Sayfa 494/549 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Pusuya yattim, bekliyorum diye anladim ben bu mesaji...
    Pusu musu hikaye,ben kolay kolay borsaya girmem/giremem artık...Arada takılırım buraya ve hiç dilemiyorum çünkü herkes kağıtta ama borsa %30-50 gevşerse girerim anca... O da ufak çaplı çünkü bu borsa manyak bişi, arada derede fena düşüyor hani...Memleketin durumunu da HİÇ bir konuda iyi görmüyorum...Evi verdik müt.'e,ilk 4 aylık kiralar ve taşınma bedeli vs de yattı ama bakalım 18 ayda bitecek mi ? Onu da geçtim,bitecek mi ?) Bitince müt.'ün verdiği kirayı (3500) verip kiralayan olicekkk mi ?))) Hadi kiralandı,kiracı kirayı ödeyecek mi ?))) Her şey olumlu gider ise,kalmış 9 aylık kredi borcum,onu öder,3 evden kiralar+emekli maaşımın üstüne yatarım ben Fazla heyecan yaramaz bana 50imden sonra,sizleri okur keyiflenirim) 5 yıl sonra BES'den yüklüce bir tahsilatım var,ölmemiş de almış isem+o yıl 22 yaşında olacak olan kızım da evlilik diye tutturmamış ise,onu everene dek o extra ile alıp satarım ufak ufak) Borsa'da batıracağıma,KKTC'de her gün 100 dolarlık kumar oynar eğlenir-tatil yaparım yahu )))

2.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Borsa'nin altin kuralini, gene, yeniden ihmal ettim !!!!
    Kar'i gorunce v e r e c e k s i n !!!!!

1+1=2
    Bu kadar basit !!!

Yok daha yol'u var, gidici, önû acik falan, filan hikaye!!
    Sat karli iken, kapitaline destek olsun.

300 den fazla hisse var, bulursun gene bir kac tane ......
    BUDUR ! + HER DEM BORSADA OLMAK ZORUNDA DA DEĞİLSİN,BORSADAN KAZANCINLA YAPACAĞIN FARKLI BİR YATIRIMIN OLMALI BENCE...Ben 65.000 TL kredi aldım,2 yıllık , 73.000 olarak ödeyecektim,dedim ki borsa gidecek,yatırma elindeki tüm naktini,borsada al sat,hem kredinin faizi çıksın hem olabilirse + para kalsın ve amacım fazla fazla gerçekleşti şükür Şu an elimde 104.000 im var,yatıyo enparada kuzu kuzu,Allah onu yavaş yavaş,tadını çıkarta çıkarta yemeyi kısmet etsin...Asla istemem ama borsa deli düşerse 35.000 ini riske ederim,o kadar

3. borsada kiminle konuşsam endeks aşşagı veya geri gelecek diye fikir yürütüyorlar..
    şayet bu kadar adam aşşagı gelecek korkusuyla mal satıyorsa bence yola devam endeks 110 binlerde zorlanıyor dogru fakat finali yapmış degildir..heleki ky %90 düşecek korkusu sardı ise hedef 120 bin dir enaz ..
    bekleyen bekler alan alır satan satar bakalım finiş veya fiş nerde çekilecek..
    kolay gelsin bol şanslar..
    ZIR-DELİ Y.T.D

@spkgovtr @borsaistanbul #açığasatisyasaklansin küçük yatırımcıyı sömürüyorlar. #ihyay #Marti #mrgyo #ihlas #tektu #metro #bist #spk

Paylaşın arkadaşlar
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5. BMEKS patladi!!
    Gozaltina alindi...

Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    borsada kiminle konuşsam endeks aşşagı veya geri gelecek diye fikir yürütüyorlar..
    şayet bu kadar adam aşşagı gelecek korkusuyla mal satıyorsa bence yola devam endeks 110 binlerde zorlanıyor dogru fakat finali yapmış degildir..heleki ky %90 düşecek korkusu sardı ise hedef 120 bin dir enaz ..
    bekleyen bekler alan alır satan satar bakalım finiş veya fiş nerde çekilecek..
    kolay gelsin bol şanslar..
    Sn. sulzer,

Bende borsanın düşeceği kanaatindeyim ama henüz bu rakamlardan değil. Bence de 120 binli rakamları görmemiz lazım ama ne kadarlık bir süreçte bu olacaktır kestiremiyorum.

Benim çekindiğim daha başka bir konu var :

Bende kiminle konuşsam herkes borsadan, hisselerden bahsetmeye başladı. Sokaktaki simitçiden ayakkabı boyacısına, mahalledeki bakkaldan kahvehanedeki çaycıya, cafedeki garsondan fabrikadaki işçiye kadar herkes uzman olmuşçasına yok borsa yükselecek yok şu kağıt fırlayacak gibi muhabbetler dönüyor.

Biz ise burada şirket incele, grafiğe bak, yorum oku, analiz yap, alış-satışları takip et, hangi aracı kurumlar almış ona bak gibi bir sürü değişik şeyi yapmaya çalışıyoruz.

Benimde korkum herkesin borsadan, hisselerden bahsetmeye başladığı için ters bir durum oluşması. Çünkü 2008-2009 krizinde de buna benzer bir durum oluşmuştu piyasada. Önce biraz daha yükseltip sonra hayırlı işler yapmışlardı.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

7. Islem hacimli dusen hisse ve piyasadan cekinilmeli derim !!!
    Burada, su anda, bu formatin tersi calismakta.

Islem hacimli, hemde yuklu islem hacimli bir tirmanis var piyasada.
    Duzeltme, duzeltme diye, duzeltmeye takildik !!

Seans icinde duzeltmeler yasanmakta zaten !!
    Sadece endeks rakaminin kirmizi olmasi beklentisine odaklanmayin.

Mesela dun, piyasa 109 dan 110 bin'e ve ardindan 109 bin'e geriledi.
    Piyasa yesil kapatti ama o 1000 puanin alinip hemen arkasindan satilmasiyla 2 milyar TL lik islem hacmi olmustu (600 milyon dolar)

Bilmem anlatabildimmi ......

Saygilar.....

8.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Sn. sulzer,

Bende borsanın düşeceği kanaatindeyim ama henüz bu rakamlardan değil. Bence de 120 binli rakamları görmemiz lazım ama ne kadarlık bir süreçte bu olacaktır kestiremiyorum.

Benim çekindiğim daha başka bir konu var :

Bende kiminle konuşsam herkes borsadan, hisselerden bahsetmeye başladı. Sokaktaki simitçiden ayakkabı boyacısına, mahalledeki bakkaldan kahvehanedeki çaycıya, cafedeki garsondan fabrikadaki işçiye kadar herkes uzman olmuşçasına yok borsa yükselecek yok şu kağıt fırlayacak gibi muhabbetler dönüyor.

Biz ise burada şirket incele, grafiğe bak, yorum oku, analiz yap, alış-satışları takip et, hangi aracı kurumlar almış ona bak gibi bir sürü değişik şeyi yapmaya çalışıyoruz.

Benimde korkum herkesin borsadan, hisselerden bahsetmeye başladığı için ters bir durum oluşması. Çünkü 2008-2009 krizinde de buna benzer bir durum oluşmuştu piyasada. Önce biraz daha yükseltip sonra hayırlı işler yapmışlardı.

Sevgili dostum,
    Piyasa ve finans deri ustune deri degistirdi ulkemizde.
    Islem hacimleri gunluk 2 milyar dolara denk geliyor bazi zamanlar !!

Ulkede deri ustune, deri degistirdi !!

98 ile 2017 arasi 19 yil eder !!

Gecen Carsamba, sabaha karsi 01:30 Bukres ucagina binmek icin alana gittim.
    Gordugume inanamadim, havaalani full + full idi.

Birakin oturacak yer, millete carpmadan yuruyemiyordunuz.
    Adim atacak yer yoktu kos koca alanda.

Her milletten insan vardi, her milletten !!
    Bi uzaylilar yoktu alanda !!

Kalkis pistlerindeki siralar bazen 20 ucak olabiliyordu.
    Mesela bizim ucak take-off sirasinda 15 inciydi.

Ve saat sabaha karsi 01:30 !!!

(UAE in ekonomisini ayakta tutan Emirates havayollaridir)

Saygilar.....

Sayfa 494/549 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •