Sayfa 49/246 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 385 - 392 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Ve ben yine 130 dan usdjpy aldım.. 130.65 den kapaticam..

Şu an fiyat 130.40..

Tam alırken yazamadım yogundum.. Geçen akşamki gibi dejavu yasamak istemiyorum.. Insalkah kapatırım..

Brentte bugün 79 lazım göstermişler..

84 85 lerden açılan shortu stoplamasaydiniz şu an cok karda olurdunuz

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Mantık olarak çok doğru ve geçmişteki deneyimlerinden esinlenerek söyleyebilirim ki hakikaten fiyat o seviyeye gelince "benden bugünlük bu kadar" diyor istisnai Bir haber falan olmazsa. Tabii ki tek başına güvenerek işleme girilemez. Başka bir şeyle teyitlemek gerek. Bu başka bir şey dediğim destek ve direnç seviyeleri olabilir, mum formasyonları olabilir, harmonic pattern lar olabilir, dalgaların %61,8 ve %50 seviyeleri olabilir,.... Yani bir şeylerle birlikte kullanıldığında Güzel sonuçlar alınabilir. Stoch-macd-rsi üçlüsünden daha iyi olacağına adım gibi eminim.

Size de iyi geceler ve yarın görüşmek üzere

Ben GBPJPY için gece biri bekleyeceğim...
    Evet ben bunu kendi sistemimle entegre kullanabilirim

Güncelleme:

GBPJPY:

SELL STOP: 156,499
    SL: 157,037
    Risk Edilen Miktar: 53 PİP

CADJPY:
    Zaten SATIŞta bekliyordum.
    SL: 96,177
    Risk Edilen Miktar: 60 PİP

Herkese iyi günler dilerim...selamlar
    Bu stoplandi muhtemelen.. Stopu çok kısa bir aralikta tutuyorsunuz ama değil mi.. Jpy çapraz pariteler için stop daha da genişletilmeli bence..

Fiyat dalgalanıyor sürekli..

Yani az miktarda lot ile geniş aralijta işlem yapılmalı.. Ben şu an bunu uyguluyorum..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Bu stoplandi muhtemelen.. Stopu çok kısa bir aralikta tutuyorsunuz ama değil mi.. Jpy çapraz pariteler için stop daha da genişletilmeli bence..

Fiyat dalgalanıyor sürekli..
    Anca çıktım antremandan ve tramvaya bindim.

Evet, ikisi de stop olmus (-113 PIP).

D1 ' deki satis trendi bozulmuş degil. Dolayisiyla yine H4 'te satis sansi aricam 158,910 gecilmedikce (GBPJPY).

Stopu dar tutmak... Bu hoşuma giden bişey. Usenmesem H1 inip orda isleme girecrm stopu daha da daraltmak adina. Gerek zaman sorunu, gerek spread H4 altina inmeme engel oluyor.

Herneyse, GBPJPY icin 0,02 lik bekleyen emrimi yerlestirdim. Eve gidince daha rahat yazarim.

Burda hava cok güzel, güneşli falan. Pencereden dışarıyı izlicem.

Herkese selamlar 😁

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Kargo yine kendinden bekleneni yapmış. Vaktinin çoğunu evse geçiren biri olarak, benim adresime evde olmadığım zaman aralığında gelmiş. Bir defa şaşırt beni nolur!!!

2 kargom vardi...ikisi de aynı!!!

Bir cay süzgeci icin 2 km yol yürüdüm. Simdi de aynı yolu geri gidecem.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Eğer buradan yönümüzü yukarıya döndüreceksek, şöyle bir tahminim var. Tahmin diyorum, çünkü herhangi somut dayanağım yok bu yönde. AB=CD olursa güzel bir ALIM DALGASI o zaman gelebilir.

Herhalde paritede olmakta olan şey resimdeki AB=CD Formasyonu. Tabi bu tahmin olmaktan öteye geçmez.

Benim için paritede hala dominant olan taraf AYILAR. Ve, 158.91 geçilmedikçe bu yönde düşünmeye de devam edicem. Ve alt zaman diliminde, yani H4 'te satış şansları kolliycam.

Şimdilik bekleyen emrim şu şekilde:

GBPJPY SELL STOP: 157,008 (0,02)
    SL: 157,902
    Risk Edilen Miktar: 90 PİP

Hayırlısı olsun...
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Sayfa 49/246 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız