Sayfa 49/985 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Viop - XVII

Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Abi çok tehlikeli bir oyun oynuyorlar 1 aydır..Gerçek ölüm sayılarını açıklamıyorlar, isimleri açıklamıyorlar, şehirleri açıklamıyorlar sadece biz bu süreci iyi yönettik demek için..Çok büyük vebal alıyorlar açıklamayarak
    Az önce markete gittim Şok bana 50 m mesafede..Arada da cadde var..Sana yemin ediyorum normal bir gün gibiydi herkes dışarıda ve markette 5, sıradaydım kasada..İnsanlar ne olduğunun farkında değil.
    Hayret ki benim memleketten hiç ümitli değildim, bir kaç sığır dışında kimse yok sokaklarda.

Yazdıklarınız çok doğru büyük vebal alıyorlar, dediğim gibi benim için Isviçre referanstır, bizim onlardan en az 5 misli iyi olmamiz imkansızdır.

Ispanya, Ingiltere, Fransa, ABD, Italya hadi tamam, ama Isviçreden çok iyi olduğumuza kimse beni inandıramaz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Biz dışarıdan daha kötü mü ayrışacağız acaba ne dersiniz. Dolar alarak borsadan mı cıkıyorlar dicem yabancı buralardan dolar almaz gibi geliyo..
    Yabancı buradan almaz dıye bır sey yok. Hedge opsiyonları devrrye gırerse delı gıbı alırlar.

3. gecen bızım bakkal getırmıs tanesı 1tl ıdı maskenın nano maskeler 5tl ıdı bılsem butun foruma yollardım
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    bence yine gizli bir savaş var orda. ilk kur saldırısındaki zararlarının acısını çıkartmak istiyorlar bence. fırsat bu fırsat köşeye sıkıştıralım diye düşünüyor olabilirler. bence şu kötü ortamda çok radikal bir karar alarak arkadaş geçici süreliğine doları 5 tl ye sabitliyorum T.C. sınırları içerisinde kimse 5 liradan aşağı dolar satıp yukarısında dolar alamaz derim. hergün acı çekmektense bir kerede acı çekilir ve herkes yeni duruma bir şekilde alışır. ytd.

Serkana sormuştum sana da sorayım.
    Merkez bankası tüm döviz hesaplarını (200 milyar dolar ) atıyorum 7 tl den liraya çevirdi, diyelim.
    Merkez bankasının bürüt döviz rezervi ne kadar artar?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Bazı tedbirler,uygulamalar için geç kalınıyor,hayati konularda daha hızlı olunmalı.
    Bizde deneme yanılma yontemi kullanılıyor. Burada problem tek seslilikten kaynaklanıyor. Bu da hata yapılmasına sebebiyet veriyor.

Vizyon ve misyon. Bizde bu yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    dün nisan vadede diğer şort 26000'lerde değil miydi sanki. Bugün epey ky şort açmış gibi geldi bana 55840 olmuş.
    Dün açanlar kapanmadı sanırım...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Bu haber güzel,
    Ancak şurda kaldı bayrama 40 gün ne yapılacak acaba,
    bayram da ısrarla ziyaretlere gitmek isteyenler olacaktır.
    Bir sokağa çıkma yasağı da bayramlarda gelme ihtimali yüksek.
    Bitse bile riske girilmemeli.

halkın bir kısmı tüm problemleri dış kaynaklı görüyor.. ekonomik sıkıntıların çözümü olarak da aklına ilk gelenler
    * katar dan "200 milyar dolar" geliyor..
    * arap yatırımcılar 500 milyar dolar getirecek..
    * fed para basıyor..bize çok gelecek, dolar 5 tl olacak..
    * araplara ev satalım, yetmez çinlilere ev satalım vb.. para gelsin.. vatandaşlık verelim ucuza..

gibi manasız ve ilkel öneriler/beklentiler.. vergilerinin nereye harcandığına kafa yorsa doğru yolu bulmuş olacak.. vergisinin izini sürmeyen bir halk refaha ulaşamaz..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 49/985 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •