Sayfa 498/997 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Ne yapsak dolara mı dönsek bu seviyelere rağmen,hükümetin faiz takıntısı devam ediyor,zeybekçi komedyenlik mi yapıyor bakanlık mı bilemedim faizi sıfırlayana kadar devam demiş bugün,abd tarafından olumlu haber gelmezse dolar için 4 lira dip seviyeler bile olabilir,kuru dikkate alan yok,bu seviyelerde kurla nasıl enflasyon 7-8 çıkacak anlamış değilim,faizlerin en az +2 baz puan yukarda olması gerekirdi,biz hala en yüksek 14.50 gördük.

Bahsedilen marketlerden ben pek alışveriş yapmıyorum.....Bim de satılan kayseri sucuğunu alıyorum(Aslında başka bir marka var metro marketten alıyorum ama herzaman yolum düşmüyor) ....Bahsedilen peynirleri ben aldım kullandım bana göre onlar peynir değil....Yine aynı marketlerin tereyağını da kullandım....Tava da yakınca margarin kokusunu net olarak alabilirsiniz............

Elde ki TL leri ne yapacağız diye kara kara düşünmeye devam ediyoruz........Borsa da ucuz değilki mevduatı oraya kaydıralım.....Hayırlısı bakalım..........Bu ara da biraz altın toplamaya başladım............Belki kısmetimiz orada açılır.........

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bahsedilen marketlerden ben pek alışveriş yapmıyorum.....Bim de satılan kayseri sucuğunu alıyorum(Aslında başka bir marka var metro marketten alıyorum ama herzaman yolum düşmüyor) ....Bahsedilen peynirleri ben aldım kullandım bana göre onlar peynir değil....Yine aynı marketlerin tereyağını da kullandım....Tava da yakınca margarin kokusunu net olarak alabilirsiniz............

Elde ki TL leri ne yapacağız diye kara kara düşünmeye devam ediyoruz........Borsa da ucuz değilki mevduatı oraya kaydıralım.....Hayırlısı bakalım..........Bu ara da biraz altın toplamaya başladım............Belki kısmetimiz orada açılır.........
    aynı fikirdeyim süt ürünlerinde lezzet kalite farkı inanılmaz belli oluyor örnek verdiğim köylüm tereyağı ile diğer tereyağlarını karşılaştırın fark limonla şeftali gibi !! Bakliyat ürünlerinde de ciddi kalite farkı var ! iyi beslenmenin enflasyon oranı bence yüzde 30 !!

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    aynı fikirdeyim süt ürünlerinde lezzet kalite farkı inanılmaz belli oluyor örnek verdiğim köylüm tereyağı ile diğer tereyağlarını karşılaştırın fark limonla şeftali gibi !! Bakliyat ürünlerinde de ciddi kalite farkı var ! iyi beslenmenin enflasyon oranı bence yüzde 30 !!
    Ben Tereyağların tamamının gerçek tereyağı olmadığını düşündüğümden 3-4 yıldır tereyağı kullanmıyorum. Reçel için çok canım isterse kaymak alıyorum (ki o da gerçek kaymak değil ama onun çakmasında en azından margarin olma ihtimali yok, en kötüsü krem şanti basıyorlar içine). Migrostan aldığım peynir 1 gün suda bekleyince pembe bir renge büründü!!?!?!?. Esans ve aromalar çok gelişti gerçek tereyağı kokusu ve tadı verebiliyorlar artık.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Yiyecek TE ucuz kullanılmaz.ucuz olan şey size pahalıya mal olur.alaman atasozu

6. A101 den cumhuriyet sucuğu aldım fermente %100 dana 42,90 kilosu uygun

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    migrostan aldığım köylüm tereyağı 35 tl den 45 tl ye çıktı artış yüzde 30!! Gıda enflasyonu ortalaması alınsa enflasyon yüzde 25 ten aşağı çıkmaz çoğu mudi 13 13.50 aralığında oran alıyor açıklanan enflasyon oranında bile negatif reel faiz alıyoruz gerçek enflasyona göre hesap yapılsa moralimiz iyice bozulur bu enflasyonist ortamda faiz artsa da sevinilecek pek bir durum yok powerpc üstadın yüzde 25 faiz verilmesi lazım tezi aslında bu açıdan bakıldığında doğru
    -12 ile bankalari fonluyoruz kactir yazdim ben enflasyon %25 ten asagi degil.isteyen tuike gore hesap yapsin .

8. etiket okumayı alışkanlık haline getirin..

mesela kaşar peyniri ile tost peyniri arasındaki farkı..
    taze beyaz peynir ile klasik beyaz peynir arasında farkı..
    ısıl işlem görmüş sucuk ile fermente sucuk arasındaki farkı bilmek lazım..

aralarında fiyat farkı vardır.. firmalar yazar üstüne açık açık ama.. pek dikkat etmez bizim millet..

Sayfa 498/997 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •