Sayfa 492/1001 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    ... herkese günaydın, bol kazançlar. 3.8456 ortalama ile istifledigim USD'lerin, yarısını BİTCOİN 'e cevirdim... dolarda ve BİTCOİN' de yükseliş kacinilmaz.. win, win. sarı tenekelerimin keyfi yerinde. dolar hizli yükselişe devam edecek diyorum. BİTCOİN pek cok kişi icin risk.. BİTCOİN MALIYETIM.. 1BTC=10.000 (USD)..
    29-11-2017
    .... şu an 1BTC=11.180(USD)..komisyonu +KDV masrafını düşsem,satsam. ama satmayacagim. 15.000'de yarisini satacağım.l

2. Gitmişken Londra dan bir ev alıp kiraya verseydin bari.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bu arada Türkiye'de ev fiyatları gerçekten ucuz. Ama ucuz olmasının bir sebebi var. Bu sorunlar çözülmedikçe Ucuz kalmaya devam eder!

ucuz olmasının sebebi Emlak ile ilgili, Kat Mülkiyeti Kanunu ile ilgili, ve İskan ile ilgili kanunların kötü ve yetersiz olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca kanunlar hızlı ve kararlı uygulanmıyor.

Bu sebeple Zengin Emlak yatırımcısı asla Türkiye'yi düzenli getiri için Tercih etmiyor.

Ekonomik kalkınma için Emlak sektöründe kati uygulanan HUKUK şart. Ev yapmak yetmez! Kanunların hızlı ve süper işliyor olması gerekiyor. açın TLC deki Emlak programlarını Türkçe seyredin. Türkiye'de Emlak sektörünün neden gelişemediğini anında anlayacaksınız.

BABAYİĞİT bir çevre şehircilik bakanı lazım bize. Aynı Sayın Fakıbaba gibi Delikanlı olacak. Rantiyeci bakan olmayacak!

Nusret in kiraladığı eve bakın. Pahalı ama kanunlar mükemmel işlediği için yatırımcı Pahalı olan yeri tercih ediyor. Londra, Tokyo, New York, Miami, Münih, Berlin... Parası çok olan büyük Emlak zenginleri neden Türkiye'yi tercih etmiyorlar? HUKUK hızlı işlemiyor Emlak sektöründe ondan!
    http://www.hurriyet.com.tr/galeri-un...siyor-40320567
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    evet dolarcı dostlarım, 10 günlük Londra seyahatimden yeni döndüm, GBP sağolsun epey para harcadım ama değer be. şöyle geriye dönüp baktığımda ASELS hakkında söylediklerim haklı çıktı. yılların EGHOL mağduruyum,bizde bir şeyler biliyoruz.

3. ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilisi: ABD, Türk Akımı'na karşı
    ABD Dışişleri Bakanlığı'nın enerji alanındaki üst düzey yetkililerinden John McCarrick, ABD'nin Rusya'nın Türkiye'ye uzanacak doğalgaz boru hattı projesi Türk Akımı'na karşı olduğunu söyledi.

https://www.dunya.com/dunya/abd-disi...-haberi-392611

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Gitmişken Londra dan bir ev alıp kiraya verseydin bari.
    öyle AVAM işlere para bağlamam. evi bir yatırım aracı olarak görmek ancak bizim gibi AVAM toplumların işidir. yatırım dediğin usd bazında getiri getirir. fakat 2013 den beri bizimkiler usd bazında çakılıyor. büyük konuşacam: emlak fiyatları USD bazında uzun yıllar 2012 seviyesini göremeyecek.

5. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yurt dışına giden tek kuruş para yok

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, dün açıkladığı belgelere yanıt verdi. Erdoğan, "Bir tomar kağıdı sallayarak dekontları da bunlar dedi. Ne gazetecilere ne adli makamlara vermedi. İddia edildiği gibi yurt dışına giden tek kuruş yok. Mevcut şirketlerini satmaları sebebiyle onlara para geldi. Oraya da para gitmedi" dedi.

6.  Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yurt dışına giden tek kuruş para yok

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, dün açıkladığı belgelere yanıt verdi. Erdoğan, "Bir tomar kağıdı sallayarak dekontları da bunlar dedi. Ne gazetecilere ne adli makamlara vermedi. İddia edildiği gibi yurt dışına giden tek kuruş yok. Mevcut şirketlerini satmaları sebebiyle onlara para geldi. Oraya da para gitmedi" dedi.
    Gelen para var ............ belgeler gerçek..

altında ki harekete bakınca doalrda yeniden yukarı hareketi gelebleceğini düşünüyorum
    bir halt olacağı yok.

Türkiye ETF -1.23%

Bizim borsamız kapandığında 37.090 seviyesindeki ETF şuan gün içi en düşük olan 36.980 seviyesinde..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 492/1001 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •