Sayfa 496/1001 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dolar sorun değilde bizim PPF'lerle OKT ne olacak sorun orada.
    Yönetim ücreti artışı falan deyip tırpanlıyacaklar galiba.
    Tacirler değişken fon geçen ayın birincisi %26 getirmiş. 1 ayda 1 yıllık mevduat getirisi elde etmiş bulun böyle fonlar

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Tacirler değişken fon geçen ayın birincisi %26 getirmiş. 1 ayda 1 yıllık mevduat getirisi elde etmiş bulun böyle fonlar
    Nasıl yapmış onu acaba, borsadan elde etti herhalde.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Nasıl yapmış onu acaba, borsadan elde etti herhalde.
    Hisse senedi de mevcut tabi. Hisse senedi yoğun fonlarda geçen ay %10 civarında getirdi. Bir kısım portföyü değişken fonlara aktarmak mantıklı ben ne yapacağımı bilmiyorum profesyoneller yönetsin ben düşüneceğime onlar düşünsün azcık demek gibi birşey

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hisse senedi de mevcut tabi. Hisse senedi yoğun fonlarda geçen ay %10 civarında getirdi. Bir kısım portföyü değişken fonlara aktarmak mantıklı ben ne yapacağımı bilmiyorum profesyoneller yönetsin ben düşüneceğime onlar düşünsün azcık demek gibi birşey
    borsa daha ne kadar yükselir??
    Sanki borsa treni kalktı, kaçırdık
    bu ay yükseliş devam ederse bu oranı tekrarlayabilir
    yatay ve geri giderse o yüzde 26 yı geri alırlar elinden
    biz yükselecek olan şeyi bulup ona yatırmalıyız(altın,dolar,konut,faiz,bitcoin)
    yoksa geriye doğru bakarak yatırım yaparsak avucumuzu çoook yalatırlar

5.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    borsa daha ne kadar yükselir??
    Sanki borsa treni kalktı, kaçırdık
    bu ay yükseliş devam ederse bu oranı tekrarlayabilir
    yatay ve geri giderse o yüzde 26 yı geri alırlar elinden
    biz yükselecek olan şeyi bulup ona yatırmalıyız(altın,dolar,konut,faiz,bitcoin)
    yoksa geriye doğru bakarak yatırım yaparsak avucumuzu çoook yalatırlar
    Altın tarafında hareket başlamıştı tren kalktı diyerek el sallamak olmaz, aynı şekilde BIST100 de de taban oluşumu geçici olarak gerçekleşti , el sallamak olmaz, sonuçta en alttan alıp en üstten satabilmek sadece tesadüf olur.
    Diğer yatırım araçları da masada, en doğrusu sepette tümünü toplayan ve güncel koşullara göre ağırlıkları değişken olan fonlama araçlarına yönelmek.Tacirler , Gedik, Akbank,işyatırım vb....gibi değişken fonlara geçmek konusunda düşünceleriniz var mı?

6. 2019 Yılbaşı haftasında 1 yıllık mevduat net kazanç 23% seviyesindeydi. Bu yılki tabela oranımı buna endeksleyip ( şimdilik geçerli kabul ettiğim oran) %4 kuralını uygularsak 23+4=27% bu yılki hedef kazanç oranım. 6 aylık periyotta bunun neresindeyiz, bu hafta zaman ayırıp mukayese edeceğim.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dolar sorun değilde bizim PPF'lerle OKT ne olacak sorun orada.
    Yönetim ücreti artışı falan deyip tırpanlıyacaklar galiba.
    bugün 25-26 getirmezse okt yarın çıkıyorum kesin.

8. Tefas'tan bakınca OKT TL bazındaki borçlanma araçları fonları içinde uzun vadeli olarak birinci. Biraz da vademize bakıyor aslında ne yapacağımız. Tabii, uzun vadeli düşününce alternatif araçlardan yararlanamadığımız için ayrıca bir kayıp olma olasılığı oluşuyor. Ama her alternatif de gerçekten kazandıracak mı onu da bilemeyiz.

Değişken fonlardansa OKT'deki paramı NKolay'a taşımayı düşünüyorum. Şu haftasonu getirisi gerçekten çok kötü oldu OKT'nin.

Sayfa 496/1001 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •