bende long vardı...onları kapattım...flat devam...artık bir yerlerden -%2-3 LÜK Sert düşüş olmalı..
bende long vardı...onları kapattım...flat devam...artık bir yerlerden -%2-3 LÜK Sert düşüş olmalı..
Tek lot işlem yok kuruduk kaldık ağabey.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi sen daha iyi bilirsin meletmeden birakmaz. En buyuk hatayi endeks1590 da short acanlar yapti bence. Herkesin gordugu direncten satacak kadar enayi mi bizim pala. Bu vade aralik ayinda cok volatil olacak bence. Altta bugune kadar kapatmamislik yapmadigi vade gapi var. 1638 ustede ana hedef 1870 bence.
Habersiz nedensiz bu kadar dik çıkış hayra alamet değil..
Ucuz muşuz falan..
Yahu 20 gün önce de ucuz idik..
Herşey bi beklenmedik faiz indirimleriile başladı..
Bir anda mı farkında varıldı ucuz olduğumuz..
Faiz insin diye yırtınan kim belli..
İndiren de belli..
Hemen o gün ralliye başlatan da belli..
En çok yükselenler listesine bakıyorum..Öyle tavanda 20 tane hisse falan da yok..
Hatta beklediğimden çok daha zayıf bir liste..
Yahu biz longları kapamaya korkuyoruz, alemin enayisi ben miyim diye..Millet cayır cayır short açıyor
Neyse, ben eleştiriyorum ama, biz de gaz veriyor olmayalım. %100 hisse+full long lardan, azar azar long ları vermeye başladık...dönüşü görmeden sıfırlamam..short açmam içinse orta vade sat gelmeli, o da şimdilik uzak ihtimal...long ları ver, aşağıdan yerine koy iyi bir strateji olabilir...orta vade sat gelmeden de %100 hisse pozumu, hedge short yaparak bile azaltmam.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri