-
Sanki bu arazileri iç ettiği gibi en karlı sektör olan yapı kimyasalları nı da şirket dışına çıkartıp iç etme niyeti olmasın eğer öyle bir durum söz konusu olursa bu oyunu tüm yatırım cılar olarak bozmamız lazım. Bir insan bir çukura bir sefer düşer yemezler Sayın Bitlisli nokta.
-
Ben az yazarım öz yazarım benim yoldaşlarım sayın maydanozcu sayın bozkır sayın Laguna sayın....... Kişiler biz Nuh çimento da zoren de polhada Aksen de özkgy da yoldaş olduğumuz kişiler bu bitlislinin tekerine çomak sokmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Ne bu entrikalar yok 2 bin lraya dönümü arazi sat yok en karlı kimyasalllar için ayrı şirket kur yarın öbür gün çıkar poliport der yo artık. Bugün Zoren de tahtayı şükür bir saatte olsa kapattırdık. Bunada dur demenin zamanı geldi kanaatindeyim.saygılar.
-
Ha bu arada istemeyerek bu topig de başka hisse ismi telafuz etmek zorunda kaldım. Zoren de herşey bıçak sırtı ya bizi yontacak yada Sasa nın tahtını elinden alacak yatırımcı düşmanı peruklu kesinlikle YTDeğildir.
-
Ben işin prosüdür kısmını müşavirler gibi anlamam
Biri bana bu yeni şirket kurulduğunda bu şirketle ilgili kısım (yapı kimyasalları) mevcut Polisan holding (Polho) dışına çıkıyormu yoksa böyle bir durum söz konusu değilmi bunu bir açıklarsa belhudar olurum saygılar.
-
Sayın temel analizi kardeşim senin yazılarını ilgi ile takip ediyorum. Sende bu son kap açıklaması hakkında ki yorum ve düşüncelerini bekliyorum. Saygılar.
-
Şimdi gördüm yorumunuzu, bu konu için tweterda sayın Ömer Sassom (tanımıyorum kendisini) en güzel kelimeyi kullanmış "optimize olmak" kesinlikle bu olayı tek kelime ile ozetliyeceksek "optimize" demek yeterli.
Ben cfo Tolga beye ve ceo hacıkamiloğluna bu konuda güveniyorum. Şirketin ve içerisindeki yapıların daha rahat hareket etmeleri için değişiklikler yapıyorlar. Bu yapı kimyasallari konusunun altında kesinlikle ama kesinlikle olumsuz bir şey sezmiyorum. Tam aksine olumlu olduğunu düşünüyorum. Bu konuyu bugün biraz sizin için açabilirim
Yapı kimyasalları kısmı Halka arz olsa iyi olur ama sanmıyorum. İhtimal vermiyorum SPK bin onay vereceğini de düşünmüyorum. Diyelim ki oldu Korkmayın halka arzdan, burada mi gördüm hatırlamıyorum düşük fiyattan halka arz ederler yazılmış daha iyi düşük fiyatsa ondanda alırız 
Polho sistem olarak entegre bir sistem her ürün bir biriyle bağlantılı muhteşem bir yapı. Keşke bu konuda bir belgesel çekilse hani TRT belgeselde çıkıyor ya o tarz. ilk girdiler ne olarak giriyor en son ne olarak çıkıyor. Muhteşem olur.
-
Polisan Yapı Kimyasallarınin içinde hazır beton üreticileri, inșaat projeleri (baraj, otoyol, liman, havalimanı vb.), prefabrik üreticiler ve çimento üreticileri için çimento ve beton katkı kimyasalları geliştirme ve üretme faaliyetleri var. Çimento ve beton katkı maddeleri o kadar çok ki ayrıntısına buradan bakabilirsiniz.
https://argemip.org/uye/polisan-kimya-san-ve-tic-as
-
Adam kot pantolon satıyor hisse 75 lira , koskoca holding çöp poşeti fiyatında yakışmıyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri