Sayfa 5/1011 İlkİlk ... 3456715551055051005 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 33 - 40 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Tren şart mı peki ?
    Benim için engelli tren uygun hemde beleş

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi yemin ederim şikayet etmedim. Medvig var sorun kim şikayet etmiş. Eğer benim için derseki Ayasofya şikayet etti. Tüm foruma Ankara'da ki yemekler çaylar benden olsun. Bak iddia ediyorum böyle bir iddia Pisyedili gibi bir iki demlik çay içen biri varken diyorum.
    Nasıl çay içtiğimi burada iki kişi biliyor biri mandrada süt var diğer arkadaşın adı bende saklı. Kendi ifade etmediği için yazmıyorum.
    Yalnız mandradasüt var dostumun mekanda iyiydi diğeride 10 numaraydı.

Ben hiç üşenmem Ankara ya gelirim Adana dan yeetrki çoluk çocuk hasta olmasınlar ...
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3. Picama don muhabbeti sıkıntılı. Ondan olabilir. [emoji16]
    Ben bozkurtun picama dondan bahsettim. Oda bir şeyler yazdı ama ben zerre alınmadim. Çünkü stres olur yazar çünkü bozkır öyle biri değil dünya yetkisi bir adam. Sonra demekki medvig de stresle ceza verdi yoksa kovalama şikayet yok bende hatta alınganlık da yok.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Nasıl çay içtiğimi burada iki kişi biliyor biri mandrada süt var diğer arkadaşın adı bende saklı. Kendi ifade etmediği için yazmıyorum.
    Yalnız mandradasüt var dostumun mekanda iyiydi diğeride 10 numaraydı.

Ben hiç üşenmem Ankara ya gelirim Adana dan yeetrki çoluk çocuk hasta olmasınlar ...
    Abi çoluk çocuk dersen sığmaz birde bel altı etek altı muhabbet olmaz. Sınırlı kalırız

5. Pavyona gitmedikten sonra Ankara nin ne tadı var ki? Pis yedili nin tarlalarını sarı gacilara sattirmadan olmaz.
    Abi çoluk çocuk dersen sığmaz birde bel altı etek altı muhabbet olmaz. Sınırlı kalırız

Benim için engelli tren uygun hemde beleş
    yoo onlar değil ben tek.hani olurda onlar filan hasta olurlarsa gelemem anlamında söyledim.

ben ankaraya konya üzerinden gidebilirim.hem yolda şamata gırgır yaparız.Hem arabada beleş ama uygun mudur bilmem orası sana kalmış.
    Bu arada küslük olmaz arkadaşlar arasında.Benim gözümde ikinizde çok saygın akıllı dostlarsınız.Mutlaka bir yanlış anlaşılma olmuşdur.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Pavyona gitmedikten sonra Ankara nin ne tadı var ki? Pis yedili nin tarlalarını sarı gacilara sattirmadan olmaz.

bizim hanım benden ala borsacıdır buralarıda okur.
    şimdi sen böyle yazınca ben imkanı yok ankara buluşması için izin alamam.bitirdin beni
    senle geçen taksimde buluştuk ya söyleyince " ne işin var Taksimde" dedi.Taksimin fena adı çıkmış abi.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    yoo onlar değil ben tek.hani olurda onlar filan hasta olurlarsa gelemem anlamında söyledim.

ben ankaraya konya üzerinden gidebilirim.hem yolda şamata gırgır yaparız.Hem arabada beleş ama uygun mudur bilmem orası sana kalmış.
    Bu arada küslük olmaz arkadaşlar arasında.Benim gözümde ikinizde çok saygın akıllı dostlarsınız.Mutlaka bir yanlış anlaşılma olmuşdur.
    Bozkurtun anlayacağı tek yanlış benim ispiyoncu olduğumu düşünmesi. Bende yapmadım diyorum öyle bir şey. Hatta iddia ediyorum benim şikayet ettiğimi ispat edin sorun medvig Güneysu ya eğer bensem Ankara'da ki hesaplar benden.

Sayfa 5/1011 İlkİlk ... 3456715551055051005 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •