Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 494/552 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544 ... SonSon
Arama sonucu : 4518 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    https://twitter.com/i/status/1404454859563274244

Ben pek bir şey anlamadım.Bir de siz dinleyin.
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

2.  Alıntı Originally Posted by sea Yazıyı Oku
    https://twitter.com/i/status/1404454859563274244

Ben pek bir şey anlamadım.Bir de siz dinleyin.
    Her yerinden kibir ve kendini beğenmişlik akıyor... Hep bir "ben her şeyi bilirim" ve "her şeyin en iyisini ben bilirim" havaları...

Hâlâ neler olup bittiğinin de farkında değil galiba...

Yakın izleme pazarına alınma kararıyla da birlikte iyice, birileri kendi limani olan fabrikayı ucuza ellerinden almaya çalışıyor diye biz işkillenirken adam hiç orali değil.

Varsa yoksa kimyanın 3 elementi...

Bir de ..

Bagfaş DAP/NP/NPK bölümünü 2 yıldır çalıştırmadı mi yoksa çalıştıramadı mi?
    Bunun da izahini tam verse çok iyi olur.

3.  Alıntı Originally Posted by TUNGA Yazıyı Oku
    Her yerinden kibir ve kendini beğenmişlik akıyor... Hep bir "ben her şeyi bilirim" ve "her şeyin en iyisini ben bilirim" havaları...

Yakın izleme pazarına alınma kararıyla da birlikte iyice, birileri kendi limani olan fabrikayı ucuza ellerinden almaya çalışıyor diye biz işkillenirken adam hiç orali değil.

Bir de ..

Bu kafa ile CAN fabrika kurulumunda gittiği mahkemede 26 milyon euro cezayı ödemeye mahkum oldu..Fabrika 160 milyon eur ya kurulacaktı bu ceza ile 186 milyona çıktı yanılmıyorsam...gencer in olduğu yerde dikkatli olmak lazım ytd

4. Daha önce Ege Gübre sayfasında yazmıştım ...... Gençer Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürlüğe vekalet kimseye güvenmyor her iki göreve ve her sey ondan sorulcak , burdan her sey insanın aklına gelir acaba bu sırf Ege Gübre içinmi diye düşünürken , Bagfas bugunku Bagfas Kap bilidirmine baktım Çevre Bakanlığının tutanağını alanlara , teslim tutanağını alan .......Gençer Yönetim Kurulu Başkanı diyor birde yanına birini yazmışlar İşletme Müdürü Vekili diye bir bayanın adı yazıyodu , içimdem güldüm , şu Faaliyet raporuna bir bakayım Genel Müdür yokmu burda diye ne göreyim Genel Müdür de ........ Gençer yazık çok yazık , yatırım tavsiyesi deildir...
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

5.  Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Daha önce Ege Gübre sayfasında yazmıştım ...... Gençer Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürlüğe vekalet kimseye güvenmyor her iki göreve ve her sey ondan sorulcak , burdan her sey insanın aklına gelir acaba bu sırf Ege Gübre içinmi diye düşünürken , Bagfas bugunku Bagfas Kap bilidirmine baktım Çevre Bakanlığının tutanağını alanlara , teslim tutanağını alan .......Gençer Yönetim Kurulu Başkanı diyor birde yanına birini yazmışlar İşletme Müdürü Vekili diye bir bayanın adı yazıyodu , içimdem güldüm , şu Faaliyet raporuna bir bakayım Genel Müdür yokmu burda diye ne göreyim Genel Müdür de ........ Gençer yazık çok yazık , yatırım tavsiyesi deildir...
    Küçük adamlar küçük hesap peşinde koşarlar. Akıllarınca Genel müdür maaşından tasarruf edecekler. Benzer şekilde Ege Gübre'de de Finansman Müdürüne Yatırımcı İlişkileri görevini de yüklemişler. Küçük ve çapsız adamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by TUNGA Yazıyı Oku

Bir de ..

Sn. Tunga,
    Yakin izleme pazarinda hisse deger kaybederse birak kendi dusunsun. Kendisinde(aslinda babasinda) cok daha fazla hisse var. Belki baska hesaplar uzerinde de hisseleri mevcutsa %50'den fazlasi elindeyken baskalarinin cogunluk hisseyi ele geciremeyecegini biliyor olabilir. Bu olayi suratle cozmek zorundalar. Aksi takdirde uretimi durduktan sonra borc oldugu icin batmaya gider.

7. 16 Haziran 2021 Çarşamba günü
    YAKIN İZLEME PAZARINDA (Gözaltı Pazarı) işlem görmeye başlayacakmış.

21.30 dan kapatmıştı en son işlem gördüğü gün, yani 11 Haziran 2021 Cuma günü.

Bu olumsuz haber dalgası Bagfaş ın ilk gün eksi %10 larda yani dip yapmasına neden olabilir. Buna hazırlıklı olmak lazım.

Bagfaş üzerinde bir oyunlar döndürüldüğü kesin. Birileri bu fabrikaya çökmek istiyor. Yani ucuza kapatmak istiyor. Bunu ilerde anlarız. 5-10 yıl içinde birileri bu fabrikayı alırsa bilinki temelleri bugünlerde atılmıştır !!! Şu an için bunu bilme şansımız yoktur.

2012-2015 yılları arasında Bandırmada görev yaptım. 2015-2016 yıllarında Banvit hissesi 2.00 civarında sürünüyordu. İnsanları bıktırdılar, bezdirdiler. Sonrasında 60.00 liralara kadar yükseldi. Bagfaş ta da aynı sistemi uygulayacaklar gibi duruyor. Sabredip bekleyebilen birgün olur mutlaka kazanır. Bunu zamanla görecez tabiki.

Bakalım bizi önümüzdeki günlerde neler bekliyor? Bol kazançlar herkese..

8.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Bloomberg de anlattı Patron zaten. hiçbir eksiğimiz yok dedik. Yarın devam eder.
    Hiriz ben hirsizim dermi şunu bi ögrenemediniz herşeyin bir kilifi vardir.

Sayfa 494/552 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •