Bulutun içindeyiz hala! Altına inmedik, altına inerse bu bedduanın misli gelsin! Ytd
Bulutun içindeyiz hala! Altına inmedik, altına inerse bu bedduanın misli gelsin! Ytd
Ne bela ne beddua işlemiyor adamlara.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Ben şaşkınlığımı gizleyemedim hakkaten nasıl oldu da endekise nazaran bugün daha az düştü, olacak şey değil
Yarın malları yerine koyamazsak gözüme uyku girmez, rüyalarıma girer
Hamdım Piştim Yandım
İş yatırım sağolsun bugün
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cemal abü la sen sağolasın.Yani iş bangası petgim almuş hemi abü.Hemüde çokcaa.Anaduğum ne gada çook alularsa kaat gıymet gazanıyo.Abü gazancın bol olsun.Haa aklıma geldü de Bozkurt aben satmış getmiş.Dimsahdan gorktu ellam.Ama dayanamaz abem gelür yarun aramuza.Spenc abü almuyo satmıyo ama çok biliyo laa.Okuyo hep haberleri neyim.Hepicümüz gazanur işallah.
Ayılık yapmış bugün ve ters çekiç boğaya vesile olmuş! Yani kısaca kritik bir yarın görecez, sanırım. Herbirşey denk getirilmiş sınırda ve sinirde!
İlginç olan kredi bulmuş olması ve yeniden faizi ilk aldığından yüzde 40 civarı ucuzlaştırması ile yapılandırmasına rağmen bunu bugün piyasaya dövdürmeleri.. tam olarak neye varmak istiyorlar ilginç.. ytd
Yer İmleri