ayasofya kararına istinaden global bir altın vuruş bekliyorum.
eğer bunu engelleyebilirler ise borsamız artık kontrol altında olup bundan sonraki düşüşler 1-2 bin puanları geçmez diye düşünüyorum.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
ayasofya kararına istinaden global bir altın vuruş bekliyorum.
eğer bunu engelleyebilirler ise borsamız artık kontrol altında olup bundan sonraki düşüşler 1-2 bin puanları geçmez diye düşünüyorum.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün ab’de Türkiye konuşulacak. Olumlu veya olumsuz gelişme olabilir. Olumludan kasıt olumsuz gelişme olmaması olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
açığa satış yasak olacaksa tüm kurumlara yasak olmalı ve sürekli yasak olmalı...yok olmayacaksa hiç bir kuruma yasak olmamalı...merrill sen 3 ay yasaklısın, goldman ve JP Morgan sen 1 ay yasaklısın bu olmaz...
bence olmaz yani...
vergiler güya yatırım için alınıyor.. ama yatırımda kullanılmıyor..mesela yazlık saray yapılırken kullanılıyor..
onun yerine yatırımlar için (hastane, köprü vb) "gavurlardan" kredi alınıyor..
borsada piyasanın sağlıklı işlemesi için gerekli olan açığa satışı kapat ama kendin bu ülkeyi köleleştirecek tarzda dışardan senin olmayan parayı borç al.. vergileri ise çarçur et..
fevkalade tutarlılık !!
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
bunlar perşembe cuma piyasanın düzenini moralini bozdular.. düzen derken son zamanlardaki saçma ama sürekli yükselen piyasa.. bugün yeniden bi kırmızılık oluşursa iyi kağıt seçmek lazım. yoksa altında kalırız enkazların.
endeks 30
yukselen ilk 5 vs düşen ilk 5..
tüm kagıtlar artıda..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
5 günlük ort. 116.450 görünüyor. Herşey normale dönecekse bu seviye üstünde satışların karşılanıp 117 bin den geçen trende gitmesi gerekir. Yoksa yerçekimi yine alağı çekmeye başlar.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Yer İmleri