Sayfa 49/53 İlkİlk ... 394748495051 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 385 - 392 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

1. Muhammed bin Salman, bugün Riyad'da Rusya'nın Suriye Özel Temsilcisi Alexander Lavrentiev ile görüşmüş...Lavrentiev,Tahran'da yapılan 3'lü zirvede devlet başkanları ve dışişleri bakanlarından hariç Rusya adına masada oturan adamdı...Pompeo bunu duyar duymaz uçağa binmiş Riyad'a gidiyor, muhtemelen dönüşte Sisi'nin kulağını çekecek çünkü O da bugün Moskova'ya uçtu...Kaşıkçı'nın ölümü tam bir kaostan nemalanma süreci haline dönüştü...Nitekim bu ay sonu sondaja hazırlanan TPAO ile anlaşma yapan Teksaslı şirket Trump'ı destekleyen ekipten ve Trump harika ilişkilerin başlangıcından bahsedip duruyor...Her şey tee en baştan planlanmış anasını satayım...

Geçenlerde Libya'daki Rus üslenmesiyle ilgili Teresa May'in tepkilerini yazmıştım buraya...D.Akdeniz gazını TR üzerinden sevikine mecbur etmeye yönelik hamleler bunlar...Putin bugünlerde -tıpkı Erdoğan gibi- küresel çeteyle "daha fazla" kolkola ve coğrafyayı (gaz güzergahı yönüyle) dizayn etmekte...Ortadoğu'da siyasi liderlik Rusya'nın elinde olduğu sürece gidişatın bu kısmından TR her türlü kazançlı çıkacak kanaatimce...Türk akımı neredeyse bitti, seneye bu zamanlar gaz akışı başlayacak resmen ve İran...Zavallı İran...Ve zavallı İsrail...Netenyahu herkese kaplan Erdoğan'a gelince kem küm...Eli mecbur çünkü...

*
    Bugün Münbiç'te PKK&PYD'lilere 500 m. mesafede devriye atmış bizimkiler, bu da demek oluyor ki (çok muhtemelen) en ufak bir taciz vs. de dalacağız...30 km. sözü vermişlerdi zaten çok önceden...Lavrov'un son açıklamalarıyla birlikte okuduğumuzda o tarafta fazla bir sıkıntı olmaz...O paralı askerleri İran'a saldırıda kullanacaklar zaten...Bu hamleye karşılık İdlip'teki muhalifleri ve bazı ÖSO gruplarını Kandil civarına yerleştirme planları da var sanki...Her zamanki gibi Kürtler yine ölecek...

*
    Körfez'deki gelişmeler ise ABD'nin İran yaptırımları kararıyla birlikte ancak netleşecek anlaşılan...Benim gözümden böyle abi, bir süre yokum Bursa'ya Hakan Paşa'ya hayırlı olsuna gideceğim...Sonra da Kastamonu...Bakalım inşaat sektörü ne alemde...Bitik de, gözümle görmem lazım, gitti 500 kaat a.q. göz göre göre...Bizim şirket konkordato istemiş...5 milyoncuk bulamadım koca memlekette, % 10'u benimdi avradını kesen...Tel. rehberine baksan en az 100 kayıtlı milyoner var...Nasıl milyonerlik la bu böyle elini taşın altına koyan yok, herkeş faize yatırmış...Lan yanacanız cayır cayır reel sektöre sokup batırmadığınız için...Batsın bu dünya...Cinler tepemde abi...

Kaçtım...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Haywaaaaahhhh

İnterpolcu cinli'nin izi çıktı. Kaşıkçı ile aywaaa'dan ses yok...
    Eskiseeer dağlarına topiğin dağcıları çıksa da arasa aywaaayı..

Kaşıkçı işi gerçekten muamma. Mizansen ise neden? Gerçek ise ne cesaret? Niye İstanbul?

Her durumda Suud veliahdının kalemi kırık.

Bu kime yarar? Bizim zararımız ne olur?Petrol ile alakası ne ölçüde?

ABD faizleri yükseliyor. ABD ve pek çok borsa sallanıyor. Bizim borsa efelenmiş.

.

Nobelciler çevreci ekonomistlere vermiş ödülleri. Vardır bir bildikleri...bea..!
    Kaşıkçı isi baba ile veliahda pahaliya malolacak gibi.....bea...!
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

SN TOLGA ALINTI YAPTIĞINIZ VİDEOYA BAKINCA HAKKINIZ DA İKİ ŞEY DÜŞÜNDÜM.

1,YA ART NİYETLİSİNİZ,BİLEREK BU TÜR ADAMLARIN REKLAMINI YAPIYORSUNUZ,

2- YA DA ÇOK SAFSINIZ BORSA DA ÇAKAL TAYFASININ ÇEVİRDİĞİ DOLAPLARDAN HABERİNİZ YOK.

BEN İKİNCİ ŞIKKA,YANİ SAF DÜŞÜNCELİ VE PİYASA KONUSUNDA BİLGİSİZLİĞİNİZE İNANDIĞIM İÇİN YAZIYORUM.
    Reklamı olmasın diye alıntı yaptığınız videoyu alıntılamadım.

DEDİM YA TWİTTER-FACE YAYGINLAŞTI BORSADA MERTLİK BOZULDU.........KİM ÇAKAL, KİM ARSLAN HEPSİ BİRBİRİNE KARIŞTI.

SİZE NAÇİZANE TAVSİYEM ÇOK DİKKATLİ OLUNUZ.TAKİP ETTİĞİNİZ ADAMLARI ÖNCE BİR ARAŞTIRINIZ.SÖYLEDİKLERİN DE HİÇ BİR ŞEY YOK. NORMAL PİYASAYI TAKİP EDENLERİN KULAĞINA GELEN KONULAR.....

SİZİN YERİNİZE BEN OLSAM ALINTI YAPTIĞINIZ VİDEODA Kİ İSMİ GOOGLEYE ŞU HİSSE SENETLERİ İLE AYRI AYRI YAZAR BİR DÜŞÜNÜRDÜM.

OYLUM, ULAŞ TURİZM, MEGAP, MARKA, CLKHOL, BRMEN,OYAYO....BAŞKA DA VARDIR AMA BUNLAR SANA YETERLİ.GOOGLE AMCAYA BU HİSSELERİ AYRI AYRI O İSİMLE YAZARAK BİR SOR BAKALIM,,GOOGLE AMCAM SANA NE CEVAP VERECEK....

AYRICA ŞÖYLE BİR ŞEY DE VAR....

https://www.youtube.com/watch?v=SrH7vTEZAM8

Ayhan Ozturk'un Marka ile bir alakasi yok. Sallamis yazan.

Onun patronu yapti pazarlamasini millete bagira cagira, sove saya, asagilaya asagilaya. Dunyadaki en igrenc kisiliklerden birisidir. Kadinin yazilarini gorunce tiksinti geliyor.

Dolandirici oldugunu 1 sene yazdik. Milleti 40 milyon lira dolandirdi, kacti gitti.

Bizi de burda tehdit etti "SPK yasagi getirecegim" diye.

Sonra paralari oglu yasinda kocasiyla yedi.

Bunlar benim hediyem:

El dolar ül değeriye bin muhaceret al vakvakkiyye
    Doların değeri petrolle değil Forex le belirlendiginden
    Bu tarz bir ihtimal ancak euro ile yuan beraber Forex ten çıkarsa olur yuan ilk aşamada çıkamaz
    Aynı İran riyalinin Forex te temsil edilmediği gibi
    Önce dolar iyice değerlenir sonra göçer
    Sonra bu değerlenme mutevellii tefrika kendi ağırlığı üstüne çöker
    Uzun eşek oyunundaki gibi sistemik efekt defekt direkt korrekt
    Yoksa uzun yıllar daha doların efsanesi sürer
    Forex te avrupa merkez bankası bizim mb Çin mb si
    Bunların bastığıyla alakasız sınırsız avro yuan tl var
    Başka seçenek görmüyom vallaha ben
    Yerel para birimiyle ticaret bi yere kadar anca acıyı geciktirir
    Odemiyom borçları filanda bu eski model askeri ekipmanla imkansız ayva bey abi hayaller Paris modu o. Alırlar.
    Onu dünya tarihinde tek 95 te Rusya yaptı kimse de alamadı parasınısıkıyosa al Yukos davasında da aynı öyle bi çalım attı ama o işler güce bakar abi güç salt güç kaba kuvvet
    Deli Petro nun dediği veciz söz
    Herkesin anladığı tek bi kuvvet var Kaba kuvvet
    Kibarca bu dediğim efendiler Forex ten cekilsinler bi de kendi swiftlerini kursunlar onun üstünden ticaret
    Yalnız biraktimin elemanı böyleliklen
    O zaman her eyaleti US in Seattle hariç bi de teksaz
    90 ların Detroit i olur hayalet evler felan muhabbeti
    Yoksa uzun yıllar dolara devam
    Bu konuda tabi Junkers munkers draghi materazzi eros Ramazotti gibi tipler değilde
    Ciddi adamlar gerek
    Moruk gibin :-)
    Şimdi şeyden arıyorlar Strasbourg da AB merkez bankasındaki toplantıya girecez :-) hanslar helgalar felan can sıkıntıya işte nooreceng
    Kaçtım ben. Bye's
    Not:bunlar son çaylar 85 bin küsür itibar point 3187 adet yazı olmuş
    Kafi sayılır
    13 dene daha yazcam 3200 de gircam kalemi yeter yav
    Son yazı tawuk ciflik topigine en aşada dünya kısmında yer alan
    Doğup büyüdüğümüz yere
    Yoksa ayıb olur

5. 1 Dolar 10 tl olduktan sonra tl'den 6 sıfır daha attık mı bu iş tamam

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,897
    "Ciddi adamlar gerek
    Moruk gibin :-)"
    eh itibarlandırmak da lazım ama belki arada görmeyenler olmuştur

7. Son yazı tawuk ciflik topigine en aşada dünya kısmında yer alan
    Doğup büyüdüğümüz yere
    Yoksa ayıb olur
    Napcan tavvugu, yaz iste burda, baslik sana uygun, vadesi 2021...

Ben bir muddet yazamacen...Haftaya hastana norosurulujisine gitcen...mr neyim cekcelermis. Dohtur, gez dolas hecbirsey yapma didi. Tv, tilifon, tablet hepicigi yassaq.

Hurmuz kapandiginda gelirim. Gelmemissem artikin gelmecem dimektir....))))))))))
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,897
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Napcan tavvugu, yaz iste burda, baslik sana uygun, vadesi 2021...

Ben bir muddet yazamacen...Haftaya hastana norosurulujisine gitcen...mr neyim cekcelermis. Dohtur, gez dolas hecbirsey yapma didi. Tv, tilifon, tablet hepicigi yassaq.

Hurmuz kapandiginda gelirim. Gelmemissem artikin gelmecem dimektir....))))))))))
    Geçmiş olsun dikkatli ol

Sayfa 49/53 İlkİlk ... 394748495051 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •