Sayfa 505/1009 İlkİlk ... 54054554955035045055065075155556051005 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    #3277 nolu entryde kurun son 13 yıllık verilerini inceleyerek düşüş kaça kadar olabilir hesabımı paylaşmıştım. Güncelleme yapayım: Düşüş devam ediyor ancak en az on kuruşluk tepki çıkışı olmadan kurun daha da düşme olasılığı %27 dolayına geldi. Kısacası cari seviyenin dip olması olasılığı %70-75 ve düşüş devam ettikçe bu oran artıyor.

Ben doları kısa vadeli düşünerek almıştım, bu düşüş trendi hesabımı bozup beni uzun vadeli yatırımcı yaptı. Ben kol kesmem, eninde sonunda zararımı çıkartırım, borsada da hep kar ettim şimdiye kadar. Dolar da beni çok uğraştıracak ama eninde sonunda yüzümü güldürecektir. Bugün dolarlarımın büyük bölümünü %3.9 dan altı ay vadeli mevduata bağladım, kalan kısım ile de kısa vadeli hareketlerden faydalanarak maliyetimi düşürmeye çalışacağım.

Hava kötü diye düşüşçüler başlığı tekellerine almış, normaldir, ancak hatırlatırım ki dolarda yükseliş trendine girilirse böyle mıymıy artmaz, çoğunluğa alış fırsatı vermeden yürür gider, tarih böyle örnek dolu. Sonra başlar bu başlıkta yükselişçilerin boy gösterisi.
    Önemli olan para kazanmak, forumda başkalarını ezmek veya kendini yüceltmek değil, forumu bu bilinçle kullansak keşke.

Herkese bol kazançlar..
    Benzer şeyleri düşünüyorum,bu forumu yaklaşık 9 aydır takip ediyorum özellikle Bora Bey in bir kez olsun dolar alın dediğine şahit olmadım,daima biz doları kar etmek için değil,paramızın değeri kaybolmasın diye tutuyoruz demiştir,ben bazı tiplerdeki bu anlamsız,sevimsiz,çapsız konuşma tarzınıda anlamıyorum,yahu dolarda olan biziz derdi sizi niye alakadar ediyor,bak adres orada,git yaz dolar düşer alan altında kalır pestili çıkar başlığına...ama yok;ben dediydim bana küfür ettiler...sana kim dediyse git onunla uğraş,ha katkı sağlamak amaçlı destekli yazarsın faydalanırız,ama ilkokul çocuğu edasıyla;nasıl düştü hehe dersen kusura bakma birileride kulağını çınlatır

2. dolar yerle bir..... 3,90 dan millete dolar aldıranların günahı çok..

3. buraya gelen herkesi rahatsız eden tiplere sormak lazım..mord oldunuz mu?ha ha ha...

4. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

2.90 -3 tl den satılmalı dinleyenler karda mı oldular şimdi ben de onu anlamadım

Adam 2 lerden aşağı hedef verenler vardı .

2013 1.8 lerde iKen 0.90 düşecek diyen şimdi haklı oluyor değil mi

Sonuçta düşüyor değil mi [emoji23][emoji23][emoji23]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by freeman001 Yazıyı Oku
    dolar yerle bir..... 3,90 dan millete dolar aldıranların günahı çok..
    3.00 ve altından dolar aldırırken sevap mı işliyorlardı da 3.90'dan al diyince günah işlesinler?

Herkesin kendi aklı/beyni var. (var di mi? itiraz çıkar mı buna da?)

Dolarda yükseliş kaçınılmaz.

İtirazı olan açsın son 100 yılın usd/try grafiğini incelesin.

Ayrıca kimse kimseye birşey aldırmadı orası da ayrı mesele.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    3.00 ve altından dolar aldırırken sevap mı işliyorlardı da 3.90'dan al diyince günah işlesinler?

Herkesin kendi aklı/beyni var. (var di mi? itiraz çıkar mı buna da?)

Dolarda yükseliş kaçınılmaz.

İtirazı olan açsın son 100 yılın usd/try grafiğini incelesin.

Ayrıca kimse kimseye birşey aldırmadı orası da ayrı mesele.
    slm.sende haklısın..lafım burda dolar düşecek diyenlere saldıranlara ...saygısızlık yapanlara..mord oldular.

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    İnsanın yazası bile gelmiyor..

Boş tenekeler bayağı yuvarlanıp, ses çıkartmışlar bugün..

Sürüler halinde gidip geliyorlar başlığa..

Dolar düştü çoğalıyorlar..

Dolar arttı..yok oluyorlar..üç maymun..

Oysa başlığın müdavimleri burda..

Düşsede çıksada fark etmiyor..
    harbiden hangi yüzle burdasınız? ..ha ha ha

8. neyse , burda milleti taciz edip kaçırmaya çalışanlara bu ayıp yeter..uzatmanın anlamı yok. iyi geceler.

Sayfa 505/1009 İlkİlk ... 54054554955035045055065075155556051005 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •