İhaleye 9 gün kaldı. Eğer kazanırsa çok farklı şeyler konuşulur :)
İhaleye 9 gün kaldı. Eğer kazanırsa çok farklı şeyler konuşulur :)
Ben umutluyum açıkçası :) Muhtemelen elimde var diye :))
Alma ihtimali var mı acaba diye düşünüyorum ama ben hala bekliyorum
Alsada almasa da önü açık ve gelecek vaad eden sabredenlerin iyi kazanacağı bir bebek hisse tabiki alırsa çok muhtesem olur bir holfing degerinde küçük sermayeli bir şirket olur ki bedelsiz potansiyelini hesaplayamam bile ama olaki alamadı genede süper işler cikartan bir hemserim hisse olarak Ankara'nın guzidelerinden biri hayirlisi bu gün gene cirptikca cirpti ky yi ve hedefini baya yukarilara dikti
Ahanda gene oynaklar oyunlarını oynadı hem bu ay 28 agustosda açık artirma var diyorlar bir gün sonra da 24 eylüle erteledik diyorlar bu kadar rezil bir yönetim gormedik yav azcik da tutarlı olun bre uckagitcilar diyesi geliyor insanın ve içerden bilgi de sizdirmislar kadar gelene gidene verdiler sanki oynak köprü altı burası azcik edep yahu
İhaleye sadece alves katılmış
O sebeple ileri tarihe ertelenmiş deniyor
Ne dersiniz
Bu. İşin erbabı Alves kablo egerki hesi alırsa çok çok süper olur en büyük 500 ler arasında 2023 de 91 inci siradaydi alvesle birleşince herhalde 50 inci sıraya velan yükselir ki dünyanın sayılı kablo üreticilerinden ilk siralara oturur ve ihracatta süper işler yaparlar zaten hesin kendi buyuklugu yetiyordu umarım gerçekleşir de en boyukler arasında oluruz deh der ama dün fırsatçılar çok pis tezgah kurdu ky yi hirpalamak işlerine geliyor milislerin amaisime de geldi 1000 lot daha heybeye attım sağ olsun üç kakitci gecinenler
Yer İmleri