Sayfa 50/256 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 393 - 400 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    ,, en son taksimde bırı benle ıddaya gırdı diye anırıyordu ,, dün bana çemkirme fln diyordun, insan önce biraz insan olmalı.
    Çok terbiyesizsin, dün sana dedim, sabah satsaydın bak tabandan %15 fazla senedin olacaktı, borsadan anlayan!
    Bugün bütün gün pazarladın aha taban kalktı aha şu kadar aldı, bu kadar kaldı. gün sonu noldu?
    Bundaki arz da tıpkı penta daki gibi oldu, hepsini biyiklere sattılar, onlarda böyle dağıtacaklar. bi gün tavan 2 gün taban.

2. Bir günde iki kap haberi,
    Tam da günler sonra taban yediği günde !!!
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

3. Sende kaybolma tamam mı ,, bıraz omurgan varsa hısse yükselırken de gel olur mu ,, düşerken gelmek adamlık değil !!

Okuduğunu anlamayan senın gıbı bir sürü zevat var pıyasada ben bu hısseyı niye pazarlayayım kı , bılakıs ky nın mala gırmemesı benım lehıme olur ama sen bunu bıle anlayamazsın değil mi ,, şimdi niye bunu dedi diye düşünür durursun

Sana söylüyorum mercin ,

Söyledığım yalan değil buradan bırısı dediğin olmazsa taksimde sen anır dedı , yok olursa ben anıracam dedı o gün bugün taksımde anırıyor ,,,
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Ben dün burdaydım, kağıt düşmüyordu, Ben kağıt kötü demiyorum, Ben teknik olarak doyuma geldi diyorum. Düzeltme gelecek diyorum, ama siz anlatılanı yanlış anlıyorsunuz. Neyse. Ayrıca omurga falan, hakkaten bu kdr seviyesiz olmayı nasıl başarıyorsun, birine kapıcı öbürüne bilmem ne, bana sana ne?
    Bu kdr canın yanıyorsa girme borsaya.
    Önce edepli seviyeli konuşmayı öğren.

5.  Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    46 milyon sermayeli sirketin piyasa değeri 9 milyar tl. Al bir de buradan anlat.

M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Cafer hissen varmı yoksa derdin ne varsa amacın ne milleti uyardım tamam c.git.yarin sıraya yazılın yada tavandan.he tavan olmadimi yine bize sorun yok zaten orta uzun beklemeye aldık lotlari.diger arkadaşta gidin elinizdeki hisselere heycan yapın.

6.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Ben dün burdaydım, kağıt düşmüyordu, Ben kağıt kötü demiyorum, Ben teknik olarak doyuma geldi diyorum. Düzeltme gelecek diyorum, ama siz anlatılanı yanlış anlıyorsunuz. Neyse. Ayrıca omurga falan, hakkaten bu kdr seviyesiz olmayı nasıl başarıyorsun, birine kapıcı öbürüne bilmem ne, bana sana ne?
    Bu kdr canın yanıyorsa girme borsaya.
    Önce edepli seviyeli konuşmayı öğren.

Bak bırader söylenenlerı nerenden anlıyorsun bılmıyorum ,, ben hıcbır zaman mal pazarlamam ben şirkete bakarım yazdıklarımı iyı oku anla sındırmeye çalış ,, sen bu düşüşü tekniğe yorusun öyle mi ,, boşuna demıyorum sızın anladığınız borsa bu dıye , benım tahtadaki malıyetım 138 TL ,, altına gelırse zarar yazabılırm , o zamanda full portföy olurum,, sız gıderken bız dönüyorduk ,, bence bırşeyler öğrenmeğe çalış tek kazancın bu olur !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Senin maliyetin beni ilgilendirmez, dün ben burdan mal alınmaz dedim ama senin zoruna gitti. Senin maliyetinin kaç olduğu beni ilglendirömez. Mesela bugün 232 üstünden mal alan adamın psikolijisini bi düşün istersen. Adam aynı gün %15 zarar yazdı mı? Peki dün benim yazdıüı okuyup alamayan adam kafadan %15 karda mı?
    Sen istersen 100 liradan al o senin sorunun, burası forum burda herkes fikrini yazar, bura senin çiftlik yada özel mülkün değil. Tahammül edeceksin yazılanlara. Kimseyede hakaret, aşağılama yapmayacaksın.

8. Bak bırader sen hısselere günlük takılabılırsın ,pekı bugün alan arkadaş haftaya kar yazarsa gelıp elımı opecekmısın ,, ulan mal ben kıme buradan mal al dedım ,, almakta satmakta herkesin kendı kararı ,, senın karın ağrın ne ,, sanırm aşağıdan mal almak ıstoyorsun ama olmadı diye sancın bu olmalı ,,

Sayfa 50/256 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •