Sayfa 50/721 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 393 - 400 arası.

Konu: Madam Despina

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku
    Baktim kii[emoji4] Malkocoglu papua yeni gine'li prenseslerle gününü gün etmekteeee ,feth ettiği kalelerdeee onlarlaa pesküvitt yemekteee [emoji28] görüyorum kii ondan hayır yok ülkemeee açıılınnn goo goooo power rangerss, nı nı nı nınının ! diyerekten tüm dünyayı kurtarmaya geliyorummm[emoji28][emoji28][emoji28]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık
    Gece rakıyı içip içip bir şeyler yazıyorsun sabah anlayıncaya kadar canımız çıkıyor yeğen. Ayık kafayla anlaşılmıyor, iki mesaj yazmışsın nevrim döndü okurken

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Ne kadar tanıdık bir hikaye anlatmış Sn. Cumhurbaşkanı

https://www.facebook.com/73817548625...7916771830062/
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

3. #Arçelik Singer Bangladesh Ltd hisselerinin yaklaşık %57’sinin 75milyon dolara satın aldığını duyurdu. Hisse devrinin 2019 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi beklenmektedir.

Singer Bangladeş, Bangladeş beyaz eşya pazarının en önemli oyuncularından birisi olup, Bangladeş’te Singer markası ile 2 üretim tesisinde buzdolabı, TV, klima ve mobilya üretimi yapmaktadır. Şirketin beyaz eşya pazarında %68 pazar payı, tütekici elektroniğinde ise %25 pazar payı bulunmaktadır. Bangladeş borsalarında işlem gören halka açık bir şirket olan Singer Bangladesh Ltd’in piyasa değeri yaklaşık 246 milyon ABD Doları olup 2018 yılı konsolide net cirosu yaklaşık 164 milyon ABD Doları, FAVÖK’ü yaklaşık 20 milyon ABD Doları, net karı ise yaklaşık 11 milyon ABD Doları ve net borcu ise 41 milyon ABD Doları seviyesindedir. Şirket 2005’den bu yana %15 ABD doları bazında YBBO elde etti. Arçelik hisse devri nedeniyle Bangladeş Borsası’nda çağrı yükümlülüğü doğmasını öngörmemektedir. 8.2x olarak hesaplanan Firma Değ/FAVÖK satın alma çarpanı ARCLK’in 2018 7.0x ve 2019T 5.5x çarpanlarından ve Arçelik’in Pakistan’daki Dawlance’ı satın alma çarpanı olan 6.1x ve Güney Afrika’da Defy’i satın alma çarpanı olan ~7.0x’den daha yüksek.
    Bloomberg’e göre Singer Bangladesh Ltd önümüzdeki iki yılda yerel para cinsiyle ortalama 15% ciro ve %17 FAVÖK büyüme tahmini bulunuyor. Yine Bloomberg’e göre, Singer Bangladesh Ltd’in 2018 ve 2019 Firma Değ/FAVÖK çarpanları sırasıyla 12.4x ve 14.6x’dır.
    Yorum: 2018 finansal rakamlara bakıldığında Singer Bangladesh Ltd’nin Arçelik FAVÖK rakamına katkısının yaklaşık %2 olduğu hesaplandığında satın almanın kısa / orta vade de Arçelik’in operasyonların aetkisnin sınırlı olumlu etkisnin olacağını düşünüyoruz. Ancak, Bangladeş beyaz eşya pazarındaki düşük penetrasyon oranları dikkate alındığında satın alınan şirketin uzun vadede büyüme katkısının artacağını düşünüyoruz.

Not: Rapor İŞyatırım' a aittir.

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Gece rakıyı içip içip bir şeyler yazıyorsun sabah anlayıncaya kadar canımız çıkıyor yeğen. Ayık kafayla anlaşılmıyor, iki mesaj yazmışsın nevrim döndü okurken
    Forumun kafası güzel haliyim ben Dayı [emoji4]
    Ali Veliii serisinin son halkasıyım [emoji28]
    Kusura bakmayın [emoji6]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

5.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Püskevit o pesküvit değil . Papua yeni gine ve prenses ) çok tezat dostum bari latin amerikadan bi yer yazaydın
    [emoji4] Görürsem Söylerim fikrimin Ankara'sı ..

S.Alışık

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Abi doğru anlamış mıyım, teknik ; grafiklerden oluşur, neyin grafiği olduğu önemli değil, fasulyenin bile grafiği olabilir.
    Eğer doğru anladıysam bitcoin grafiğine bakabilir mi/ yiz - sin ?

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Abi doğru anlamış mıyım, teknik ; grafiklerden oluşur, neyin grafiği olduğu önemli değil, fasulyenin bile grafiği olabilir.
    Eğer doğru anladıysam bitcoin grafiğine bakabilir mi/ yiz - sin ?
    Teknik=Grafik analizi.
    Grafik=Fiyat(Yüksek, düşük, ortalama, kapanış), hacim(arz-talep) vb...

Teknik analiz hangi enstrümanda işe yarar dersen:
    Cevabı ilginç. Çalıştığı entsrümanlarda.

Yani: Alıcı ve/veya satıcının(arzı veya talebi belirleyenin) tek bir kişi olduğu, yani "dump and pump" a konu olan sığ hisse / altcoinler gibi enstrümanlarda teknik analiz pek çalışmaz.

Bu genel geçerlerden sonra...
    BTC görece daha çok tabana yayılmış bir enstrüman olduğundan, teknik analize diğer coinlerden uygun olduğu söylenebilir.

Benim kullandığım veri terminalindeki fiyat grafiği ve güncel fiyata göre yorumlarsak(Tradingview' de fiyat 3967.48 idi ben bunu yazarken):

3738,93 USD üzerinde kalabildiği sürece yukarı yönlü potansiyel mevcut.
    4060,50-4107 kritik seviyeler. 4336 üzerinde ise 5K lı seviyelerden söz etmek mümkün olabilir.

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Eyvallah abi.

Sayfa 50/721 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız