Sayfa 491/1000 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591991 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: Viop XLIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tahvil faizini düşürmek bu kadar kolay mıydı?(Yaptığımız bir icatla)

Bu ekonomik dengeleri bilmiyorum..Peki bunun riski yok mu?

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence diğer şirketlere dolar veya enflasyon veya altın ile bakılır ama bankalarda dolar bazlı bakmak sakat, uzun vade için fikir vermek için bakılmalı ama esas tema olmamalı. Bunların varlıklarının tamamı nerede ise döviz nötr olması gerekir. Bina ekipman vs bir yere kadar. Bunun istisnası finansal olmayan iştirakler diye üşünüyorum.
    o benimde aklıma geldi ama neyle bakıcaz...

tl 12 ay önce 8 şimdi 18 belki diğer sene 28....

kazakistan bile tl yi menülerinden çıkarmışlar...

3. Bir ara krediler geri dönmeyecek hepsi batacak vs deniyordu. Devlet salak değil, şapkadan tavşan çıkarıyor.

Sabah düşündüm bu bankalara nasıl bakılmalı diye,
    1- Temettü beklentisi
    2- F/K
    3- PD/DD
    4- Statejik durumları

Bu konular olumluya giderken alıp, olumsuza giderken satmak lazım orta vade için. Yani sayının/değişkenin kendisine değil türevine bakılmalı. Tabi çok zor.

Bir Tibetli dini lidere sordular dünyanın durumu nasıl diye, adam bana iyi mi kötü mü diye sormayın iyiye mi gidiyor, kötüye mi gidiyor diye sorun şeklinde cevap verdi. Garibime gitmişti ama çok değerli bir bakış açısı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BBHT haber yayınladı, alacaktım ama şu an tahvil faizlerinin düşmesi ana tema gibi.

Bu banka hikayesi bitince ne olacak diye hafta sonu düşünmek lazım.
    Ben günlük çorba parasını çıkarmak için girdim, işlem azaldı taktada
    Hamdım Piştim Yandım

5. Ben SPK olsam her şirket 10 yıllık temettü projeksiyonunu her yıl başında vermeli derim. Her yıl değişse de bir fikir olur, ona göre kabaca alt fiyat belirlenir.

Fiyat tespit raporu her yıl zorunlu olsa o da aynı kapıya çıkar.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben günlük çorba parasını çıkarmak için girdim, işlem azaldı taktada
    Orada her zaman sıra dışı haber gelebilir. Falanca ülkedeki chip üretim tesis satın alındı diye bir haber gelir anında heyecan yaratır mesela.

7. Zamanında Deniz Gökçe bankalar her zaman zarar eder ama kar yazarlar demişti. Bugüne kadar tasfiye edildikten sonra ortaklara para ödeyen banka pek olmamıştır.

Bankanın kaymağını üst düzey yöneticiler yer, eski banka yöneticileri daha sonra kendilerine banka, factoring kurumu vs kurmuştu.

8. fatura ödeme
    eyt
    sağlık maaşları
    falan bu hazirana kadar devam edebilir mi acaba?
    müjde üstüne müjde .

Sayfa 491/1000 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •