Sayfa 500/1009 İlkİlk ... 4004504904984995005015025105506001000 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,993 - 4,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku
    Başlığın ismini dolarda düşüş kaçınılmaz yapmalı

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    eğer öyle olursa veya çoğunluğun eğilimi bu yönde ise, işte o zaman dolar almak lazım gelir, asgari %70 sentiment ne yönde oluşursa onların beklentisinin tersini uygulamak gerekir
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. bir morkertenkele vardı, 3.50 üzeri köpük derdi. geçen yıl herkes saldırırdı ona. en sonunda biri küfredip çok kızdırdı bunu. O da tehdit içeren mesaj attı ve forumdan atıldı.

O forumu kaybetti, siz ise yüklü miktarda para kaybettiniz.

3. Madem isimlerden basladik.
    Bora yasar . Patrick bateman . Powerpc avanagi.

Dolar dusecek diyenlere saldirdirlar bu sene basi.

Veballeri kendilerine artik

Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku
    Başlığın ismini dolarda düşüş kaçınılmaz yapmalı

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aşağılarda bir yerlerde öyle bir başlık var, gidin orada yazın...

Burada insanları tahrik edip kışkırtmayın.

Ama tabi o başlık pek tutmadığı için gelip gelip burada yazıyorsunuz.
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

5. Trump ne derse desin hiç bir kıymeti harbiyesi yok. Dünyada sözüne asla güvenilmemesi gereken 4 meslek grubu vardır: Avukatlar, Politikacılar, Emlak komisyoncuları, Oto galericileri. Özellikle de politikacıların esas amacı toplumu manipüle etmek olduğu için onların hiç bir sözüne güven duyulamaz. Eğer Trump "güçlü dolar politikası izleyeceğiz" diyorsa bilin ki bunun tersi doğrudur. Gırtlağına kadar borç batağında olan ABD nin en son isteyeceği şey güçlü dolardır. Mevcut borçluluk durumundan kurtulmak için yüksek enflasyon ile zayıf dolar gerekiyor. Özellikle her ay 50-60 milyar dolar gibi açık veren ABD dış ticaretinin iyileşmesi için zayıf dolar şarttır. Cari açık sadece TR'nin sorunu değil, ABD'nin de ciddi bir sorunu. Öte yandan Japonya cari fazla veriyor ama yıllık GSMH'sinin %8-10 u gibi müthiş bir yıllık bütçe açığı ile boğuşuyor son 20 yıldır.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Madem isimlerden basladik.
    Bora yasar . Patrick bateman . Powerpc avanagi.

Dolar dusecek diyenlere saldirdirlar bu sene basi.

Veballeri kendilerine artik
    Hala anlamıyorsun...

Sanırım sorunun var. Vebal falan ..Aptalca bence...

Benim dolar kuru aşağı düşecek diyenlere saldırmam kadar anlamsız bir suçlama olamaz.

Ben sadece bu başlıkta dolarda düşüş kaçınılmaz diyenlere itiraz ediyorum.

Yanda bulunan "Dolarda düşüş kaçınılmaz" başlığına gidip de onlara sataştığım tek bir yazımı gösterin o zaman haklısınız derim.

Dolar düşecek diye hala bu başlığı kullanan, laf anlamaz söz dinlemez düdük makarnalarıyladır benim tartışmam.

Andavallının biri de bu başlığın adının dolarda düşüş kaçınılmaz olarak değiştirilmesini teklif etmekte...

Aslanım uyan...Bak var o adda bir başlık...

7. morkertenkele dolarda düşüş kaçınılmaz başlığında yazıyordu. burdakiler o başlığa gidip küfrettiler ona ve attırdılar forumdan. çünkü bilimsel destekli yazıyordu, sizin gibi işkembeden sallamıyordu.

8. TRENDHOUND da gayet güzel yazıyor, yakında onu da attırırsınız forumdan.

Sayfa 500/1009 İlkİlk ... 4004504904984995005015025105506001000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •