Sayfa 48/985 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Biz dışarıdan daha kötü mü ayrışacağız acaba ne dersiniz. Dolar alarak borsadan mı cıkıyorlar dicem yabancı buralardan dolar almaz gibi geliyo..

Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    hele şükür yahu... tarıma maddi teşvik ve köye dönüşü desteklemenin tam zamanları...tarlana çıkamazsın ürününden bana ne demekti...
    Bazı tedbirler,uygulamalar için geç kalınıyor,hayati konularda daha hızlı olunmalı.

3.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Biz dışarıdan daha kötü mü ayrışacağız acaba ne dersiniz. Dolar alarak borsadan mı cıkıyorlar dicem yabancı buralardan dolar almaz gibi geliyo..
    Aslinda tam tersi dolar satip borsaya girmek icin bulunmaz fiyatlar şu an.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    dün nisan vadede diğer şort 26000'lerde değil miydi sanki. Bugün epey ky şort açmış gibi geldi bana 55840 olmuş.
    Dünkü günlük pastada öyleydi. Toplamda Diğer Uzun 10-15k Diğer Kısa 50-60k arasıydı aklımda kaldığı kadarıyla.

5.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    yarın petkimde yüksek işlem hacmi bekliyorum. endeksi ereğli ve petkimle biraz tutacaklar gibime geliyor. petkimi 3,50 üzerine bir türlü atmıyorlar yalnız. 3,50 üzerinde saatlik kapanışlar yaparsa kopup gidecek diye düşünüyorum. pozuma göre konuşuyorum 3,35 den 750 kontrat petkim long pozisyon açtım. flama görüntüsü bozulmadı henüz. bayrağı dikmesi lazım bu hafta. ytd.
    PETKM den TV ye çıkan bizim tesislerimiz çok büyük, insanlar birbirine pek görmüyor dedi, rafineride Jet yakıtı kapasitesi de naftaya çevirilmiş bu dönem.

Dövizde sert yükseliş olur ise o da peşine takılır ama %5-10 için hareketlendirmezler muhtemelen, baskılayanlar uygun konjoktör bekliyorlar, dışarıdan gelen sonra geri iade ediyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Tarım ve Orman Bakan Pakdemirli: "Tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde bulunanlar sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak."

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Bu haber güzel,
    Ancak şurda kaldı bayrama 40 gün ne yapılacak acaba,
    bayram da ısrarla ziyaretlere gitmek isteyenler olacaktır.
    Bir sokağa çıkma yasağı da bayramlarda gelme ihtimali yüksek.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Biz dışarıdan daha kötü mü ayrışacağız acaba ne dersiniz. Dolar alarak borsadan mı cıkıyorlar dicem yabancı buralardan dolar almaz gibi geliyo..
    bence yine gizli bir savaş var orda. ilk kur saldırısındaki zararlarının acısını çıkartmak istiyorlar bence. fırsat bu fırsat köşeye sıkıştıralım diye düşünüyor olabilirler. bence şu kötü ortamda çok radikal bir karar alarak arkadaş geçici süreliğine doları 5 tl ye sabitliyorum T.C. sınırları içerisinde kimse 5 liradan aşağı dolar satıp yukarısında dolar alamaz derim. hergün acı çekmektense bir kerede acı çekilir ve herkes yeni duruma bir şekilde alışır. ytd.

Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    bence yine gizli bir savaş var orda. ilk kur saldırısındaki zararlarının acısını çıkartmak istiyorlar bence. fırsat bu fırsat köşeye sıkıştıralım diye düşünüyor olabilirler. bence şu kötü ortamda çok radikal bir karar alarak arkadaş geçici süreliğine doları 5 tl ye sabitliyorum T.C. sınırları içerisinde kimse 5 liradan aşağı dolar satıp yukarısında dolar alamaz derim. hergün acı çekmektense bir kerede acı çekilir ve herkes yeni duruma bir şekilde alışır. ytd.
    böyle şeyler çözüm olmaz.. Turk halkı medya kontrolu nedeniyle problemleri tam anlayamıyor.. halı altına süpürülen çok şey var.. problem listesi sayfalar dolusu..vesayet rejimi içinde halkın gerçekleri idrak etmesi çok zor hale geldi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 48/985 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •