Sayfa 495/1011 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. şort devam

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    Bozkurt reis çıkması için bir sebep var mi endeksin ?
    Yok, zaten 2 yıldır aralıksız paso yükseliyordu. 80 talelik tüp 600 tale olmuş, az bişii düşünce hemen hopluyup zıplıyorlar, ellemeyin az bişii düşüründe bizde mallanak, hayret bişii, endekis düşecek deye akılları çıkıyor
    Hamdım Piştim Yandım

3. Ucuz olan iki şey kaldı zaten memlekette. Borsa ve yerli muz[emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok, zaten 2 yıldır aralıksız paso yükseliyordu. 80 talelik tüp 600 tale olmuş, az bişii düşünce hemen hopluyup zıplıyorlar, ellemeyin az bişii düşüründe bizde mallanak, hayret bişii, endekis düşecek deye akılları çıkıyor
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. basit olarak anlatmak gerekirse 4700-4650 bölgesi okla belirttiğim bölge buradan toparlaması gerek artık ziraat mi girer , seferoğullarımı,tellioğullarımı,badem oğullarımı bu bölge çalışmazsa sıkıntı artar endeks adına.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Çok korkmayın endeks 5100 altına inince 4500 yolu açıldı..çıkarken de inerken de panik yapmayın..benim düşüncem enflasyon olduğu sürece endeks çok düşemez..17 ye aldığım yoğurt 71.75 olmuş..yoğurt tekrar 17 ye düşerse endeks 1000-2000 olur..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret zammı için Temmuz ayını işaret etti.

yeni zamlar ve yukarı enflasyon devamke

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret zammı için Temmuz ayını işaret etti.

yeni zamlar ve yukarı enflasyon devamke
    Temmuzda kim öle kim kala
    Kim seçile kim yokola
    Seçilirlerse elde oara yok yok derler.
    Seçilemezlerse temmuzda verecektik seçmediniz derler.
    bir halt olacağı yok.

8. Vay be varlık fonu 800 milyona yakın almış kol gibi eksi oldu anasına satayım

Dip not longum ve hisselerim var

Sayfa 495/1011 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •