Şirketin Tüm faaliyetlerinin 50 gün içinde durdurulacagi tebliğ edilmiş. Iyi şirket olsa ne olacak yani şimdi ? Elimizde buhar olmuş hisseler mi kaldı bilemiyorum bu açıklamadan
Şirketin Tüm faaliyetlerinin 50 gün içinde durdurulacagi tebliğ edilmiş. Iyi şirket olsa ne olacak yani şimdi ? Elimizde buhar olmuş hisseler mi kaldı bilemiyorum bu açıklamadan
Hissenin isleme kapali olmasi gayet olumlu. Bir taraftan da sasirdim dogrusu?
Alinan siparisler var. Nasil bitecek bu isim sonu?
Yaninda asit fabrikadini israil firmasina yenilettiler. Bacasinda hala filtre yok! Bagfas'a gelince atmaca kesildiler basimiza.
Müsilaj için günah keçisi bulundu. B...u yedik
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim kap haberinden anladığım, 50 gün sonra fabrikanın faaliyeti durdurulacak. Yazıklar olsun böyle yatırım anlayışına
Yönetim, bilanço ve uretim problemleri var olsa da Bagfas'ın ilk çeyrekte, yoğun miktarda fabrika cevresi enerji altyapısı problemleri yaşayarak eski fabrikalarında üretim yapamaması oldukça manidardı.
Marmarayi kirleten tek fabrika buymuş gibi sadece Bagfas'in üretiminin durdurulması, birilerinin Bagfaş üzerinde gözü olduğu ve Bagfas'in yaşadığı bazı talihsizliklerin tesadüf olmayabileceği hissini uyandırıyor.
Yer İmleri