli araziyi doldurduklarına göre ya inşaattan vazgeçildi ya da yakın zamanda bir gelişme olmayacağı kanaati ile çukur dolduruldu.

inşaattan vazgeçildi ise, bu bir anlaşma olduğunu gösteriyor. Ama şirket herzaman ki gibi borsaya kote şirket olduğunu umursamadan kapalı kapılar arkasında işler yürütüyor.

Her iki durumda da kısa vadede gelişme olmayacağını düşünerek aldığım hisseleri satıp çıktım. Sizlere bol kazançlar.
    Orada çalışan bir işçiye sorduğumu paylaştım.
    Bu bilgiye istinaden sattıysanız ben bir vebal almak istemem .
    İzmir’den uzak olan forumdaşlara bir bilgi vermek istedim sadece.
    Seçim öncesi bu çalışma yapılıyor.
    Seçimde görüntü kirliliğini kapattık demek istemiş de olabilirler.
    Bilemiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Orada çalışan bir işçiye sorduğumu paylaştım.
    Bu bilgiye istinaden sattıysanız ben bir vebal almak istemem .
    İzmir’den uzak olan forumdaşlara bir bilgi vermek istedim sadece.
    Seçim öncesi bu çalışma yapılıyor.
    Seçimde görüntü kirliliğini kapattık demek istemiş de olabilirler.
    Bilemiyorum.
    inşaata hazırlık çalışması yapıldığını düşünmüştüm. Yakın zamanda yapılacak inşaat için kimse temel doldurmaz. Ben bu şirket için kısa vade düşündüğüm için sattım sizinle alakası yok.

3. çukurda taraflar arasında hiçbir anlaşma olmadığını düşünüyorum , anlaşma olsa hadi eplas kap a bilgi vermedi , belediye zaten açıklama yapardı ,yerel seçim geliyor çoktan projesini panolarda görür ,Tunç Bey den açıklamalarını duyardık .
    Oraya dolgu yapılmasında bence ilk amaç daha önce Tunç Bey in biryerde ipucunu verdiği gibi perde duvarları destekleyerek çevredeki yolun güvenliğini sağlamak , kullandıkları hafriyat zaten bedava , iş makineleride zaten belediyenindir .
    Dolguda belediyenin ikinci amacıda eğer tmsf den orayı satınalmayı başarır ise herhalde yeşil alana çevirmek ,şimdiden ona hazılıyorlar gibi görünüyor , eğer belediye binasını oraya yapacaklar ise gerektiği kadar gene kazarlar ,

4. Merhaba,

Ürettiğiniz bütün borular, hisseyi bu hale getirenlere girsin.

Yetmez,

Kuzey borunun ürettiği borular da girsin.

Yetmez diyorsanız,

Ky'nin boruları da girsin.

-----------------------------------------------

Bu İso belgesi hisseyi neden yükseltmedi yahu?

İyi bir akşam diliyorum.

Selamlar

5. iso belgesi aldık dediler yükselmedi ,
    doktorun dediğine göre çiftçinin anadoluda çoktan tanıdığı ,isim bile taktığı yassı boruyu sanki sulamada devrim gibi çifçiye müjde diye haber yaptıar gene yükselmedi ,
    benim onlara önerim sucuk imalatçılarına müjde suni bağırsaklar hizmetinize sunulmuştur diye haber versinler kesin yerli yabancı tüm yatırımcılar , yatırım fonları , bireysel emeklilik fonları koşarak hisseye gelecektir .

6.  Alıntı Originally Posted by şevkidede Yazıyı Oku
    iso belgesi aldık dediler yükselmedi ,
    doktorun dediğine göre çiftçinin anadoluda çoktan tanıdığı ,isim bile taktığı yassı boruyu sanki sulamada devrim gibi çifçiye müjde diye haber yaptıar gene yükselmedi ,
    benim onlara önerim sucuk imalatçılarına müjde suni bağırsaklar hizmetinize sunulmuştur diye haber versinler kesin yerli yabancı tüm yatırımcılar , yatırım fonları , bireysel emeklilik fonları koşarak hisseye gelecektir .

Yaparlar yaparlar bir arada kurşunsuz boru muhabbeti vardı.)

7.  Alıntı Originally Posted by Melasis61 Yazıyı Oku
    Yaparlar yaparlar bir arada kurşunsuz boru muhabbeti vardı.)

Şirket boş işlerle uğraşıp duruyor takıldı bir Basmane çukuruna bu uğurda Kemal zorlu bir ömrünü harcadı.

Kurşunsuz boru boru çıkarttım diye Türkiye’de ilk ve tek dedi işin ilginç tarafı daha Koruge boruların 2011 senelerinde yatırımını tamamladı. Sene 2011 egeplast 500 mm boruların üretimine geçti oysa rakip firmalar bunların 1000 mm yıllardır üretiyordu. Sessiz boruyu ürettim dedi Egesleep diye havalar attılar bu forumda oysa rakip firmalar bunu çoktandır zaten yapıyordu. Yanmayan boru dendi Türkiye’deki en dandik firmalar bile bunu üretiyor. Yani anlayacağınız sektörü çok geriden takip ediyor boş işlerle uğraşıp duruyorlar bu şirketin 2000 yıllarda %12 Türkiye’deki pazar payı. Şimdilerde %5 in altında
    Şirket kalıp haberleriyle yıllarca küçük yatırımcıya şirin gözüktü teşvik belgesi ne bağlı milyon Euro Luk yatırımlar vardı nerede bunlar. Şimdi de bir haber yollamış neymiş efendim İSO 50.001 belgesi vay be lan göre sanki güneş enerji paneli kurdu çatısına zanneder.

8. Kuzey boru yeni bir ihale almış her gün bir ihale haberi
    İzmire Muğla’ya el atmışlar dediğim gibi her geçen gün pazar payı eriyor

"Şirketimiz 25.01.2024 (bugün) tarihinde "Altyapı HDPE100 ve Koruge Boru" ürün grubunda toplam 121.517.064 TL (KDV dahil) tutarında aşağıdaki satış sözleşmelerini imzalamıştır.*
    "Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü Antalya-Aksu İlçesi Kanalizasyon Şebekesi Yapım İşi Koruge Boru Alımı"
    "Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Atıksu ve Yağmursuyu Altyapı İşi Koruge Boru Alımı"
    "Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü Asat3/W10 Döşeme Altı Bölgesinde Kanalizasyon Şebeke Hattı Koruge Boru Alımı"
    "DSİ 19.Bölge Müdürlüğü Sivas Yıldızeli Çakraz Regülatörü Sulaması Yapım İşi HDPE 100 Boru Alımı"
    "İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İzsu) Kiraz İlçesi İçmesuyu Şebeke İnşaatı İşi HDPE 100 Boru Alımı"
    "DSİ 21.Bölge Müdürlüğü Muğla Menteşe Gazeller Sulaması İşi HDPE 100 Boru Alımı"
    "DSİ 22.Bölge Müdürlüğü Gümüşhane-Şiran Karatepe Göleti ve Ceviz Göleti Sulaması İşi HDPE 100 Boru Alımı"
    Sözleşme bedellerinin tamamı tahsil edilmiş olup, 2022 yılı hasılata oranı

Sayfa 489/538 İlkİlk ... 389439479487488489490491499 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •