Sayfa 505/802 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 6415 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    endeks %1,5 + iken gelen açıklama beklentiyi karşılamadı,ki endeks %0.50 - oldu ..
    beklenti çok büyüktü hayal kırıklıgına ugradı yatırımcı :konuşmlalar 5 yıl sonrası için ..
    gün bugün,dü..
    yârin çeşmeyi açıp suyu doldurmayımı bekliyordun

işin akış yolu bu zaten tabiki zaman içinde tesis kurulacak boru döşenecek

bunun için aldıysanız gerçi sattım demenizden belliydi ne amaçla aldığınız

9 kuyu açılıp 1 tane bulunmuş daha 40 civarı sondaj yapılacak sırf Zonguldak civarında

daha karadenizde çok sondaj yapılır alan büyük

keşke tek kuyuda trilyonlarca m3 gaz bulunsaydı

her yerde böyledir bu gaz ve petrol damar damardır belkide ana kaynağın damarını buldular

gerçi ne kadar çok sondaj yapılsa bizim şirkete faydası olur o ayrıda

akdenizdeki kavganın sebebide bu ordada bulunacak ordada yüzlerce sondaj yapılacak daha
    Son düzenleme : ank_gfb_06; 21-08-2020 saat: 16:12.

Biz sağlam yere kapağı artık sondaj olmazsa deterjan hastalık devam ediyor oda biterse evleri boyar tutkal aliriz😁

3. Valla kimsenin petrol için bu hisseye girdiğini sanmıyorum, hani sondaj olursa üç beş de ekstradan ordan gelirse fena olmaz elbette, daha öncede TPAO ihalelerini alıyordu zaten.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Biz sağlam yere kapağı artık sondaj olmazsa deterjan hastalık devam ediyor oda biterse evleri boyar tutkal aliriz��
    arsayı unutmuşsun sen arsa işine odaklan zaten bu sezon geçti gelecek sezona kadar satamazlarsa

ellerindeki 110 dönüme buğday nohut fasulye filan eksinler boş durmasın tarlaa ordanda katmadeğer sağlasınlar

yada canlı balık tesisi kursunlar 1 bidon tutkal alan deterjan hammaddesi alana bir alabalık şirketten hediye desinler :)

Kapanış gerçekten çok iyi yukarı hareket devam edecek gibi hızlı değil yavaş yavas

6.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Kapanış gerçekten çok iyi yukarı hareket devam edecek gibi hızlı değil yavaş yavas
    Bu güzel kapanışı acsel e yakıştıramadım :) elbet degerini bulacak en sevdiğim yanı bu hissenin yatırımcısın bilinçli ve uzun vadeli beklemesi, mal toplu hisse az herhalde tursusunu kurmayacak spek ya da birilerinin dikkatini çekecek alicak tahtayı elinden.

7. verilen bu müjde haberiyle artık anlaşıldıki bize bu doğalgazdan ekmek çıkma potansiyeli var ,hayırlı uğurlu olsun,

8.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    yârin çeşmeyi açıp suyu doldurmayımı bekliyordun

işin akış yolu bu zaten tabiki zaman içinde tesis kurulacak boru döşenecek

bunun için aldıysanız gerçi sattım demenizden belliydi ne amaçla aldığınız

9 kuyu açılıp 1 tane bulunmuş daha 40 civarı sondaj yapılacak sırf Zonguldak civarında

daha karadenizde çok sondaj yapılır alan büyük

keşke tek kuyuda trilyonlarca m3 gaz bulunsaydı

her yerde böyledir bu gaz ve petrol damar damardır belkide ana kaynağın damarını buldular

gerçi ne kadar çok sondaj yapılsa bizim şirkete faydası olur o ayrıda

akdenizdeki kavganın sebebide bu ordada bulunacak ordada yüzlerce sondaj yapılacak daha
    SATTIM diye bir kelime kullanmadım nerden çıkardın..?
    fısıltı olarak dolaşan ortalıkta ÇİN ile 400 milyar $ swap anlaşması ve limanlar ve ayrıca akdenizde ortak hareket gibi söylentiler yayıldı bununla birlikte bankalarda %3.00 yakın + iken sadece dogal gaz haberi çıkınca fısıltı haberin birileri tarafından pohpohlandı ve ahberin asbarakas oldugu açıklama ile meydana çıkınca çok sert satışlar geldi ..
    bende ICBCT bank almıştım dün tavan yapıp nerdeyse fili dolaşımdaki pay oranı kadar işlem yapınca şüpelenip aldıgım banka hisselerini sattım ..bugünde saat 15.00 açıklamalar gelince birileri bunu kullanıp iyi para kazandılar..
    SPK yerinde olsam sosyal medyada bu haberi yapanlar veya aracı kurumlara SORUŞTURMA açardım..
    bugün birçok ky magdur olmuştur ...
    ACSEL,e gelince bugünde alımlarıma az az devam ettim bugüne kadar 1 lot satmadım : hiç merak etme gemiyi son terkedenlerden olacagıma eminim :

BOL ŞANSLAR
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 505/802 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •