25.03.2017
adel:15.99 kapanış fiyatı.19.00 hedef üzerinde 22.96 25.56 seviyeleri hedef olabilir.
Kozaa:2.00 kapanış fiyatı.haftalık bazda 1.90 seviyesine kadar çekilme gelebilir haftalık 2.83 hedef konum olabilir.
Escom:1.31 kapanış fiyatı.1.44 üzeri 1.70 hedef konuma girebilir.
Lınk:6.19 kapanış fiyatı.8.37 3-4 hafta için(de) hedef konuma girebilir.
Turgg:36.90 kapanış fiyatı.güzel duruyor.39 seviyeleri önemli.
Rysas:0.85 kapanış fiyatı.0.95 seviyeleri tekrar hedef olabilir.
Asuzu:17.51 kapanış fiyatı.18.15 19.30 hedef olabilir.
Prkab:2.26 kapanış fiyatı.2.34 üzeri 2.55 hedef olabilir.
önemli not:teknik tahta yapıcının stratejisi gereği farklıda gelişebilir bu nedenle yaptığımız grafik çalışmaları kesinlik arz etmeyen
varsayımsal öngörülere dayalı çalışmalardır.alım satım ve yatırım tavsiyesi değildir.kişisel eğitim çalışmamdır.
Alcar 28 civarında al vermiştim 40 civarındaki tependen dönüşünde şuan 58 TL
Takibimdeki hisseler
Arena
Burce
Boluc
Ateks
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ÖNEMLİ NOT: PAYLAŞIMLAR VARSAYIMLARA DAYALI ANALİZLERDİR.TEKNİK PİYASAYA KOŞULLARINA GÖRE DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR BU NEDENLE ÇALIŞMALARI BAZ ALARAK İŞLEM YAPMAK RİSK İÇERMEKTEDİR.YATIRIM TAVSİYESİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMEMELİDİR.
Ayrıca referandum gününe kadar trade işlemleri yapmak ve stoplass kullanmak önem arz ediyor
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
ÖNEMLİ NOT: PAYLAŞIMLAR VARSAYIMLARA DAYALI ANALİZLERDİR.TEKNİK PİYASAYA KOŞULLARINA GÖRE DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR BU NEDENLE ÇALIŞMALARI BAZ ALARAK İŞLEM YAPMAK RİSK İÇERMEKTEDİR.YATIRIM TAVSİYESİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMEMELİDİR.
04.03.2017 tarihinde paylaştığım grafik çalışmam.Aşağıda beklediğim noktalar olarak 8.95 9.15 ve 9.25 olduğunu yukarıda ise tuzak gelebileceğini yada 10.80 hedef olabileceğini belirtmiştim.Teknik bağlamda baktığımızda hisse 10.17 ile tuzak hareketi gerçekleştirmiştir.Ve aşağıda belirttiğim noktaları test etmiştir (8.95 üzeri 6 kademe sapma ile 9.01) ve hedef gerçekleşmiştir.Hisse icin düşündüğüm yükseliş hareketini 5-6'cı ayda gelmesini beklediğimi belirtmiştim.Şuan 4'cü aydayız ve 1-2 ay kadar bir süre kaldı.Hissede buralar dip seviyeler olabilir.Aylık bar gölgesi oluşturmak için hissenin tekrardan 9 civarlarına inmesi muhtemel olabilir 8.95 altında 8.50 ve maksimum nokta 8.33 seviyesi olabilir.(tahta yapıcının gücüne bağlı ve referandum olayı)ancak gölge oluşturma zorunluluğuda yoktur bunuda dip not olarak belirtmekte fayda var.
ÖNEMLİ NOT:TEKNİK TAHTA YAPICININ STRATEJİSİ GEREĞİ FARKLIDA GELİŞEBİLİR BU NEDENLE YAPTIĞIMIZ GRAFİK ÇALIŞMALARI KESİNLİK ARZ ETMEYEN
VARSAYIMSAL ÖNGÖRÜLERE DAYALI ÇALIŞMALARDIR.ALIM SATIM VE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.KİŞİSEL EĞİTİM ÇALIŞMAMDIR.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sngyo takibimde günlük ve haftalıkta tobo formasyonu var 0.60 fiyatı var 0.69 hedef olabilir.
Karsn geleceğin petkimi olmaya aday...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri